Cine este și cum arată în viața de zi cu zi Fetița Zurli, preferata copiilor din România. Este actriță, de meserie

 Oana Pantazi
.

Toți o cunosc, dar puțini știu, de fapt, cine este și cum arată cu adevărat simpatica Fetiță Zurli, pe care o iubesc toți copiii din România.

Fenomenul Zurli a făcut mii de copii fericiți și, în egală măsură, pe părinții lor, acest proiect, în egală măsură amuzant și educativ, reușind să-i motiveze și să-i distreze pe cei mici. Puțini știu însă cine se ascunde în spatele simpaticei actrițe care o interpretează pe Fetița Zurli, cea care aduce buna dispoziție și le oferă tuturor „pupici cu sclipici”.

Haioasa blondină cu nelipsitele ei cornete de înghețată pe cap este atât preferata copiilor, cât și a părinților și a bunicilor, energia ei debordantă, glumele, șotiile, cântecelele și poeziile ei făcând deliciul publicului. Încă din 2010, carismatica Fetiță Zurli, alături de colegii ei, aduce zâmbete pe buzele tuturor, însă micuța zburdalnică nu mai e de mult o fetiță, chiar dacă așa pare…

Fetița Zurli a absolvit facultatea în 2010

„Fetița Zurli este cea mai draguță fetiță din lume! Ea e ca orice alt copil! Cel mai mult îi place să cânte și să danseze, să inventeze jocuri, să asculte povești și să mănânce înghețată și să petreacă timp cu prietenii ei și să meargă la grădiniță și să facă multe multe glume și să… e o lista luuungă…! Îi place tare mult gluma cu „aucilica mămăiga'!”, e prezentarea de pe site-ul oficial zurli.ro. Dar… Actrița care o interpretează pe Fetița Zurli se numește, de fapt, Vero Caliman, este o moldoveancă originară din orașul Roman, județul Neamt și a absolvit Facultatea de Arte, secția Actorie, la Universitatea Hyperion din Capitală, în anul 2010.

Fetita-Zurli5Fetita-Zurli5

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton