Cine este și cu ce se ocupă ginerele lui Mircea Geoană. Garret Cayton și Ana Geoană sunt împreună de cinci ani

 Raiciu Adriana
.

Cine este și cu ce se ocupă ginerele lui Mircea Geoană. Ana Geoană și partenerul ei, Garrett Cayton, au dat o petrecere de logodnă, joi, 4 august, în București. Locația a fost de vis, iar cei apropiați le-au fost alături într-o zi așa de importantă. Totuși, mulți s-au întrebat cine este tânărul și cu ce se ocupă. Iată detalii neștiute despre ginerele lui Mircea Geoană.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cu ce se ocupă ginerele lui Mircea Geoană. Ana Geoană și partenerul ei, Garrett Cayton, au dat o petrecere de logodnă care a avut loc pe 4 august, la Mogoșoaia. Evenimentul a fost unul special, iar fiica lui Mircea Geoană a trăit clipe de neuitat. Pe contul de socializare al tinerei au apărut videoclipuri, dar și imagini de la petrecere, iar fanii au putut observa cât de bine s-au simțit cei doi îndrăgostiți în prezența familiei și prietenilor.

ana-geoana-iubitana-geoana-iubit

Cine este și cu ce se ocupă ginerele lui Mircea Geoană. La momentul respectiv, Mircea Geoană a făcut primele declarații despre evenimentul special din viața fiicei sale. Politicianul a clarificat situația și a spus că, de fapt, a fost o petrecere de logodnă, ci nu nuntă. „A fost o petrecere de logodnă’, a declarat Mircea Geoană 

Citește și: Ce cadou a primit fiica lui Mircea Geoană, după petrecerea de logodnă de la Mogoșoaia.Nașul Ilie Năstase i-a făcut o surpriză

Citește și: Ana, fiica lui Mircea Geoană, a organizat o petrecere de logodnă la Mogoșoaia.Primele imagini de la eveniment

Citește și: Mioara Roman a ajuns de urgență la spital! Oana Roman:'Doctorii ne-au spus că a avut un înger și…'

Citește și: Cum l-a ajutat Jojo pe Paul Ipate să nu cadă în depresie:„Am băut mult de oftică, de nervi, de…’

Cine este și cu ce se ocupă ginerele lui Mircea Geoană

Cine este și cu ce se ocupă ginerele lui Mircea Geoană. Ana Geoană și Garrett Cayton sunt împreună de aproape cinci ani și s-au cunoscut în timpul facultății. Tânărul face parte dintr-o familie cunoscută și bogată din Statele Unite și ar fi nepotul unui milionar de origine poloneză, pe nume Jona Goldrich.

Familia lui Garret este cunoscută pentru acțiunile umanitare pe care le face în Statele Unite. În anul 2019, mama și mătușa logodnicul Anei au donat 10 milioane de dolari pentru pacienții bolnavi de Alzheimer și tulburări de memorie, scrie Fanataik.

La momentul actual, Ana Geoană și Garret Cayton locuiesc în Statele Unite al Americii. Fiica politicianului s-a mutat în SUA încă din perioada în care tatăl ei a fost ambasador al României la Washington.

Garrett Cayton a cerut-o în căsătorie pe Ana Geoană

Fiica lui Mircea Geoană a fost cerută în căsătorie de 1 Martie, după mai bine de cinci ani de relație. Ana Geoană este în culmea fericirii după ce partenerul ei i-a adresat mult așteptata întrebare.

De asemenea, soția lui Mircea Geoană pare să fie foarte încântată de faptul că relația fiicei lor cu Garrett Cayton va trece curând la alt nivel. Din declarațiile ei, se pare că Mihaela Geoană îl îndrăgește pe viitorul ginere, considerându-l un bărbat bun.

„A spus da celui mai bun bărbat’, ar fi transmis Mihaela Geoană în mediul online, în dreptul unei imagini cu fiica ei și iubitul său.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton