Cine este Winael Baldus de la Vocea României. Este îndrăgostit de o româncă

 Laciu Andreea
.

Cine este Winael Baldus de la Vocea României. În data de 16 decembrie, telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură evoluția semifinaliștilor și au aflat, la final, numele celor patru norocoși care se vor lupta pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro, în data de 23 decembrie. Winael Baldus îi are ca rivali la trofeu pe Iulian Nunucă, Teodor Debu și Andra Botez.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Winael Baldus de la Vocea României. Winael Baldus este unul dintre finaliștii de la Vocea României. I-a cucerit pe jurați cu vocea lui încă din primele clipe. S-a dus o luptă grea, dar artistul a decis să intre în echipa Smiley & Theo Rose. A venit într-o vacanță de Crăciun în România și s-a îndrăgostit atât de țara noastră, cât și de o româncă ce i-a sucit mințile. Nu avea idee la acel moment cât de mult i se va schimba viața.

cine-este-winael-baldus-cine-este-winael-baldus-

Cine este Winael Baldus de la Vocea României

Cine este Winael Baldus de la Vocea României. Tânărul în vârstă de 24 de ani este originar din Caraibe. De un an de zile, s-a mutat la Sibiu și are o relație cu o româncă. Este cântăreț. compozitor, cântă la pian și este și profesor de dans. Vorbește mai multe limbi: engleză, franceză, română, spaniolă și portugheză.

La preselecții, i-a cucerit pe jurații care l-au aplaudat în picioare, după ce a interpretat într-un mod original melodia Dance Monkey, piesa artistei Toni Watson. S-a îndrăgostit iremediabil de România în timp ce se afla într-o vacanță de Crăciun în țara noastră.

Citește și: Cine este Iulian Nunucă de la Vocea României: „Sunt țigan și mă mândresc cu asta!”

Citește și: Cine este Andra Botez de la Vocea României. E căsătorită și are doi copii

Citește și: Cine este Teodor Debu de la Vocea României. A fost dependent de droguri și alcool, în liceu:„Am trecut printr-un iad'

Cine este Winael Baldus de la Vocea României. Una dintre cele mai frumoase vacanțe pe care le-am avut, le-am avut în Cuba. Am stat pe Avenida de Los Presidentes, lângă Malecon. Mergând pe Malecon, am văzut odată un saxofonist care cânta pe plajă. M-am întrebat de ce cântă un saxofonist pe plajă, lângă mare și mi-a explicat un prieten de-al meu că ei fac exercițiul ăsta – să cânte lângă mare, pentru că dacă ai reușit să te auzi lângă mare, nu va fi niciun fel de problemă să te auzi într-un club.

Cumva, interpretarea ta din seara asta m-a dus cu gândul, și ăsta a fost și momentul pentru care m-am întors repede, la un saxofonist singur, pe malul mării, încercând să cânte ca să acopere marea. Am să-ncerc să te fac să cânți mai tare ca marea', a declarat Tudor Chirilă, după momentul concurentului.

Irina Rimes îl vede drept câștigător în acest sezon

Cine este Winael Baldus de la Vocea României. „Eu cred că ai o voce de câștigător! A fost dumnezeiesc. Îți mulțumesc pentru asta', i-a spus Irina Rimes vizibil emoționată.

Măi, ai o voce fantastică, un ton minunat! Vocea ta are toate frecvențele. Am mai văzut eu un băiat pe care îl cheamă Bobby McFerrin care a venit singur cu un microfon la Sala Palatului, cântând doar el, atât, fără niciun instrument, fără nimic. Ești p-acolo. Mi s-a părut fantastic tot ceea ce ai făcut. Ne-ar plăcea foarte mult să fii în echipa noastră', a spus și Smiley.

Ce vrea să facă Winael Baldus de la Vocea României cu banii, dacă va câștiga marele premiu

Cine este Winael Baldus de la Vocea României. Winael Baldus are planuri mărețe. Tânărul s-a gândit deja ce va face cu banii reprezentați de marele premiu de la Vocea României, în cazul în care va câștiga.

„Aș vrea să îmi ajut familia, în primul rând, atât pe cea de aici, cât și pe cea din Caraibe. Mama mea este singură și nu întotdeauna îi este ușor.

Dar mai am două lucruri în minte. Aș vrea să creez o bursă de merit, pentru cineva care își dorește să facă muzică și nu are posibilitatea financiară. Sunt atât de multe talente de care nu știm, care nu își permit să își lucreze talentul.

Apoi cred că mi-aș îndrepta atenția spre un adăpost de animale. Cățelușa noastră Raela este salvată din condiții mizerabile, de pe câmp, și de multe ori stau să mă gândesc la mici suflete care trăiesc în condiții de nedescris. Mi-ar plăcea să contribui și eu, chiar și puțin la bunăstarea unui animăluț.„, a declarat Winael pentru Fanatik.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton