Cine este și cum arată soțul Dalidei din Las Fierbinți. Actrița a fost angajata lui

 Miniosu Alexandra
.

Cine este și cum arată soțul Dalidei din Las Fierbinți. Ecaterina Ladin sau Dalida, așa cum este cunoscută în Las Fierbinți, are o familie minunată. Este mamă a doi copii superbi și are o frumoasă căsnicie alături de soțul ei, Laurențiu. Povestea lor de iubire este parcă desprinsă din filmele de la Hollywood. Actrița a fost angajata lui și nu l-a privit niciodată altfel, decât ca fiind șeful ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată soțul Dalidei din Las Fierbinți. Pe Ecaterina Ladin o cunoaște toată lumea. Rolul Dalidei din Las Fierbinți a făcut-o cunoscută în întreaga țară și i-a adus mii de fani. Deși se laudă cu o mulțime de admiratori, puțini știu detalii din viața personală a vedetei. Actrița este căsătorită de mai mulți ani cu soțul ei, Laurențiu, și au împreună doi copii superbi.

dalida-las-fierbintidalida-las-fierbinti

Cine este și cum arată soțul Dalidei din Las Fierbinți. Relația dintre Ecaterina Ladin și soțul ei, Laurențiu, a început înainte ca artista să devină „Dalida' din Las Fierbinți. S-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, într-o vară, pe o plajă din Costinești. El era administratorul locului, iar ea era angajata lui.

Citește și: Like Creața va deveni mamă pentru a doua oară.Prima imagine cu burtica de gravidă

Citește și: Magda Pălimariu face naveta prin Europa, după nuntă.De ce pleacă mereu din țară

Citește și: Pavel Stratan, despre căsătoria Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda:„Părinții vor binele copilului'

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, cu personajul Samantha Jones din Sex and the City.Decizia producătorilor

Cine este și cum arată soțul Dalidei din Las Fierbinți

Cine este și cum arată soțul Dalidei din Las Fierbinți. Ecaterina Ladin a povestit că nu s-ar fi așteptat niciodată ca bărbatul să-i devină soț. Îl privea doar ca fiind șeful ei, însă, ulterior, și-au dat seama că între ei chiar există „chimie'.

„L-am cunoscut prin intermediul altor prieteni de-ai noștri, dar i-am fost angajată. Cumva el administra plaja de la Costinești. Eu neavând de muncă atunci, nu jucam, înainte de a începe 'Fierbințiul' (n.r. serialul Las Fierbinți). Presupun că i-a plăcut cum muncesc și s-a îndrăgostit de mine. A fost așa o chimie. Ne-am întâlnit la momentul potrivit, când eram maturi, nu mai eram copii. Cred că i-a plăcut stabilitatea mea și puterea de muncă.

Mie de el nu mi-a plăcut la început. Nu că nu mi-a plăcut, dar nici prin cap nu-mi trecea că el ma invită la film ca un fel de întâlnire.', a spus Dalida din Las Fierbinți pentru ProTV.ro.

Ecaterina Ladin sau Dalida are doi copii cu soțul ei, Laurențiu

Cine este și cum arată soțul Dalidei din Las Fierbinți. În prezent, Ecaterina Ladin și soțul ei, Laurențiu, au împreună doi copii. În urmă cu ceva timp, înainte ca cel de-al copilea urmaș să vină pe lume, ea povestea că fiul lor o urmărește mereu la televizor. Potrivit spuselor ei, micuțul îi cere mereu să se demachieze atunci când vine de la filmări.

„Copilul meu se uită la serial, dar mă acceptă pe TV. Dacă se întâmplă să vin acasă de la filmări și să nu reușesc să mă demachiez, atunci nu mă primește în casă. Mă trimite la baie să ma șterg pe față, ca să fie mama lui, nu ce vede el la televizor.', spunea actrița în urmă cu câțiva ani.

Au făcut cununia religioasă, iar mai apoi copiii

Cine este și cum arată soțul Dalidei din Las Fierbinți. Tot în urmă cu câțiva ani, Dalida, pe numele ei real Ecaterina Ladin, povestea că și-a dorit să devină mamă abia după ce a făcut cununia religioasă. Așa s-a și întâmplat, motiv pentru care artista îi mulțumește lui Dumnezeu. Vedeta declara acum ceva timp că adoră copiii și că îi plac familiile numeroase.

„Doctorul meu mi-a zis că o să rămân însărcinată într-o anumită lună și i-am zis că nu e Dumnezeu să-mi zică când o să am copil și așa a fost. Cumva a fost și planificat. Eu am zis că nu vreau să fac copii până nu ies din biserică, până nu am cununia religioasă. Un copil trebuie să vină binecuvântat de Dumnezeu cumva într-o familie cu tată, cu mamă.

Așa am simțit eu. Și așa s-a întâmplat. Deci a venit cumva planificat, dar neplanificat. Dintotdeauna mi-am dorit copii. Eu am o familie foarte mare: am 10 nepoți, din partea mea 8, din partea soțului două nepoțele, avem copii în jur, ne-am dorit copii și mai vrem. Marcu vrea și el bebeluș în familie. Încă nu știe el ce înseamnă', spunea actrița în 2018 pentru libertatea.ro.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton