Cine este Sorin Rap, iubitul Mihaelei Borcea. A împlinit 48 de ani: ”Tu îmi redai liniștea...”

 Calin Maria Bianca
.

Cine este Sorin Rap, iubitul Mihaelei Borcea. Fosta soție a lui Cristi Borcea și-a găsit liniștea, după divorțul tumultuos prin care a trecut. Aceasta radiază de fericire în prezența partenerului ei de viață și nu ezită să arate în fața lumii cât de mult îl iubește. Totuși, toată lumea se întreabă cine este, de fapt, bărbatul în vârstă de 48 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Sorin Rap, iubitul Mihaelei Borcea?! Toți cei care au văzut-o la brațul lui se întreabă cu cine s-a cuplat fosta soție a lui Cristi Borcea. A ținut secret o perioadă, însă apoi le-a demonstrat tuturor că trăiește o frumoasă poveste de dragoste, alături de bărbatul pe care și l-a dorit o viață întreagă.

mihaela-borcea-9mihaela-borcea-9

De-a lungul timpului, Mihaela Borcea a fost destul de reținută privind planul amoros. Nu a durat prea mult însă și imediat ce s-a afișat cu noul partener, s-a și aflat cine este. Sorin Rap este fost polițist și a împlinit recent frumoasa vârstă de 48 de ani. Iubita lui nu a ezita și i-a arătat cât de mult îl iubește chiar și în mediul online.

Citește și: Ce mesaj emoționant i-a transmis Mihaela Borcea iubitului ei, de ziua lui de naștere:„Îmi redai liniștea atunci când totul merge rău'

Citește și: În ce relații a rămas Mihaela Borcea cu fostul soț, Cristi Borcea. Cum i s-a schimbat viața după divorț:„Am primit foarte multe lovituri'

Citește și: Ce face Anisia Gafton cu banii câștigați la 'Sunt celebru, scoate-mă de aici':'Premiul este o recunoaștere a eforturilor mele'

Citește și: Cum arată acum Magda Ciumac. În ce relații a rămas cu Tolea, fostul ei soț:”Un leu nu am primit de la el

Cine este Sorin Rap, iubitul Mihaelei Borcea

Întrebarea care stătea pe buzele tuturor, și anume cine este Sorin Rap, iubitul Mihaelei Borcea a fost elucidată. Știm că este un fost polițist și că în trecut era un om de încredere de al acesteia. Totodată, din postarea făcută recent de fosta soție a lui Cristi Borcea s-a aflat că Sorin Rap are vârsta de 48 de ani. Cu toate aceste detalii însă, cel mai important este că-i aduce zâmbetul pe față Mihaelei Borcea.

Mihaela Borcea, declarație de dragoste pentru iubitul ei, Sorin

Acum, că știm cine este Sorin Rap, iubitul Mihaelei Borcea, nu putem să nu observăm declarațiile de dragoste pe care fosta soție a lui Cristi Borcea i le-a făcut în mediul online. Femeia de afaceri a decis că este momentul să își transpună sentimentele în fața tuturor, fiind o zi importantă în viața ei și a partenerului ei de viață.

„La mulți ani iubiric cu multă sănătate si cu iubirea mea pe care o ai deja!!? Fie ca noi să fim întotdeauna împreună. Fără probleme, iar numărul de obstacole ce vin spre noi să le trecem cu ușurință! Lasă fericirea să îți copleșească sufletul. Să rămâi la fel de pozitiv precum ești acum. Să fii înconjurat mereu de prieteni adevărați! Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine, că îmi ești aproape, că mă faci să mă simt iubită. Îmi redai liniștea atunci când totul merge rău și alături de tine totul este mai frumos! ? Te iubesc!', i-a transmis Mihaela Borcea partenerului său de viață.

Ce relație este între Mihaela Borcea și Cristi Borcea

Mihaela și Cristi Borcea s-au iubit cu foc o perioadă bună de timp și au trăit o frumoasă poveste de dragoste împreună. Din rodul iubirii lor au rezultat și trei copii, însă din nefericire au ajuns să meargă pe drumuri separate în anul 2011. Cei doi au un trecut frumos împreună, astfel că de dragul copiilor au păstrat o relație bazată pe armonie și respect.

Mai mult decât atât, încă de când au divorțat, Cristi Borcea i-a încredințat mamei copiilor săi mai multe afaceri pe care le avea pe atunci. Mihaela Borcea este acum o femeie de afaceri, și pe lângă ce i-a dat soțul ei, are și afaceri pe cont propriu, printre care un hotel la Mamaia.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton