Cine este și cum arată noua iubită a lui Jador: "Stau cu ea de vreo două luni"

 Oana Pantazi
.

Nu puțini sunt, probabil cei care s-au întrebat cine este și cum arată noua iubită a lui Jador, dat fiind că artistul părea blocat de multă vreme în relația cu Georgiana Elisei, cea cu care a avut o relație cu multe suișuri și coborâșuri. Iată însă că artistul iubește din nou și e fericit!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată noua iubită a lui Jador. Artistul a avut, de-a lungul timpului, o viață sentimentală tumultuoasă, și este de înțeles dat fiind că are o mulțime de admiratoare. Cu toate că a fost văzut în compania a zeci de femei, Jador a avut o relație lungă, dar tumultuoasă, cu Georgiana Elisei, femeia care, spunea el, nu l-a iubit pentru bani și faimă. Iată însă că cei doi s-au despărțit în cele din urmă, iar acum artistul pare îndrăgostit și fericit. Iată cine este și cum arată noua iubită a lui Jador!

cine-este-noua-iubita-a-lui-Jador-2cine-este-noua-iubita-a-lui-Jador-2

Cine este și cum arată noua iubită a lui Jador

Fără să dea prea multe amănunte despre noua sa relație, Jador a mărturisit totuși, la un post TV, că este îndrăgostit. Iată însă că fanilor artistului și ai noii sale iubite nu le-au scăpat amănuntele, așadar secretul a fost în scurt timp deconspirat. Noua iubită a lui Jador este o tânără ieșeancă superbă, care acum locuiește în Madrid. Alexandra Dobia este cunoscută pe TikTok, iar urmăritorilor ei nu le-a scăpat locul unde s-a filmat într-una dintre postări.

Citește și: Jador s-a despărțit iar de Georgiana Elisei: „Începe un nou capitol. Vreau copii”

Citește și: Jador a ținut legătura cu Ella Tina, chiar dacă era într-o relație cu Georgiana Elisei: „Așa mult mi-aș fi dorit să…”

Citește și: Vei rămâne surprins! Ce studii are Jador. A fost exmatriculat din liceu: ‘Mama cu tata nu m-au încurajat niciodată

Citește și: Motivul real al despărțirii dintre Ella de la Puterea Dragostei și Jador:’O relație toxică’

Alexandra era chiar acasă la Jador și astfel secretul cu privire la identitatea noii iubite a lui Jador s-a aflat.

„Mi-am petrecut vreo săptămână cu ea, mâine cred că vine iar să mă întâlnesc cu ea. Îmi place de o fată, ce să zic. Stau cu ea de vreo două luni', a dezvăluit artistul la un post TV. Vedeți în galeria foto cum arată iubita lui Jador.

Alexandra are mii de urmăritori pe TikTok, asta datorită bunicii ei, ”Bunica Gherghina”, pe care a popularizat-o și a devenit virală.

Ce calități caută artistul la o femeie

Cine este și cum arată noua iubită a lui Jador. Se pare că Jador a mers pe același tipar, iar noua lui iubită este tot o brunetă superbă. E greu de spus acum dacă artistul a căutat la ea și aceleași calități pe care le-a găsit la Georgiana, femeie cu care, după revenirea de la Survivor, și-a dorit să se însoare… Cert este că, deși atunci părea decis să-și întemeieze o familie, relația cu Georgiana s-a rupt definitiv.

De altfel, artistul a mărturisit că încă ține la fosta lui iubită și că și-ar dori să aibă alături o femeie cu aceleași calități. Și, se pare, aceste calități le-a găsit la Alexandra Dobi.

Doar despre ea am cântat. Toate melodiile mele de dragoste sunt doar despre ea, despre calitățile ei ca femeie. Fizic nu o mai iubesc. Psihic, iubesc tot caracterul și sufletul ei, dar eu îmi doresc altfel de om lângă mine. Că tot veni vorba despre Georgiana, ea este o fată foarte mișto, pe care dacă aș vedea-o din nou, m-aș da iar la ea. Oficial sunt singur!’, spunea Jador, cu ceva timp în urmă, podcastul Roxanei Nemeș.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton