Cine este soția lui Jean Gavril de la America Express 2023. Au împreună o fetiță

 Laciu Andreea
.

Cine este soția lui Jean Gavril de la America Express 2023. Artistul participă acum în cel de-al doilea show de la Antena 1, după ce a câștigat deja Dancing on Ice. Acum face echipă chiar cu fratele lui, Dinu. Acasă au rămas frumoasa lui soție, Eva Marina, și fetița lor. Se pare că micuța seamănă leit cu tatăl ei în copilărie. Cu toate că are multe admiratoare, cântărețul este un familist convins și formează un cuplu cu soția lui încă de când erau elevi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jean Gavril a decis să accepte încă o dată o propunere curajoasă din partea Antena 1 și să plece în aventura vieții lui, în America Express 2023. Cu toate că Dinu Gavril, fratele artistului, este extrem de discret cu viața lui personală, nefiind activ nici măcar pe rețelele de socializare, a decis să îl însoțească pe acesta pe Drumul Aurului din America de Sud.

cine-este-sotia-lui-jean-gavril-1cine-este-sotia-lui-jean-gavril-1

Cine este soția lui Jean Gavril de la America Express 2023

Bianca Gavril este discretă în privința vieții personale. Cu toate acestea, artistul a dezvăluit câteva detalii de-a lungul timpului despre partenera lui de viață. În toamna anului 2008, chiar în prima zi de liceu, s-au îndrăgostit la prima vedere. Erau colegi de clasă la Liceul „Mircea cel Bătrân' din Constanța.

Chiar dacă au știut de la început ce simt unul pentru celălalt, iar în data de 28 septembrie 2019 au făcut o nuntă fabuloasă cu 400 de invitați, relația lor a trecut și prin obstacole la început.

„Când am terminat liceul, Bianca a plecat la facultate, în Marea Britanie. La acel moment, noi eram împreună de șase luni, dar am intrat în panică pentru că, ea fiind plecată, m-am gândit că o voi pierde. Era, până la urmă, fata de care mă îndrăgostisem din prima zi de liceu, când o văzusem îmbrăcată într-o cămașă albă și o pereche de blugi.

Dar amândoi am fost foarte implicați în a construi relația noastră, astfel că au urmat patru ani de iubire mai mult la distanță, cât Bianca a fost la studii, în Manchester. Nu a fost deloc ușor, dar am reușit să trecem împreună peste toate problemele. După primii trei ani de relație, ne-am logodit, iar după alți trei ne-am căsătorit', a declarat Jean Gavril, potrivit Click.

Citește și: Cine este Jean Gavril de la America Express. A câștigat Dancing on Ice

Citește și: 'Cu ce rămânem? Cu ce am mâncat, ce am iubit și ce am băut'. Ce pasiune ascunsă are Cornel Palade, la 70 de ani. Fiica lui l-a dat de gol / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Dinu Gavril de la America Express. Este fratele lui Jean Gavril

Citește și: Drama prin care a trecut Georgiana Lobonț la 24 de ani: 'Mi-a dat o veste dureroasă, picasem într-o depresie'

Au împreună o fetiță

În ziua de duminică, 26 septembrie 2021, Jean Gavril și Bianca au devenit părinți. Și-au numit fetița Eva Marina.

„Suntem foarte fericiți! Am așteptat cu mare emoție ca acest moment, pentru care ne-am pregătit destul de mult timp, să devină realitate. Însă oricât de mult am crezut noi că suntem de pregătiți, nimic nu se compară cu bucuria pe care o simțim acum, când o ținem, în sfârșit, în brațe pe Eva Marina. Tot ce îmi doresc pentru ea este să fie sănătoasă, iar noi să reușim să o creștem liberă, fără niciun fel de frici', a anunțat atunci cântărețul.

Sarcina a fost una cu emoții uriașe pentru cei doi tineri, căci soția lui Jean Gavril a avut COVID-19 chiar în primul trimestru, iar problemele de sănătate nu s-au oprit aici.

„Am așteptat cu mare nerăbdare să-l cunosc și să-l țin în brațe pe acest omuleț, care este rezultatul iubirii dintre mine și Jean. Pentru Eva Marina, atât eu, cât și Jean vom face tot posibilul să fim cele mai bune variante ale noastre. Spre finalul sarcinii, deja îmi părea rău că nu o să mai fiu gravidă, chiar dacă nu a fost mereu o sarcină ușor de dus, cum nicio sarcină nu cred că este.

Spun asta pentru că, în primul trimestru, am avut COVID-19, iar în cel de-al doilea trimestru am descoperit că am diabet gestațional. Cu toate acestea, pentru mine a fost o perioadă frumoasă, de care mi se pare că m-am bucurat prea puțin timp. M-am simțit foarte naturală și frumoasă, am simțit că sunt conectată la o putere mult peste noi, niște simpli oameni', a dezvăluit soția lui Jean Gavril, conform Click.

Cum și-a „ales” fetița nașul de botez

Concurentul de la America Express 2023 a povestit cum a fost ales nașul de botez pentru Eva Marina chiar de către fetiță.

„Încă de când era în burta Biancăi, Eva Marina și-a ales singură nașul. Discutând despre cine ne va boteza copilul, ne-am gândit la mai multe persoane importante din viața noastră, iar în final a rămas să alegem o persoană din două. Propunerea mea era ca Nico, unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, să fie naș. Timp de șase luni, nu am putut să ne hotărâm.

Într-o zi, conducând pe autostradă, spre Constanța, am redeschis acest subiect. Atunci, Bianca și-a pus mâna pe burtă și a spus: «Zi, mami, tu pe cine vrei naș? Dă-ne un semn». Și chiar în secunda aceea a trecut pe lângă noi o mașină care avea numărul de înmatriculare NIK. Ne-a fost foarte clar că Nico, prietenul meu, arhitect de profesie, va fi nașul fetiței noastre', a mai amintit el.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton