Cine este și cum arată iubita lui Florin Piersic Jr. Cei doi au împreună un copil și au reluat relația după o despărțire

 Lupescu Anca
.

Iubita lui Florin Piersic Jr. a fost surprinsă în Capitală. Îmbrăcată într-o rochiță vaporoasă, iubita regizorului a avut o apariție provocatoare, iar fotografiile sunt dovada clară. Actorul este destul de rezervat cu privire la viața personală, așa că rare sunt momentele în care el apare în apropierea iubitei sale, alături de care are și un copil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Florin Piersic Jr pare că a dat lovitura și că este extrem de împlinit pe plan sentimental. Iubita lui este extrem de frumoasă . Paparazzi spynews.ro au surprins-o pe partenera lui Piersic Jr, la o plimbare pe străzile Bucureștiului.

Tânăra era singură, îmbrăcată într-o ținută de vară, destul de provocatoare. 

Andreea Cipcă a optat pentru o rochiță bleu, cu buline, extrem de vaporoasă și care îi venea perfect. 

Andreea s-a întâlnit cu câțiva prieteni, a stat puțin de vorbă, după care a urcat în mașină și a făcut o oprire către o cafenea din Capitală, de unde și-a luat o cafea. 

Andreea e mai tânără cu 15 ani decât Florin Piersic Jr.

Piersic Jr. şi jurnalista Andreea Cipcă, mai tânără cu 15 ani decât actorul, sunt împreună de câțiva ani.

Băiatul unuia dintre cei mai iubiţi actori ai ţării, Piersic jr mai are un copil, pe micuţa Sonia, rodul iubirii sale cu actriţa Dorina Chiriac, de care s-a despărţit în urmă cu trei ani. Florin Piersic jr a mai bifat o căsnicie scurtă şi cu antrenoarea de fitness Adriana Nicolae.

Chiar dacă au făcut o mică pauză în anul 2015, Florin Piersic Jr și partenera lui, Andreea Cipcă, au reușit să treacă peste probleme și să își formeze o familie frumoasă.

Actorul are o relație apropiată cu fosta lui parteneră, mai ales de dragul copilului.

Florin-Piersic-JR-si-iubita-lui_-Andreea-CipcaFlorin-Piersic-JR-si-iubita-lui_-Andreea-Cipca

Desi sunt impreuna de cativa ani, Florin Piersic si Andreea au aparut impreuna in public de putine ori, in special in perioada in care tanara era insarcinata si de cele mai multe ori nu stateau prea apropiati!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton