Cine este soția lui Nelu Cortea de la America Express. Au împreună doi copii

 Laciu Andreea
.

Cine este soția lui Nelu Cortea de la America Express. Concurentul din show-ul de la Antena 1 și-a lăsat acasă soția și cei doi copii adorabili, ca să plece în aventura vieții lui. Și-a ales ca partener chiar un coleg din stand up și care îi este bun prieten, pe Cătălin Bordea. Chiar dacă este mai cunoscut celor care îi urmăresc activitatea din mediul online, Nelu Cortea a devenit deja și unul dintre favoriții publicului pasionat de televiziune în acest sezon al emisiunii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ioan Mihai Cortea, așa cum se numește Nelu Cortea, este un familist convins. Concurentul de la America Express postează adesea fotografii în care apare alături de soție și de cei doi copii, pe conturile de pe rețelele de socializare. Partenerul lui Cătălin Bordea din competiția de la Antena 1 este originar din Huedin, dar locuiește acum împreună cu cei dragi la București. Iată cine este soția lui Nelu Cortea de la America Express!

nelu-cortea-6-1nelu-cortea-6-1

Cine este soția lui Nelu Cortea de la America Express

Cine este soția lui Nelu Cortea de la America Express. Nelu Cortea este căsătorit cu Elena Cortea, iar cei doi și-au unit destinele în mod oficial în data de 16 august 2014. Au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel. Soția comediantului este din Ploiești. Fiica lor se numește Luna și a venit pe lume pe 4 septembrie 2015.

Nelu Cortea a absolvit cursurile Liceului Teoretic Octavian Goga din orașul natal. Ulterior, a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București, dar și un master la aceeași Universitate. Nelu Cortea lucrează în prezent pe post de Stand Up Comedian la un club.

Citește și: „Am stat într-o casă bântuită, dar și la un preot exorcist'. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, despre cele mai grele provocări de la America Express

Citește și: Victoria Răileanu s-a logodit cu iubitul ei, Adrian Ștefănescu: „A fost o surpriză superbă. Normal că am plâns”

Citește și: Cine este Nelu Cortea de la America Express. Este căsătorit și are doi copii

Citește și: Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar și poate părăsi țara, după accidentul din Cluj-Napoca. Decizia nu este definitivă

Eu cu baby @bordeacatalin facem echipă în America. O să-mi fie foame cel mai probabil, dar sigur o să ne distrăm. Și o să-mi fie foame…’, este mesajul postat de Nelu Cortea, înainte să plece în competiție, conform Spynews.ro.

„Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare. Sincer, abia aștept să ajung, abia aștept să îl distrug psihic pe Cortea în vederea întăririi relației noastre de frați și mai ales vreau să îi demonstrez soției mele cât de bărbat sunt’, este și mesajul postat de Cătălin Bordea, partenerul de echipă al lui Nelu Cortea.

Cine sunt concurenții de la America Express

Am aflat cine sunt concurenții de la America Express. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România, scrie A1.ro

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton