Cine este și cu ce se ocupă Petru, fiul lui Florin Călinescu: „Mi-a fost puțin teamă să nu intru în umbrela asta: e băiatul lui...”

 Dumba Gabriela
.

Cine este și cu ce se ocupă Petru, fiul lui Florin Călinescu. Petru Călinescu, fiul lui Florin Călinescu, a vorbit pe larg despre copilăria sa. Expus încă de mic la lumea artistică, Petru a călcat pe urmele părinților, din proprie voință, fiind pasionat atât de actorie, cât și de muzică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cu ce se ocupă Petru, fiul lui Florin Călinescu. Deși a încercat o perioadă să dezvolte afaceri în cu totul altă zonă decât cea artistică, respectiv un magazin cu produse bio, Petru Călinescu nu-și poate renega dragostea pentru scenă. Petru și-a dorit o carieră în muzică și chiar s-a afișat în fața tatălui său, fără ca acesta să știe, la „Românii au Talent”. Nu a câștigat concursul, dar a reușit să câștige notorietate.

28235134_10101403762161838_8898523236246826068_o28235134_10101403762161838_8898523236246826068_o

Cine este și cu ce se ocupă Petru, fiul lui Florin Călinescu

Petru și-a definitivat studiile muzicale, în Anglia, la facultatea din Liverpool, după care a revenit în ţară ca să-şi construiască o carieră muzicală. Petru este compozitor, textier şi interpret, iar pe 11 martie va urca pe scena Operei Comice pentru Copii.

„Eu am studiat, în Marea Britanie, și actorie, și muzică. Am început o colaborare, recent, cu Opera Comică pentru Copii. Prima din, sper, mai multe colaborări de acest fel, în direcție de musical. Pe 11 martie, avem premiera la musicalul „Heidi”, la Opera Comică. Și sper să construiesc și pe această colaborare.

Mi-aș dori să încep o carieră de cântăreț-actor. Și simt că e momentul propice și în țara asta. Cumva, s-au mai dezvoltat lucrurile și în direcția asta. Pot să aplic ce am învățat prin străinătate”, a declarat Petru Călinescu pentru click.ro.

Alături de prietenul său, Maximilian, Petru Călinescu are un proiect de muzică de jazz, cu care participă la diferite evenimente de gen. Proiectul se numește 'New Vegas Show'.

Citește și:Olivia Steer, mesaj emoționant la 12 ani de la moartea surorii sale: „Trăiţi, bă, trăiţi, că de murit nu-i nicio scofală!'

Citește și:„El era căsătorit cu acte'. Cum a început, de fapt, relația dintre Mădălina Ionescu și Cristina Șișcanu

Citește și:Însărcinată în luna a cincea, Theo Rose a avut probleme de sănătate, pe scenă: „M-au stresat într-un hal…ceva mai rău de atât'

Florin Călinescu nu și-a obligat fiul să aleagă o carieră artistică

Petru Călinescu a dezvăluit că părinții l-au lăsat tot timpul să aleagă el ceea ce și-ar dori să facă în viață.

Am început cu pianul clasic de foarte mic. Cred că eram în clasa I sau în clasa a II-a, nu mai țin minte, exact. Deci muzica a fost prima mea dragoste, pianul a fost prima mea dragoste. Pe urmă, în liceu, am început cu actoria. Și după ce mi s-a terminat schimbarea vocii, în liceu, mi-am dat seama că pot să și cânt. Cântatul a fost ultimul din ecuație.

Am fost expus, de mic, într-o lume artistică. Niciodată, nu am fost forțat într-o direcție sau să mi se interzică ceva. Cu siguranță, faptul că am fost expus, de mic, la lumea asta, m-a făcut să îmi placă. Asta, indiscutabil. Și să aleg drumul ăsta mai departe.

Niciodată nu m-au lăudat excesiv. Nu cred că lauda excesivă e, neapărat, sănătoasă. Și fiind și de meserie, au căutat, vrându-mi binele și să mă îmbunătățesc, să îmi arate și ce aș putea să fac mai bine. Și asta mi-a prins bine, decât să tot zică: „Vai, ce frumos a fost!”, a mai spus Petru Călinescu.

Petru Călinescu, despre celebritatea tatălui său

„Recunosc, când eram mai tânăr mi-a fost puțin teamă să nu intru în umbrela asta „E băiatul lui, așa…”, dar, din fericire, suntem în domenii diferite. Adică eu cânt, tatăl meu este om de televiziune. Și cred că publicul își poate da seama că poate am și un anumit merit ca și cântăreț, să fiu acolo.

Sunt și antreprenor. Avem diverse activități profesionale, cu familia. Dar, acum, după pandemie, am hotărât să turez mai mult motoarele și în direcția artistică. Cred că lucrurile au ajuns într-un punct, în România, unde pot să fac la adevărata valoare pentru ce m-am pregătit. Și vreau să activez mai mult și în zona asta”, a mai spus Petru Călinescu.

Florin Călinescu a mai avut un băiat, Luca, care s-a sinucis în urmă cu 10 ani din cauza unei depresii, apărute după ce și-a pierdut mama și bunicii într-un scurt interval de timp. Luca avea 24 de ani când și-a pus capăt zilelor, într-un hotel din Praga.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton