Cine este Sorin Rus de la Casa iubirii. Ce meserie are

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Sorin Rus de la Casa iubirii. Casa iubirii, noul reality-show de la Kanal D, a debutat luni, 4 aprilie, pe micile ecrane. În prima ediție, telespectatorii i-au cunoscut pe cei 14 concurenți. 7 fete și 7 băieți tineri au intrat în competiție, dornici să-și întâlnească jumătatea și să-și întemeieze o familie. Printre participanți se numără și Sorin Rus. Iată ce meserie are!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Sorin Rus de la Casa iubirii. Sorin Rus e unul dintre cei 14 concurenți din primul sezon Casa iubirii. Tânărul a pășit optimist în competiție, cu speranța că în cadrul emisiunii de la Kanal D își va găsi, în sfârșit, aleasa. Pentru el, căsătoria e un lucru foarte important.

sorin-rus-casa-iubirii-1sorin-rus-casa-iubirii-1

Sorin Rus are 28 de ani și pare să aibă planuri mărețe de viitor. Tânărul vine din Satu Mare, a absolvit Colegiul tehnic Ion C. Brătianu și e pasionat de sport. În prezent, el lucrează ca antrenor de fitness. Prin meseria lui, acesta vrea să ajute oamenii să-și schimbe stilul de viață într-unul mult mai sănătos.

Citește și: Cine este Cătălin Comăniță de la Casa iubirii.Muncește de la 16 ani

Citește și: Andreea Mantea, primele imagini din Casa Iubirii:„Locul în care se desfășoară e nemaivăzut în România'

Citește și: Răzvan Simion a plâns în direct pentru Adda:„Ai pus o poză cu băieții tăi și tu ai zis că…'

Citește și: Gheorghe Zamfir a împlinit 81 de ani!Unde locuiește împreună cu soția mai tânără cu 44 de ani

Cine este Sorin Rus de la Casa iubirii

Cine este Sorin Rus de la Casa iubirii. Sorin Rus a ales să se înscrie în primul sezon Casa iubirii pentru că își dorește să aibă parte de o experiență inedită, care să-l facă să simtă „fluturi în stomac'. În emisiune, acesta speră să fie plăcut surprins și să surprindă și el la fel de plăcut la rândul lui. Tânărul spune despre el că o fire pozitivă, luptătoare și foarte activă.

Sorin Rus, unul dintre concurenții de la Casa iubirii, speră să-și întâlnească sufletul-pereche și ca Universul să „uneltească' în acest sens. Acesta descrie căsătoria drept o schimbare importantă și ca întregirea sufletului unuei persoane.

„Căsătoria pentru mine reprezintă o schimbare importantă în viață și totodată întregirea sufletului și a inimii unei persoane', a spus Sorin Rus de la Casa iubirii despre căsătorie.

Când se difuzează Casa iubirii, la Kanal D

Casa iubirii, cel mai nou show de la Kanal D, poate fi văzut de luni până vineri, de la 10:00 şi de la 17:00. Fanii pot urmări emisiunea şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi 19:00.

După debutul emisiunii la TV, a fost lansat și spin off-ul acesteia, „Culisele iubirii', o producţie cu un conţinut exclusiv şi complementar show-ului „Casa iubirii'. Acesta e prezentat de Bianca Comănici, fostă concurentă Puterea dragostei.

Andreea Mantea a explicat că va fi cu ochii pe concurenți, pentru a se asigura că participanții respectă regulamentul.

„E un loc în care le-am asigurat toate condiţiile să se simtă bine şi să fie relaxati, să fie ei inşişi. Voi fi alături de ei şi ca prietenă, dar şi ca „tutore’, pentru că îi voi monitoriza în permanenţa şi voi avea grijă ca fiecare dintre cei 14 concurenţi să respecte regulile Casei. Cu toţii vor trebui să ţina seama de un regulament foarte strict şi vor fi penalizaţi în cazul în care regulile casei vor fi încălcate.

Regulamentul are legatură şi cu comportamentul lor în casă, pornind de la limbaj, felul în care se raportează la ceilalţi şi pâna la vestimentaţie sau respectarea programului şi a normelor activitaţilor în care vor fi implicaţi’, a spus Andreea Mantea.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton