Cine este socrul Vlăduței Lupău. Toma Rus a lucrat în MAI și are mai multe afaceri

 Borcilă Andreea
.

Cine este socrul Vlăduței Lupău. Artista și-a cunoscut soțul acum câțiva ani și, acum, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Partenerul ei de viață este Adrian Rus, fost portar, și fiul lui Toma Rus. Socrul Vlăduței Lupău a ieșit la pensie, însă în trecut a lucrat ca secretar de stat în Ministerul de Interne și a fost chestor de poliție.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România și, de cele mai multe ori, piesele ei ajung hituri. Cântăreața s-a căsătorit anul trecut cu iubitul ei, Adrian Rus, fost portar la U Cluj și CFR Cluj, și vor deveni părinți pentru prima dată. Nu doar artista și soțul ei sunt două nume cunoscute în țară, ci și socrul Vlăduței Lupău. 

Vladuta-Lupau-2-3Vladuta-Lupau-2-3

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adrian Rus, s-au cunoscut acum câțiva ani, însă acum după doi ani și jumătate au devenit iubiți. În 2021, fostul sportiv, care s-a retras din lumea fotbalului, a făcut pasul cel mare și și-a cerut iubita de soție. Vedeta se înțelege bine cu părinții lui, iar numele socrului ei nu este deloc de neglijat. Toma Rusu a ieșit la pensie, însă în trecut a deținut câteva funcții importante. 

Citește și: Cum își dorește Vlăduța Lupău să își crească copilul:„Va fi îmbrăcat de la second-hand, va avea lucruri ieftine”

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Vlăduța Lupău înainte de a rămâne însărcinată:„E boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii'

Citește și: Iubitul Rihannei a fost arestat.Ce probleme are A$AP Rocky cu legea

Citește și: Manu de la Mireasa este acuzat că și-a agresat fosta iubită însărcinată:”Nu înseamnă că bați o femeie dacă dai o palmă”

Cine este socrul Vlăduței Lupău

Toma Rus, socrul Vlăduței Lupău, a fost chestor de poliție, dar și secretar de stat în Ministerul de Interne, pe vremea mandatului lui Gabriel Oprea. Tatăl soțului ei a terminat școala SRI, Academia Națională de Informații Mihai Viteazul. Vasile Dâncu, fostul vicepremier al țării, a făcut parte din comisia care a analizat lucrarea lui de final, cu titlul „Criminalitatea organizată. Vulnerabilitate la adresa securității naționale', scrie Fanatik.ro

Toma Rus avea mai multe farmacii pe numele soției sale încă de pe vremea când era polițist și are o fermă de bizoni la Recea Cristur. Toma Rus a fost implicat și într-un caz de șantaj cu Arpad Paszkany, fostul finanțator de la CFR Cluj. Direcția Națională Anticorupție l-a scos atunci de sub urmărirea penală, mai precizează sursa citată.

Socrul Vlăduței Lupău, implicat într-un scandal cu un jurnalist

Toma Rus a condus Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Cluj până în decembrie 2006. Socrul Vlăduței Lupău a fost și adjunct al șefului Direcției Generale de Combatere a Criminalității Organizate și Antidrog. El este șeful securității de la CFR Cluj și a fost acuzat de jurnalistul Justin Gafiuc că i-a pus pe oamenii din subordinea sa să îl bată.

„Instant, le-a făcut un semn câtorva stewarzi să intervină și să mă evacueaze din stadion! Oamenii s-au conformat. Patru indivizi cu veste galbene m-au imobilizat. Și au început să mă târască efectiv spre poarta arenei. În timp ce strigam să mă elibereze.

În meleul format, mi-au altoit și vreo doi pumni pe dedesubt. Mi-au rupt cămașa, totul desfășurându-se sub privirile și coordonarea lui Toma Rus și a adjunctului său. Un tip cu părul scurt, alb', a spus Justin Gafiuc, conform GSP.

Toma Rus s-a apărat și a spus că jurnalistul a fost cel care l-a înjurat și lovit: „i-am spus să revină la locul presei pentru că jucătorii oaspeți nu doreau să fie deranjați și m-a înjurat, chiar m-a lovit', a declarat Toma Rus.

Sursă foto: arhivă, Gazeta de Cluj, GSP

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton