Cine este și cum arată celebrul Sandu Cocoșatu. A participat la Chefi la cuțite

 Oana Pantazi
.

Cine este și cum arată celebrul Sandu Cocoșatu. Nu există român, mai bine zis bucureștean, care să nu fi auzit vreodată de Sandu Cocoșatu sau care să nu fi mâncat măcar o dată din celebrii săi mici. Seara trecută, acesta i-a impresionat pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu până la lacrimi, după ce a participat la emisiune. De altfel, cei trei jurați au recunoscut din prima clipă micii lui Cocoșatu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată celebrul Sandu Cocoșatu. Cu siguranță mulți dintre cei care au auzit de numele lui s-au întrebat cine este și cum arată în realitate celebrul Cocoșatu, un nume legendar în București. Ieri-seară, toată lumea a avut ocazia să-l vadă pe domnul Sandu la Chefi la Cuțite 2023, unde a pregătit și celebrii săi mici. Atât Gina, cât și cei trei chefi au lăcrimat la auzul poveștii celui mai cunoscut grataragiu și patron de cârciumă din București.

338440686_242102201570941_8822766928617717044_n338440686_242102201570941_8822766928617717044_n

Cine este și cum arată celebrul Sandu Cocoșatu

Cine este și cum arată celebrul Sandu Cocoșatu. Probabil puțini știu cine este Andrei Alexandru, însă o țară întreagă a auzit de Sandu Cocoșatu, cel mai celebru grataragiu din România, ai cărui mici fabuloși au cea mai mare căutare. Ieri-seară, la Chefi la cuțite, a avut loc un moment special, în clipa în care printre concurenți și-a făcut apariția Sandu Cocoșatu, a cărui poveste emoționantă a adus lacrimi în ochii tuturor.

Citește și: Florin Piersic, dezvăluiri despre Mircea Diaconu: ‘Era destul de ciufut, așa, când l-am cunoscut eu. Ce replici și-au adresat când s-au întâlnit prima dată / EXCLUSIV

Citește și: Ce greutăți a avut Raluka, înainte să devină celebră: „Viața nu a fost tocmai ușoară pentru părinții mei / EXCLUSIV

Citește și: Viorica de la Clejani, despre scandalul dintre Fulgy și Bia Khalifa: ‘Nu vorbesc despre personaje despre care nu le cunosc…

Extrem de emoționat la rândul lui, Sandu Cocoșatu a vorbit despre pasiunea sa pentru bucătărie, dar și despre afecțiunea care îl chinuie de mai bine de patru decenii și care, de altfel, i-a adus și porecla, însă nu l-a împiedicat niciodată să muncească fără oprire.

„Nu știu cum să vă spun… Dacă aș spune că bucătăria e viața mea, atunci poate că ar fi prea puțin. Bucătăria e mai mult decât viața mea. De la 22 de ani și până la 73 sunt mai mult de 50 de ani, zi de zi, de dimineața de la 6 și jumătate și până seara chiar și la 12. Viața mea a fost cârciuma, viața mea a fost grătarul și am iubit munca asta.

Mereu am căutat să fie mai bine, mai frumos, să fie mai mulțumit. Acestea sunt frumuseți ale naturii (micii). Am mici care au plecat de la Cocoșatu la Toronto, Israel, Germania, Cipru. Nu mă deranjează cu nimic că mi se spune Sandu Cocoșatu, am o bucurie că mă cunosc toți și tot ce realizez fac din suflet', a povestit Sandu Cocoșatu.

Povestea restaurantului a început în 1993, când Ion Oiță și Andrei Alexandru s-au asociat, iar de atunci, zilnic, s-au pregătit mii de mici la Cocoșatu.

Problemele de sănătate nu-l împiedică să muncească pe Sandu Cocoșatu

Cine este și cum arată celebrul Sandu Cocoșatu. Cei trei jurați au fost extrem de emoționați să-l vadă pe Sandu Cocoșatu, ai cărui mici nu doar că i-au recunoscut imediat, dar i-au și mâncat în viteză. Apoi, cei patru au spus povești împreună la o bere, doar micii lui Cocoșatu trebuiau urmați de o asemenea tratație.

Celebrul grataragiu a dezvăluit că nu a avut vreo vacanță în ultimii 40 și ceva de ani, însă aprecierea oamenilor îi face să meargă înainte, în pofida bolii care îl chinuie. Cei trei chefi au aflat cu surprindere că celebrul grataragiu a primit un diagnostic crunt cu mai bine de 40 de ani în urmă. Boala de care suferă s-a agravat în timp, însă Sandu Cocoșatu nu a renunțat la ceea ce-l face fericit.

'Am avut o problemă de sănătate, o spondilită anchilozantă. Am aflat de acest diagnostic la vârsta de 29 de ani, dar nu eram într-o stare avansată. Alergam, jucam fotbal, nu eram în starea în care sunt acum. Dar zi de zi, fiind toată ziua pe grătar și făcând această treabă, m-am adus de spate. La ora actuală sunt foarte, foarte mulți oameni care vin, au funcții mari și ne calcă pragul. Ies la poartă și ei zic: Să trăiască tăticul! Și când vin farfuriile goale simt în inimă mai mult decât orice pe lume', a mai spus Sandu Cocoșatu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton