Cine este și cu ce se ocupă fratele lui Cornel Ilie, solistul trupei Vunk: "Răzvan este omul cu care mă consult mereu"

 Dumitrache Laura
.

Cine este și cu ce se ocupă fratele lui Cornel Ilie, solistul trupei Vunk. Cornel Ilie este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Este solistul trupei Vunk, dar putini sunt cei care știu că acesta are un frate mai mare, Răzvan. Mai mult, Răzvan Ilie este un chitarist invidiat, fiind persoana care îl sprijină pe Cornel în fiecare situație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cu ce se ocupă fratele lui Cornel Ilie, solistul trupei Vunk. Cornel Ilie a reușit să rezoneze perfect cu publicul prin melodiile lansate alături de trupa Vunk. De-a lungul anilor piesele trupei au devenit hit-uri, iar Cornel a colaborat cu mulți artiși celebri din România.

cornel ilie si fratele saucornel ilie si fratele sau

Dincolo de cariera profesională, Cornel Ilie are parte de o familie minunată. Din păcate, părinții solistului au decedat, lăsând în urmă multă suferință în viața lui Cornel. Cu toate astea, artistul are sprijinul fratelui său mai mare, Răzvan. Cei doi frați au o relație apropiată, iar Cornel recunoaște că îi cere sfatul lui Răzvan în orice situație.

Citește și: Ce relație are Cornel Ilie cu cei doi copii ai săi, după divorțul de fosta soție:„Există această distanță geografică, dar…' / EXCLUSIV

Citește și:Cum i s-a schimbat viața lui Cornel Ilie, după divorțul de mama copiilor lui:„Sunt multe lecții pe care le-am învățat'

Citește și:Noi informații despre Simona Halep și scandalul de dopaj în care este implicată. Cristian Jura, arbitru TAS:”Tribunalul a anunțat că…”

Citește și:Parada de Ziua Națională a României, fără avioane și elicoptere.De ce nu este show aviatic de 1 Decembrie, în București

Cine este și cu ce se ocupă fratele lui Cornel Ilie, solistul trupei Vunk

Cornel Ilie, 46 de ani, se numără printre cei mai apreciați artiști din România. Este solistul trupei Vunk, iar de-a lungul anilor a lansat numeroase piese care au devenit hit-uri. Deși este cunoscut de multă lume, puțini sunt cei care știu că artistul are un frate mai mare. Răzvan Ilie este chitarist, iar de-a lungul anilor, cei doi frați au colaborat pe scenă. Răzvan este un chitarist ale cărui aptitudini tehnice și cunoștințe muzicale sunt invidiate de toți membrii trupei. Acesta a participat la înregistrarea albumului caritabil  „Salvați-vă ingerii” în 2008.

„Cu Răzvan am mai lucrat în studio și este omul cu care mă consult mereu legat de muzică. M-a ajutat foarte mult în tot ce am făcut până acum prin critica și părerile lui. Aveam nevoie de felul lui de a cânta la chitară, căldura și cultura lui muzicală pentru concertul ăsta și mă bucur foarte tare că am reușit sa cântăm împreună pe aceeași scenă, mai ales într-un concert atât de important pentru noi și așa de reușit”, a declarat Cornel Ilie, potrivit click.ro.

Ce relație are Cornel Ilie cu fratele său, Răzvan

Cornel Ilie vorbește foarte rar despre familia sa, luând decizia de a fi discret cu viața sa personală. În trecut, acesta declara că are o relație apropiată cu fratele său mai mare, Răzvan. După moartea mamei lor, Răzvan și Ilie s-au apropiat mai mult, iar acum se sprijină reciproc. Anul trecut, s-a stins din viață și tatăl celor doi.

„Nu ne-am certat în general decât pe principii, dar pe fete, bani sau altceva, nu. Și ne-am apropiat și mai tare din 96 când a murit și mama, și bunicele și am rămas doar trei bărbați în toată familia: eu, fratele și cu tata. Asta ne-a legat și mai tare. Suntem într-o relație foarte bună. Vorbim aproape zilnic, uneori nu apuc eu să vorbesc, este vina mea. Și el cântă, e un chitarist foarte, foarte bun”, declara artistul pentru taifasuri.ro.

Răzvan și Cornel Ilie au colaborat pe plan muzical

Cornel și Răzvan Ilie au colaborat de câteva ori pe plan muzical, dar artistul recunoaște că fratele său este pasionat de alt gen de muzică. Acesta fiind și motivul pentru care Răzvan nu cântă în trupa Vunk. Potrivit imaginilor postate pe rețelele de socializare, Răzvan Ilie este tatăl a două fetițe gemene, absolut minunate.

Cornel Ilie a divorțat de soția lui în 2020, și au ales să rămână în relații bune. Cei doi au împreună un băiat și o fată, Cezar și Zara. 'Nu s-a schimbat relația dintre noi față de copii și nu se va schimba niciodată, prezența mea în viața copiilor este foarte activă, chiar acum plec la ei. Câteodată petrec cu ei chiar și trei-patru zile pe săptămână, depinde cât sunt plecat. Dar cât pot de mult, când am ceva timp liber mă duc la ei', ne-a declarat Cornel Ilie.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton