Cine este Vlad Mureșan de la Puterea Dragostei. Nu a avut nicio iubită până acum

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Vlad Mureșan de la Puterea Dragostei. Sezonul 4 Puterea Dragostei le-a adus telespectatorilor noi surprize. Fanii emisiunii au cunoscut noi concurenți și au aflat noi povești de viață. Tineri și încrezători, participanții au pășit în competiție dornici să-și întâlnească jumătatea. Este și cazul lui Vlad Mureșan. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Vlad Mureșan de la Puterea Dragostei. Unul dintre concurenții sezonului 4 Puterea Dragostei este Vlad Mureșan. Și-a dorit foarte mult să între în competiție și iată că visul i s-a împlinit. Pentru a participa, tânărul s-a întors din Anglia, țară în care e stabilit de mai mult timp, și speră ca efortul lui să nu fie făcut în zadar.

v8-1v8-1

Cine este Vlad Mureșan de la Puterea Dragostei. Vlad Mureșan de la Puterea Dragostei s-a născut pe data de 10 iulie 2001. Așadar, tânărul are 20 de ani. Este de loc din Cluj-Napoca, dar în prezent e stabilit în Anglia, pentru a-și continua studiile. Este pasionat de sport și speră să devină un antrenor de fotbal de succes.

Citește și: Gestul romantic prin care Radu Vâlcan a emoționat-o pe Adela Popescu:„Fără să îmi spună'

Citește și: Scandalul de la clinica Oanei Zăvoranu continuă! Asistenta implicată îl acuză pe Alex Ashraf:„Mi-a băgat mâna în gât'

Citește și: Viviana Sposub, totul despre relația cu Andreea Bălan și fetițele lui George Burcea:„Sunt dată în judecată pentru că mă folosesc de imaginea copiilor'

Citește și: Fostul soț al Andei Adam, adevărul despre divorț:„Despărțirea s-a produs acum un an'

Cine este Vlad Mureșan de la Puterea Dragostei

Cine este Vlad Mureșan de la Puterea Dragostei. Vlad Mureșan studiază în Anglia, Universitatea Centrală Lancashire. După ce-și va obține diploma, el are în plan să ajungă antrenor de fotbal. Până acum, concurentul de la Puterea Dragostei nu s-a concentrat atât de mult pe relații, drept dovadă că nu a avut nicio iubită până la 20 de ani. Își dorește să-și găsească jumătatea acum, în cadrul show-ului de pe Kanal D, și e gata să lupte pentru persoana iubită.

Încă de când a intrat în casa Puterea Dragostei, Vlad Mureșan a declarat că vrea să-și trăiască la intensitate maximă prima poveste de iubire. Pentru a se apropia cineva însă, el a precizat că cealaltă persoană trebuie să facă mai întâi primul pas, pentru a-i da încredere. Se descrie drept o fire copetitivă și e pregătit să „lupte' cu ceilalți participanți în drumul către Marea Finală.

Vlad Mureșan de la Puterea Dragostei studiază în Anglia

Cine este Vlad Mureșan de la Puterea Dragostei. Vlad Mureșan a declarat că e sigur că dragostea adevărată se află în această emisiune și e pregătit să o găsească. Vrea ca show-ul de pe Kanal D să fie o experiență plăcută pentru el, sperând că-și va descoperi aici jumătatea.

„Dragostea adevărată tind să cred că se află în spatele acestor uși și sunt aici să o găsesc. Motivul pentru care am venit la această emisiune este că vreau să am parte de cât mai multe experiențe în viață și, de ce nu, poate o să îmi găsesc jumătatea aici, la Puterea Dragostei.

(…) Nu am avut niciodată o prietenă și poate o să îmi găsesc aici.', a spus Vlad Mureșan la intrarea în casa Puterea Dragostei, conform wowbiz.ro.

Alexandra și Marinescu au câștigat sezonul 3 Puterea dragostei

Marea finală a sezonului 3 Puterea dragostei a fost una plină de emoții, atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatorii care au urmărit emisiunea cu sufletul la gură. În această etapă au ajuns Alexandra, Adriana, Maria, Marinescu, Codruț, Alex, Alexandru, Denisa și Radu. Dintre cei opt concurenți, doar doi au fost câștigători.

Alexandra și Marinescu au fost fericiții câștigători ai sezonului 3 Puterea dragostei. Cei doi au pus mâna pe marele premiu oferit de show-ul de la Kanal D. Astfel, fiecare dintre ei s-a întors acasă mai bogat cu… 10.000 de euro!

Sursă foto: Captură ecran, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton