Cine este Taheira Sașa, finalistă Românii au talent. Dragoș Bucur i-a oferit Golden Buzz în preselecții

 Calin Maria Bianca
.

Cine este Taheira Sașa, finalistă Românii au talent. Taheira Sașa a avut o prestație din aria circului ce a impresionat juriul de la Românii au Talent. Nu doar că l-a făcut să se ridice în picioare, ci Dragoș Bucur nu a putut să nu apese 'Butonul magic' pentru a o duce direct în semifinale pe concurenta care l-a lăsat fără cuvinte. Concurenta a trecut și de această etapă, așa că o veți putea revedea vineri, 12 mai, în finală, la PRO TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Taheira Sașa, finalistă Românii au talent. După preselecții, toată lumea s-a întrebat cine este Taheira Sașa, concurenta care l-a făcut pe Dragos Bucur să apese pentru a doua oară Golden Buzz în acest sezon. Este de la sine înțeles că un astfel de talent nu a putut trece fără a fi 'premiat', așa că el a făcut tot ce i-a stat în puțință în acest caz. Totuși, nu doar pe Dragoș Bucur l-a fascinat numărul ei, ci întreg juriul și publicul, cât și pe telespectatorii din fața micilor ecrane.

maxresdefault-13-2maxresdefault-13-2

Cine este Taheira Sașa, finalistă Românii au talent. Prestația Taheirei Sașa din preselecții a devenit virală pe rețelele de socializare mai repede decât oricine s-ar fi așteptat. Bineînțeles, întrebările legate de cine este Taheira Sașa au curs la secțiunea comentariilor, astfel că este momentul ca toată lumea să știe cine este concurenta care a uimit cu prestația ei.

Citește și: Cu ce se mai ocupă Dragoș Bucur, pe lângă actorie și televiziune. Cum a fost surprins juratul de la Românii au Talent

Citește și: Cine este Emil Rengle. A fost primul dansator care a câștigat „Românii au talent”

Citește și: Sub ce nume este cunoscută Iulia Vântur în India. Dan Negru a rămas mască: „I-am povestit asta la telefon”

Citește și: Vica Blochina are coșmaruri după Survivor 2023: „Nici pentru jumătate de milion de euro nu mai accept așa ceva”

Cine este Taheira Sașa, finalistă Românii au talent

Cine este Taheira Sașa, finalistă Românii au talent. Taheira Sașa este o fetiță adorabilă, ce-i drept, și cu adevărat specială. Acest lucru se vede încă de la nume, despre care Taheira a dezvăluit că este inventat de mama sa. Încă de când avea câțiva anișori a fost pasionată de sport și a făcut tot felul de sporturi. La vârsta de 8 ani a descoperit singura Școală de Circ în București, unde a rămas din pură pasiune și a învățat acrobația pe cer.

În toți acești ani, a participat la foarte multe competiții, iar anul acesta a căștigat titlul de vicecampioană națională. Mai mult decât atât, va reprezenta România în Elveția în anul 2022, la campionatul mondial, astfel că era de așteptat să fie atât de apreciată de către toată lumea.

Tahiera Sașa de la Românii au Talent învață acasă: 'Facem home schooling'

Cine este Taheira Sașa, finalistă Românii au talent. Adolescenta de 13 ani este din București și se bucură de o familie numeroasă, având încă trei frați. Toți copiii familiei sale învață de acasă, iar fratele ei mai mare a dat examenul de Bacalaureat pe vremea când avea 13 ani. Nu este de mirare acest lucru, fiindcă și Taheira Sașa este un talent înnăscut și una dintre concurentele la care jurații nu se așteptau să apară la Românii au talent.

Am trei frați, toți facem home schooling. Fratele meu a dat Bacul, la 13 ani. Eu mă axez pe sport, fac sport intensiv. Fac școala dimineața, mă antrenez 4-5 ore pe zi. Fac circ de performanță. Vara asta am lucrat la un circ. Am rămas uimită și am rămas pe sportul ăsta', a spus Taheira Sașa. 

Taheira își dorește să continue în lumea circului și a acrobațiilor

Cine este Taheira Sașa, finalistă Românii au talent. Taheria Sașa nu s-a înscris decât la Școala de Circ din București. Se antrenează zilnic și are o ambiție de fier când vine vorba despre acrobații sau domeniul circului.

Adolescenta are planuri mărețe pentru viitor și acestea nu se rezumă doar la faptul că o să prezinte România în Elveția la campionatul mondial. Visul ei este să lucreze la Cirque du Soleil, iar părinții o susțin în totalitate. Până atunci, o puteți vedea în finala de pe 12 mai, la PRO TV.

Mai mult decât atât, pe lângă pasiunea pentru acrobație, Taheira cântă și la pian, fiind o talentată în adevăratul sens al cuvântului.

Cine sunt finaliștii Românii au Talent 2023

Finaliștii Românii au Talent 2023 sunt 11 la număr și îi puteți vedea pe toți pe 12 mai, la PRO TV, în finală. Aceștia sunt: Albert Gugulan (pianist), Bianca Avram (dansatoare), trupa Monique Family (dansatori), Oleg Spînu (interpret folclor), Rareș Prisacariu (actor), Taheira Sașa, Olya și Valera (dansatori), Sandip Brahamin (dansator), Sara Piliego (dansatoare), Eduard Dragu Sălăgean (pianist) și Carina Veghiu (solistă).

De asemenea, pentru marea finală, jurații au propus patru concurenți pentru premiul de originalitate. Aceștia sunt: Sandip Brahamin, Denisia Sănduleac, Bianca Avram și Oleg Spînu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton