Cine este Smaranda Știrbu, iubita vloggerului Selly

 Lupescu Anca
.

Smaranda Știrbu este o tânără frumoasă, cunoscută în mediul online datorită relației pe care o are cu vloggerul Andrei Șelaru (Selly).

Citește și: Vlogger-ul Selly și-a îndeplinit dorințele din copilărie: „Am un job care presupune editat, puțin vorbit în fața camerei, puțină actorie”
Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset


Smaranda este în clasa a 12-a, Colegiul Naţional 'Fraţii Buzeşti', din Craiova și este în aceeași clasă cu iubitul ei.

Are 19 ani și 271 de mii de urmăritori pe Instagram, acolo unde a postat și câteva poze extrem de îndrăznețe.

Citește și: Selly a semnat contractul cu ProTV. Ce emisiune va prezenta alături de Andi Moisescu


Tânăra se pregătește intens pentru admiterea la Facultatea de Medicină, așa că ziua ei este, în mare parte, dedicată învațatului. În timpul liber, Smaranda petrece timp cu iubitul și prietenii ei.


Selly a declarat recent despre iubita lui că este una dintre persoanele pe care el le apreciază enorm. Și asta pentru că Smaranda muncește în fiecare zi pentru visul ei.

Citește și: Răspunsul dur dat de Selly, după ce jurnalistul CTP l-a criticat în urma accidentului în care și-a făcut praf bolidul. „Nu au decât să mă judece'


Deși alte fete de vârsta ei sunt mai preocupate de social media și ieșiri cu prietenii, Smaranda acordă un timp limitat prezenței online.

Selly este cel mai cunoscut vlogger din România iar de curând a ajuns la cifra de 2,55 milioane de urmăritori pe youtube.

Citește și: De ce s-a scindat trupa-fenomen 5GANG: 'Sunt mulți bani la mijloc, iar Selly și-a luat lumea-n cap…'

Andrei Șelaru este numele din buletin al lui Selly, care s-a apucat să se filmeze vorbind despre diferite teme de actualitate pentru tineri în anul 2012. De atunci a crescut de la an la an și ajuns la cifre impresionante pentru orice internaut cu dorințe de afirmare.

Citește și: Selly și-a luat mașină de zeci de mii de euro. A plătit-o cu banii câștigați de el: 'După ani de mers cu trenul…'

Succesul său a fost atât de mare, încât anul trecut a ajuns în portofoliul agenției Global Influencers. Nu în ultimul rând, a trecut de 1 milion de euro la încasările din publicitate.

Citește și: Vlogger-ul Selly, idolul unei generații, despre primul milion de euro câștigat la 18 ani: „Banii sunt o unealtă”
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton