Cine este Șerban Pavlu, din serialul Clanul. Este căsătorit și are doi copii

 Oana Pantazi
.

Cine este Șerban Pavlu, din serialul Clanul. Actor de film, teatru și televiziune, la 47 de ani, Șerban Pavlu are o carieră prodigioasă. Recent, a intrat din nou în atenția publicului larg, datorită rolului comisarului Costoiu, pe care îl interpretează în serialul Clanul, de la PRO TV. Actorul are nu doar o carieră prodigioasă, ci și o familie extrem de reușită, fiind căsătorit cu Oana Matei, care i-a dăruit doi copii superbi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Șerban Pavlu, din serialul Clanul. La 47 de ani, Șerban Pavlu are o carieră impresionantă, actorul jucând în multe filme ale noului val al cinematografie, dar și în emisiunea În puii mei! (Antena 1) și în serialul Umbre (HBO). Acum, reputatul actor face parte din distribuția serialului Clanul, unde joacă un rol important, cel al comisarului Costoiu, unul dintre personajele-cheie. Iată tot ce trebuie să știți despre Șerban Pavlu!

cine-este-serban-pavlu-din-serialul-clanul-cine-este-serban-pavlu-din-serialul-clanul-

Cine este Șerban Pavlu, din serialul Clanul

Șerban Pavlu a venit pe lume pe 29 iunie 1975, în București, într-o familie care iubea foarte mult teatrul, pasiune pe care la rândului lui a moștenit-o și pe care a început să o practice încă din timpul școlii. Deși fără legături cu lumea artistică, părinții săi, de profesie economist și inginer, și-au susținut fiul în drumul spre actorie.

„Eu am jucat încă din școală. Am jucat într-un spectacol pe care l-a făcut Felix Alexa la Teatrul Național. Dar nu rolul principal, acesta a revenit unui coleg de-al meu de clasă. Acela a fost primul rol, am debutat la Teatrul Național', a spus Șerban Pavlu, potrivit life.ro.

Citește și: Ce spune Șerban Pavlu despre show-ul „În puii mei’: ‘A fost un lucru care m-a încercat’

Citește și: Ce spune Anghel Damian despre nuntă: „Nu mi se pare ceva extraordinar'/ Regizorul și Theo Rose vor face cununia civilă, în curând

Citește și:Loredana Groza și Mickey Rourke joacă împreună într-un film: „M-am îndrăgostit când l-am văzut…’. Imagini cu cei doi

Citește și:O mai ții minte pe Dulce Maria, din telenovela Îngerașul? Cum arată acum Daniela Aedo, la vârsta de 28 de ani

Cine este Șerban Pavlu, din serialul Clanul. La scurt timp după terminarea facultății, Șerban Pavlu a devenit angajat al teatrului Bulandra, unde poate fi văzut și în prezent.

„La Bulandra, ulterior, după experiența aceasta, am mai jucat într-o piesă extrem de proastă, tot ca student, pe scena de la Izvor, de la Bulandra. Acolo am jucat cu toată clasa. Era un fel de spectacol studențesc care cumva fusese preluat de teatru. După ce am terminat facultatea, noul director al teatrului a devenit Victor Rebengiuc care până atunci fusese rectorul facultății. Era un om care ne cunoștea, știa ce putem. Așa că s-a organizat examen, a fost un concurs audiție și s-au angajat atunci mai mulți actori. Dincolo de faptul că a fost foarte important pentru mine că m-am angajat, a mai fost și faptul că următoarele angajări s-au mai făcut acum, după 20 de ani'a mai dezvăluit el.

Cum și-a cunoscut Șerban Pavlu soția

Cine este Șerban Pavlu, din serialul Clanul. O altă pasiune, cea pentru sport, a adus-o pe Oana Matei, cea care i-a devenit soție, în viața lui Șerban Pavlu. Un tip sportiv, actorul a jucat polo și baschet, însă după ce s-a îmbolnăvit de hepatită a fost obligat să se retragă. Pe Oana a cunoscut-o pe terenul de bachet. Actuala lui soție era avocată, iar în prezent este producătoare de film. Cei doi au împreună doi copii adorabili, Nicolae și Natalia.

„Soția mea, pe care o iubesc foarte mult, am întâlnit-o total neașteptat. Ne-am întâlnit pe terenul de baschet. Eu eram deja actor de mult timp și, după niște ani în care nu am făcut altceva decât să beau și să fumez, am avut o revenire la dragostea adolescenței, baschetul. Cu colegul meu de bancă, care a fost mult mai bun baschetbalist ca mine, am început să reînnod ițele baschetului acesta din curtea școlii și am ajuns să joc baschet într-un loc în care nu mergeam în mod obișnuit și anume prin Studențesc. Eram oameni în toată firea care păream că ne-am întors la copilărie.

Acolo juca și soția mea și a fost o idilă extrem de puerilă, ca de liceu. Rămâneam mai târziu, îl rugam pe prietenul meu să mai rămână să mai dăm la coș, iar în timpul acesta aveam cu el niște conversații lungi și stupide despre nimic', a mai dezvăluit actorul pentru sursa citată.

Întâlnirea lor a fost, fără doar și poate, una providențială, deoarece actorul a dezvăluit că are un mariaj fericit alături de Oana, care i-a dăruit doi copii. Fiul său, Nicolae, dar și fiica, Natalia, deja calcă pe urmele tatălui lor.

„Pe o scală de 1 la 10, sunt pe la 9, cam așa. Hai, între 9 și 10! Secretul unei căsătorii fericite e ca fiecare să aibă ceva de făcut, un serviciu, treabă. Avem de vorbit chestii concrete, nu filosofice. Da, pot spune că sunt fericit. E falsă ideea că trebuie să alergi după fericire.

Fericit dacă bei asta, dacă te duci în vacanța aia, dacă-ți cauți ceva deosebit. E o căutare falsă. Cred că această căutare a fericirii te poate duce spre un loc nefericit. Trebuie să fii bine, atât. Nu știi dacă ai fost fericit decât privind în urmă, nu realizezi la timpul prezent’, a spus Șerban Pavlu în podcastul lui Mihai Bobonete.

Fiul lui Șerban Pavlu joacă și el în Clanul

Cine este Șerban Pavlu, din serialul Clanul. La doar 7 ani, fiul lui Șerban Pavlu și-a făcut și el debutul în actorie și, mai mult, a jucat alături de tatăl său. Puțin știu că unul dintre copiii din serialul Clanul este fiul celebrului actor. Puștiul a interpretat rolul lui Tudor Achim în copilărie, jucat de actorul Denis Hanganu.

„Nu m-a văzut îmbrăcat în uniformă de polițist. Doar în poze. Că i-am arătat câteva poze. Dar fiul meu comentează orice subiect până la epuizare, dar știrea este că personajul Tudor, personajul principal pozitiv are niște secvențe tânăr, copil, împreună cu fratele lui, cu mama lor. Acest Tudor copil este fiul meu. Așa că deja a filmat.

Acest serial este debutul lui Nicolae. Natalia a mai jucat pe ici pe colo, cred că într-un videoclip al lui Chirilă a jucat ceva, dar Nicolae nu jucase niciodată și nici nu era așa înnebunit de idee, dar a mers la  probă și a luat acest mic rol. A fost foarte mândru, i-a plăcut. Sper să nu se epuizeze această pasiune până la admiterea la facultate și să se îndrepte spre actorie. E mic încă', a povestit Pavlu pentru ego.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton