Cine este Selly, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România

 Dumitrache Laura
.

Cine este Selly. Este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România. În 2012, avea să devină faimos după ce a început să posteze vlogguri pe Youtube, încercând să dezbată diverse teme de actualitate pentru tineri. În vârstă de 22 de ani, Selly și-a deschis propria afacere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Selly. La vârsta de 12 ani, Selly a devenit unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România. Acesta și-a petrecut o mare parte din copilărie în fața calculatorului, fiind pasionat de tehnologie. Ulterior, a reușit să îi cucerească pe tineri după ce a abordat numeroase subiecte referitoare la învățământul din țară.

selly in copilarieselly in copilarie

Cine este Selly. Celebrul vlogger a câștigat două premii de argint și unul de aur după ce a devenit partener Youtube. Selly a devenit în anul 2019, cel mai urmărit Youtuber din România. În prezent, tânărul are o carieră de succes, atât în lumea muzicii românești, cât și în cinematografiei.

Citește și: „Pe mine mă interesează să fac bani din asta”. Selly a spus ce crede cu adevărat despre filmul Romina VTM

Citește și:Cum arată și cu ce se ocupă acum Alida Mocanu de la Big Brother. Are o carieră în televiziune

Citește și:Cum se menține Andi Moisescu în formă, la 50 de ani: 'Soția mea este vegetariană, dar nu și eu'

Selly – Carieră

Selly , pe numele său real Andrei Șelaru, a devenit unul dintre cei mai apreciați vloggeri din România. Selly s-a născut pe 28 februarie 2001 în Craiova. Artistul a fost mereu atras de tehnologie, dar și de camere și și-a petrecut o mare parte din copilărie în fața calculatorului. Selly a absolvit Colegiul Național ,,Frații Buzești” Craiova.

Este fondatorul trupei 5 Gang și a compus piese care sunt fredonate de fanii trupei. De asemenea, Selly a produs 3 filme, fiind în același timp actor. Pe 27 decembrie 2019 s-a lansat filmul românesc 5GANG. Acum are deja o carieră de 10 ani de vlogger, a înființat chiar și propria academie de vlogging.

Selly – Viață personală

Selly trăiește o poveste de dragoste de iubire alături de Smaranda, o tânără studentă la Medicină. Influencerul preferă să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor, concentrându-se doar pe carieră. Vloggerul provine dintr-o familie modestă din Craiova, mama lui fiind profesoară, iar tatăl inginer silvic.

Cu toate astea, Andrei a fost mereu pasionat de tehnologie și a ales să își indeplinească visul. După ce a absolvit examenul de Bacalaureat, Selly s-a înscris la facultate, dar a renunțat cu doar câteva ore înainte de cursuri.

Selly a produs filmul 5GANG

Selly a produs în 2019 filmul românesc 5 GANG: Un altfel de Crăciun. Acum tânărul a înființat propria academie de vlogging și a câștigat și mai mulți admiratori datorită opiniilor critice aduse sistemului de învățământ din România. Andrei Șelaru își dorește să se concentreze anul acesta pe crearea de conținut de Youtube.

„ Noi cu ultimul film doar ce am terminat. Am fost pe locul 9 în lume cu filmul și suntem extraordinar de încântați. Anul acesta nu știu în momentul de față dacă eu voi mai co-produce sau produce vreun film. Momentan suntem foarte-foarte orientați pe planul nostru de conținut de YouTube.Anul acesta tocmai ce am terminat și biroul, ne-am mutat. Dar anul ăsta ne va rezerva foarte multe în ceea ce privește conținutul meu de pe YouTube și, de ce nu, poate și un film, însă deocamdată este în discuții foarte incipiente aceste lucruri', a declarat Selly.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton