Cine este Speak. Ștefan Sprianu este concurent la Asia Express

 Lupescu Anca
.

Speak, pe numele său real Ștefan Sprianu, în vârstă de 34 de ani, este un cântăreț român, devenit celebru pentru hit-uri precum „Lasă-mă-mi place', „A lu mamaia', „Gelozia', etc.

1-speak1-speak
Citește și: Vedete la metrou: când au mers Speak și Ștefania ultima dată cu trenul subteran


Ștefan este fost sportiv de performanță și nu s-a rușinat niciodată să mărturisească greutățile prin care a trecut la început de drum.

Eram foarte bun la baschet, campion la juniori, însă am renunțat, pentru că trebuia să vin cu bani de acasă. Nici acum nu se poate spune că baschetbaliștii au salarii foarte mari. Din muzică se câștigă mai bine', ne-a declarat Speak.

Citește și: După Asia Express se lasă cu nuntă. Speak s-a hotărât să o ia de soție pe Ștefania: 'E ceea ce trebuie'


Mâncam pufuleți și crenvurști la greu. Singurele mese erau la părinți. Când ajungeam la mama îmi punea în față tot felul de bunătăți, de abia mă mai puteam mișca. Eu mult timp am mâncat doar ca să trăiesc și, culmea, și acum am rămas la fel. Pot să trăiesc și cu doi covrigi pe zi. Nu sunt gurmand', ne-a mai spus cântărețuș.


Vedeta a avut o relație mediatizată cu Adelina Pestrițu, care s-a termin în termeni nu tocmai amicali. După doi ani jumătate, cei doi au decis să pună capăt poveștii lor.

Citește și: Speak și Ștefania, despre greutățile de la Asia Express: 'Nu e de joacă'


După despărţirea de Adelina, Speak a cunoscut-o pe Ştefania, dansatoarea sexy de care s-a îndrăgostit la filmările pentru videoclipul piesei Libelula. De atunci au rămas împreună şi au planuri mari pentru că se înţeleg foarte bine.


Speak și Ștefania au decis să plece în aventura Asia Express, alături de alte cupluri de vedete. Atât Ștefania, cât și Speak, au lansat câte o piesă înainte să plece în Asia.

Citește și: Speak și Ștefania, primele declarații despre participarea la „Asia Express”: „Vom avea nervii întinși la maximum”


„Asia Express este pentru mine o considerabilă ieșire din zona de confort. O să văd exact care-mi sunt limitele și sper să mi le și depășesc. Ca să fiu sincer, nu sunt prea nerăbdător să înceapă…

Număr zilele și nu știu cum să mai trag de ele, nu dorm bine, visez urât, mă gândesc la ce-i mai rău, dar totodată știu că îmi fac eu prea multe filme. Mă cam sperie partea de igienă și faptul că trebuie să ne găsim constant cazare. Una peste alta, sunt convins că va fi experiența vieții mele', a declarat Speak.

Câștigătorii cursei pentru imunitate au fost Alex Abagiu și Radu Vlăduț, spre surprinderea tuturor. Cei doi au câștigat prima amuleta cu suma în valoare de 1000 de euro.

Cum a fost primul episod din Asia Express:

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton