Cine este soția lui Radu Banciu. Laura Maria i-a dăruit doi copii prezentatorului TV

 Dumitrache Laura
.

Cine este soția lui Radu Banciu. Prezentatorul TV are o carieră de succes, dar și o familie minunată. Deși este cunosc de multă lume, Radu Banciu vorbește rar despre căsnicia sa. Laura Maria este soția moderatorului tv, iar împreună au doi copii minunați.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Prezentatorul tv, în vârstă de 52 de ani, a vorbit recent despre viața personală. Radu Banciu este căsătorit cu Laura Maria, dar cei doi nu petrec foarte mult timp împreună, din cauza programului încărcat pe care îl au.

laura banciulaura banciu

Radu Banciu a vorbit în podcastul Spune-mi cine ești', moderat de Irina Gologan despre căsnicia cu soția sa. Prezentatorul tv a oferit câteva detalii despre relația pe care o are cu mama celor doi copii ai săi.

Citește și: Radu Banciu, afirmație șocantă în direct, la TV: „99% dintre femeile pe care le-am cunoscut își doreau să le mai și plesnești din când în când”

Citește și:Radu Banciu pleacă de la B1 TV, după 10 ani. La ce post TV îl vei putea vedea, în curând

Citește și:Cum arată vila de jumătate de milion de euro în care Oana Roman a locuit cu Marius Elisei. Poza emoționantă pe care o ține la loc de cinste

Citește și:„Sora mea crede că a murit'. Nepoata lui Mihai Trăistariu este de negăsit, la trei ani de la dispariție. Familia artistului a încetat căutările

Cine este soția lui Radu Banciu

Radu Banciu este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune de la noi din țară. Acesta vorbește rar despre viața sa personală, dar recent a făcut dezvăluiri neașteptate despre căsnicia cu soția sa. Deși el apare pe micile ecrane, partenera sa de viață este discretă. Laura Maria este soția lui Radu Banciu de mulți ani și i-a dăruit doi copii, o fată în vârstă de 16 ani și un băiat de 10 ani.

Soția lui Radu Banciu este director de vânzări și marketing al unui hotel din Centrul Vechi al Capitalei. Laura Banciu este și speaker la numeroase evenimente legate de management.

Radu Banciu: „Uneori mă așteaptă soția, uneori nu”

Radu Banciu a vorbit în podcastul Spune-mi cine ești' despre soția sa. Prezentatorul tv este de părere că în zilele noastre, o căsnicie nu mai este ca în trecut. Acesta a spus că programul încărcat al lui și al soției îi determină să petreacă putin timp împreună.

„Nu sunt adeptul căsniciilor. Consider că lumea nu mai este despre căsnicii. Căsnicia era pe vremea când terminai serviciul la 2 jumate sau la 3. Aveai timp, aveai toată după amiază, toată noaptea la dispoziție. Eu ajung acasă după miezul nopții. Deci evident că lucrurile nu mai sunt la fel.Uneori mă așteaptă soția, uneori nu mă așteaptă. Uneori nu mai vrea să m-aștepte, uneori aș vrea și nu se întâmplă/ Nu dau vina pe… Nu e nimeni vinovat. Ar fi fost magic să rămânem la nostalgia aia… Noi  ne-am imaginat în anii aceia că așa va fi – ne vom ține de mână toată viața și că nu ne va despărți nimic.', a spus Radu Banciu.

Radu Banciu percepe căsnicia în propriul fel

Radu Banciu susține că o iubește pe soția lui, dar recunoaște că nu este o persoană care să aibă o singură relație. Prezentatorul tv a mărturisit că au existat tentații în căsnicia cu Laura Maria.

Nu am o căsnicie cu rele, nu mă plâng de lucrurile astea. Nu e stilul meu, nu sunt genul care să mă potrivesc perfect într-o căsnicie. Aș avea niște repere sau niște tentații, dar nu cred că în alte situații aș fi fost mai bun sau mi-ar fi mers mai bine.E doar o iluzie asta, dar e adevărat că atât timp cât ea există, ești acaparat de ea. Nu pot să spun că sunt omul care a avut o singură relație, o singură iubire. Lucrurile nu stau așa. Cred că un bărbat în ziua de astăzi cu multiple aptitudini, ca să nu zic calități, nu poate să se cantoneze într-o relație.', a declarat Radu Banciu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton