Cine este soția lui Florin Busuioc. Liliana și Busu au împreună două fetițe

 Stamen Diana
.

Florin Busuioc trece prin momente delicate, după ce în urmă cu câteva zile a făcut stop cardio-respirator, pe scenă, după terminarea unui spectacol din Craiova. Toată lumea este alături de prezentatorul Meteo și speră ca acesta să revină cât mai curând pe micul ecran. Busu are o familie frumoasă alături de Liliana, iar împreună au două fetițe minunate. 

Toți îi sunt alături lui Florin Busuioc în această perioadă grea a vieții lui. Familia și prietenii îl susțin necondiționat și își faci griji mari de starea lui de sănătate. Busu are o familie frumoasă. Liliana, soția prezentatorului TV, i-a dăruit acestuia două fetițe absolut minunate. Povestea lor de dragoste este una extrem de interesantă, mai ales că Florin Busuioc îi era profesor.

„Mi-a fost studentă, n-am avut o poveste de dragoste chiar de la început. Mi se părea ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală. N-am putut continua şi m-am cărat, ca să zic aşa. Noi am avut o poveste din două bucăţi cumva. Am avut o perioadă la început mai pasională, plină de furtună, dar am stabilit că nu prea merge, prea suntem vulcanici amândoi şi ne-am despărţit o vreme. Vreo opt-zece ani. După aceea ne-am reîntâlnit şi gata, s-a refăcut legătura”, a dezvăluit Florin Busuioc în urmă cu ceva timp, potrivit Adevărul.

Liliana a fost studenta lui Busu, iar cei doi au avut o poveste de dragoste cu năbădăi. Relația lor s-a desfășurat în două etape. Prima etapă a fost una plină de pasiune, însă au decis să se despartă, pentru că amândoi erau prea vulcanici. Iar cea a doua etapă a avut loc după opt-zece ani când s-au reîntâlnit și s-au împăcat. Acum, Florin Busuioc și Liliana au împreună două fetițe și sunt foarte mândri de ele.

Familia lui Florin Busuioc

Familia lui Florin Busuioc

Busu a fost transferat în București

După ce a fost operat de urgență la Spitalul de Urgență din Craiova, Florin Busuioc a fost transferat la câteva ore la Spitalul Fundeni din București, iar în prezent starea lui de sănătate este una delicată. Prezentatorul Meteo a fost adus cu elicopterul SMURD. Andreea Esca a venit să-și viziteze colegul de trust, fiind foarte îngrijorată de starea lui de sănătate, potrivit spynews.ro.

Florin Busuioc a făcut infarct

Florin Busuioc a făcut infarct, marți seară, pe scenă, în timpul unui spectacol în Craiova. La fața locului a fost chemată o ambulanță SMURD, iar acestuia i s-a acordat îngrijiri la fața locului. Actorul a fost resuscitat de către medici, însă după primul atac de cord, Busu a mai suferit alte două. În cursul nopții, el a fost operat pentru montarea unui stent.

Citește și: Florin Busuioc a fost supus unei operații de bypass. Ce riscuri există în continuare pentru actor

Citește și: Florin Busuioc a suferit un stop cardio-respirator și a fost resuscitat de trei ori. Actorul a fost operat aseară, iar starea de sănătate este foarte gravă

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton