Cine este și cum arată iubita lui Cheloo. Cântărețul e din nou fericit după un divorț dureros

 Lupescu Anca
.

Cheloo este un personaj extrem de discret cu viața lui personală, motiv pentru care se ferește să se afișeze prea des alături de iubita lui. Cântărețul și-a refăcut viața, după divorțul de soția lui, petrecut în urmă cu opt ani. Juratul de la iUmor a avut parte de un divorț cu scandal în 2012, însă a reușit să își refacă viața alături de Daniela Moraru, tânăra cu care are în prezent o relație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cheloo, în vârstă de 42 de ani, a avut o relație cu năbădăi cu Daniela Niculescu.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2007, dar la doi ani după au început să apară problemele. Fiindcă certurile erau tot mai dese, cei doi au divortaț cu mare scandal și reclamații la poliție, în anul 2012.

Astfel că fosta soție îi reproșa lui Cheloo că era alcoolic și violent, dar și că nu avea o relație deloc bună nici cu fiul lor.

Însă la scurt timp după divorț, a întâlnit-o pe Daniela Moraru, care i-a dăruit al doilea copil, ei devenind părinții unui băiețel. Cheloo continuă să își păstreze viața privată ascunsă, astfel că evită să dea amănunte despre familia lui.

Mai mult, Cheloo evită subiectul, indiferent de câte ori este întrebat despre viața lui de familie. Fiindcă a avut parte de un divorț scandalos de Daniela Niculescu, cu noua parteneră vrea să aibă o relație discretă și nu vrea să își schimbe părerea sub nicio formă.

Cât câștigă Cheloo

Cătălin Ștefan Ion, cunoscut drept Cheloo, are venituri destul de mari, în ciuda faptului că nu a mai avut concerte, pe fondul rstricțiilor impuse pe timpul pandemiei de coronavirus.

Cine-este-și-cum-arată-iubita-lui-Cheloo-2Cine-este-și-cum-arată-iubita-lui-Cheloo-2

Conform bilanțului depus anual la Ministerul Finanțelor, firma sa ar fi încasat nu mai puțin de 200.000 de euro, o mare parte din bani provenind din salariul primit de la Antena 1, în calitate de jurat al show-ului iUmor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton