Cine este și cum arată soția lui Theodor Stolojan. Sunt căsătoriți de 45 de ani

 Mirea Roxana
.

Cine este soția lui Theodor Stolojan? Theodor Stolojan și soția sa, Elena, sunt căsătoriți de peste 45 de ani și au împreună doi copii. Fostul premier și soția lui locuiesc într-o casă spațioasă din centrul Bucureștiului. Elena Stolojan este pensionară, dar se ocupă de Hotelul Premier.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este soția lui Theodor Stolojan? Soția lui Theodor Stolojan este pensionară, dar se ocupă de Hotelul Premier pe care familia îl deține în Predeal. Fostul premier este un împătimit al mișcării, fiind pasionat de ciclism și ski. Pe lângă aceste sporturi, Teheodor și Elena Stolojan sunt văzuți adesea plimbându-se pe străzile din centrul Bucureștiului. Cei doi locuiesc într-o casă spațioasă din inima Capitalei, potrivit dcnews.ro.

PALATUL PARLAMENTULUI – CEREMONIE – DEZVELIRE BUST AVRAM IANCUPALATUL PARLAMENTULUI – CEREMONIE – DEZVELIRE BUST AVRAM IANCU

Theodor Stolojan și soția lui sunt împreună de peste 45 de ani. Elena Stolojan a adus echilibru și liniște în viața fostului premier al României. Aceasta l-a sprijinit pe Theodor Stolojan necondiționat și, alături de ea, politicianul a reușit să aibă o carieră de succes.

Citește și: De ce nu are Angelina Jolie iubit, la 5 ani de la divorțul de Brad Pitt:„Probabil am o listă foarte lungă, dar…'

Citește și: Marius Elisei, afectat de depresie, după divorțul de Oana Roman:„Am făcut câteva greșeli, viața…'

Citește și: Irina Fodor, Oase și Marius Damian prezintă Asia Express, sezonul 4

Citește și: Ariana Grande și Dalton Gomez s-au căsătorit în secret:„A fost o nuntă intimă'

Cine este soția lui Theodor Stolojan?

Cine este soția lui Theodor Stolojan? Theodor Stolojan și soția lui au o familie frumoasă. Cei doi au împreună doi copii, pe Vlad și pe Ada. În plus, Theodor și Elena Stolojan au trei nepoți: Matei, Tudor și Ilinca.

Copiii cuplului Stolojan se ocupă de afaceri. Ada s-a întors din America alături de familia ei pentru a fi alături de tatăl său, iar Vlad este căsătorit cu o fată din Marea Britanie.

Theodor Stolojan a fost, de-a lungul carierei sale politice, ministru de finanțe, premier al României, senior economist la Banca Mondială, președinte de partid, consilier prezidențial și europarlamentar. Acesta a fost premierul României, în perioada 1991 – 1992, din partea FSN. În anii 2000 a intrat oficial în politică, în Partidul Național Liberal. În anul 2008, Traian Băsescu l-a desemnat pentru un nou mandat de premier, dar la 15 decembrie 2008 a renunțat la candidatura pentru funcția respectivă

Theodor Stolojan, față-n față cu Denise Rifai

Theodor Stolojan, fostul premier al României, va fi prezent în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', emisiune difuzată de Kanal D, marți-seară, de la ora 23:00. Acesta va fi nevoit să răspundă la mai multe întrebări dificile, printre care se numără:

Meritați să stați  mai mulți ani premierul României?', Dacă v-ați întoarce în  timp ați mai confisca valuta românilor?', Unde sunt banii din conturile lui Nicolae Ceaușescu?', Momentul – Dragă Stolo – a fost șantaj sau regie politică?', Ce problemă aveți cu familia Băsescu?', Este Călin Popescu Tăriceanu un politician răzbunător?', I-ați dăruit soției o parte din parcul Herăstrău?'.

Sursa Foto: Facebook, hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton