Cine este Teodor Stroe, finalist iUmor. A iscat discuții între jurați

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Teodor Stroe, finalist iUmor. A fost dezvăluit și ultimul finalist de la iUmor. Acesta este Teodor Stroe, cunoscut și sub porecla de Teddy, așa cum îi zic prietenii. El va merge în marea finală al sezonului 11, după ce a reușit să-i lase cu gura căscată pe telespectatori. Și jurații s-au arătat impresionați de numărul lui, mai puțin Cheloo.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Teodor Stroe, finalist iUmor. Teodor Stroe este ultimul finalist al sezonului 11 iUmor. El va merge în finală, după ce a câștigat semifinala iUmor difuzată duminică seară, pe data de 19 decembrie 2021. Concurentul i-a uimit pe toți cu un număr de magie cu cărți, dar și cu un cub Rubik.

Teodor-Stroe-TeddyTeodor-Stroe-Teddy

Cine este Teodor Stroe, finalist iUmor. În audiții, Teodor Stroe sau Teddy a venit la iUmor cu mai multe numere de magie. Atunci, concurentul obținuse un like chiar și din partea lui Cheloo. Deși în semifinala de pe 19 decembrie 2021 a susținut că are mai puține emoții decât atunci, finalistul a urcat pe scenă puțin încordat. Din fericire, emoțiile nu l-au copleșit și a realizat un număr de senzație.

Citește și: Cine este Tudor Costina, finalist iUmor:”Nu mi-e frică să mor într-un mod jenant”

Citește și: Cine este Virgil Ciulin, finalist iUmor.Mihai Bendeac l-a recunoscut de pe Internet

Citește și: De ce a refuzat Elena Gheorghe să meargă la Survivor și Asia Express:„Nu aș putea să…'

Citește și: Maurice Munteanu a slăbit 23 de kilograme.Cum arată acum juratul Bravo, ai stil!

Cine este Teodor Stroe, finalist iUmor

Cine este Teodor Stroe, finalist iUmor. Mihai Bendeac a urmărit cu sufletul la gură momentul lui Teodor Stroe de la iUmor. La un moment dat, acesta chiar a afirmat că tânărul se descurcă foarte bine.

„Până acum e foarte bine, dacă rămâne așa….', a transmis Mihai Bendeac, urmărind trucul de magie al lui Teodor Stroe de la iUmor.

La finalul numărului său, Mihai Bendeac s-a arătat uluit de ce a făcut Teodor Stroe pe scena de la iUmor și a exclamat: „Eu am rămas cu gura căscată. Apreciez!'.

Teodor Stroe de la iUmor a iscat discuții între jurați

Cine este Teodor Stroe, finalist iUmor. Cheloo, însă, nu a fost la fel de mulțumit de numărul de magie al lui Teodor Stroe de la iUmor. Juratul nu e un general un fan al momentelor de acest gen. După ce au avut loc discuții lungi la masa juriului, cântărețul a oferit până la urmă cu „DA', iar concurentul a plecat acasă cu 3 LIKE-uri.

„Ce întorsătură de situație', a spus Dan Badea la vederea verdictului, conform a1.ro.

În semifinala iUmor difuzată pe 19 decembrie, trei concurenți i-au impresionat pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. Ioan Strâmbeanu, Abel Megyes și Teodor Stroe au primit cele trei voturi din partea juraților. În cele din urmă, Mihai Bendeac l-a anunțat pe Teddy drept ultimul finalist din cadrul sezonului 11 al emisiuni de pe Antena 1, spunând: „A fost o decizie foarte grea!'.

Mihai Bendeac a spus atunci despre numărul lui Teodor Stroe de la iUmor că a fost „truc pentru minte, nu pentru ochi'. Momentul concurentului nu a fost pe placul tuturor juraților, lucru ce a declanșat unele „discuții corozive' între ei, după cum le-a numit actorul. Discuțiile iscate prin încercarea lui Cheloo de a deconspira trucurile de magie ale finalistului au fost elucidate la finalul serii când cei trei jurați au decis că Teodor Stroe merită ultimul loc din finala acestui sezon iUmor.

Cine sunt finaliștii de la iUmor, sezonul 11

Cine este Teodor Stroe, finalist iUmor. Au mai rămas doar câteva zile pânî la finala iUmor, sezonul 11. Telespectatorii îi vor revedea atunci pe Teodor Stroe, Claudiu Medeș, Stevo Joslin, Octavian Man, Kiara Firan, Zamfir Silaghi, Petre Roman, Valentin Andrieș, Mădălin Ghioc, Tudor Costina și Virgil Ciulin. Emisiunea va fi difuzată duminică, de la ora 20:00, la Antena 1.

Așadar, dacă vreți să vedeți ce numere au pregătit cei 11 concurenți pentru finala iUmor, fiți cu ochii pe Antena 1 duminică seară, de la ora 20:00. În noul sezon iMai mult umor, actorul Vlad Drăgulin va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii prin ochii personajului Titi Tiriboi, zis Puiu, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran, Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton