Cine este tatăl copilului Dianei Enache. Ionuț Vîntu era cât pe ce să se căsătorească cu fosta iubită

 Radulescu Ruxandra
.

Cine este tatal copilului Dianei Enache. Diana Enache, fiica cântărețului Adrian Enache, are o relație de cinci ani de zile cu Ionuț Vîntu, fiul afaceristului Sorin Ovidiu Vîntu. Potrivit declarațiilor omului de afaceri Diana Enache și Ionuț Vîntu urmează să devină părinții unui copilaș. Ionuț Vîntu, actualul partener al Dianei Enache, a fost la un pas de căsătorie cu fosta lui iubită, Anca, însă nu au mai ajuns în fața altarului. Iată cine este și cu ce se ocupă, Ionuț Vîntu, tatăl copilului Dianei Enache.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este tatal copilului Dianei Enache. Vestea că Diana Enache, 24 de ani, și Ionuț Vîntu urmează să aibă un copil a fost confirmată recent, chiar de tatăl tânărului, afaceristul Sorin Ovidiu Vîntu. Fiica cântărețului Adrian Enache și fiul controversatului om de afaceri trăiesc o poveste de dragoste de cinci ani de zile. Diana Enache și Ionuț Vîntu urmează să devină o familie în viitorul apropiat. Iată mai multe detalii despre tatăl copilului Dianei Enache, Ionuț Vîntu.

media-146253862190834400media-146253862190834400

Cine este tatal copilului Dianei Enache

Ionuț Vîntu este unul dintre cei doi copii ai omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu. Tânărul mai are o soră pe nume Ioana și amândoi activează în domeniul antreprenorial. Până să dețină propriul său business și să devină iubitul Dianei Enache, Ionuț Vâîntu a mai avut o relație mediatizată cu o domnișoară pe nume Anca. Cei doi au fost într-o relație vreme de trei ani și toți cei din jur credeau că se vor căsători, având în vedere că păreau a fi de nedespărțit. Ionuț Vîntu și iubita sa de acum șapte ani se afișau împreună pe social-media, în vacanțe exiitice și la evenimente mondene și ar fi avut binecuvântarea lui Sorin Ovidiu Vîntu de a duce relația la nivelul următor și să facă nunta, notează National.

Citește și: Sorin Ovidiu Vîntu a confirmat că fiul lui, Ionuț Vîntu, și Diana Enache vor deveni părinți. Ce spune despre sexul copilului: „Îmi crește clanul'

Citește și: Diana Enache, după ce s-a spus că ar avea mai multe intervenții estetice: „Sunt o braziliancă – moldoveancă'

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Diana Enache de la Pro TV și regizorul Adrian Horobeț: „A fost exact ca în Evul Mediu'

Pentru Ionuț Vîntu, un tânăr ambițios care voia să se lanseze în domeniul afacerilor, asemenea tatălui său, iubita sa Anca, părea alegerea perfectă. Frumoasa brunetă studia contabilitatea și avea un post în divizia financiara a unei companii din industria tutunului. De asemenea, dacă e să privim pozele de acum șapte ani cu Ionuț Vîntu, se poate observa că acesta avea câteva kilograme în plus. Mulți sunt de părere că fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu ar fi început un regim de slăbit, în perioada relației cu Anca, potrivit Wowbiz.ro.

Au existat zvonuri cum că Ionuț Vîntu ar fi pus marea întreabare și că cei doi și-ar fi dorit să se căsătorească, însă, nu se știe din ce motive, cei doi nu au mai apucat să facă niciodată marele pas.

Diana Enache, despre Ionuț Vîntu, tatăl copilului ei: „Suntem pe aceeași lungime de undă”

Ionuț Vîntu, tatăl copilului Dianei Enache, se ocupă în prezent de antreprenoriat. De-a lungul timpului a deținut mai multe business-uri alături de sora sa, Ioana Vîntu.

Ionuț Vîntu este fericit că va deveni tată, alături de actuala sa iubită, Diana Enache. Cei doi se iubesc de cinci ani de zile, iar fiica lui Adrian Enache a declara despre acesta că este un om care o înțelege și alături de care împărtășește aceleași valori.

Ne înțelegem foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și cred că acesta este lucrul cel mai important într-o relație: să te completezi și să aveți același viziuni despre viață și aceleași valori. Să vă raportați la aceleasi valori și lucruri pe care vi le doriți. Restul, mai cu sare, mai cu piper, că așa e în relații. Important este să fie solid.„, spunea Diana Enache, acum un an, într-un interviu pentru Unica.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton