Cine este Ruxandra Barău de la Femeia Alege. Își dorește o relație serioasă

 Raiciu Adriana
.

Cine este Ruxandra Barău de la Femeia Alege. Fire romantică și o artistă desăvârșită, tânara vrea să își găsească jumătatea cu orice preț. Este cea de-a patra concurentă de la emisiunea Femeia Alege și are gânduri serioase de viitor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Ruxandra Barău de la Femeia Alege. Cinci femei independete au plecat în căutarea iubirii, în Istanbul. Astăzi vom face cunoștință cu cea de-a patra concurentă a emisiunii matrimoniale.

Ruxandra-BarauRuxandra-Barau

Ruxandra Barău este cea de-a patra concurentă care va avea ocazia să îi cunoască pe băieți. Tânara se declară o fire romantică, sociabilă și foarte
sensibilă, care nu se teme să plângă atunci când sufletul îi spune.

Citește și: Cine este Oana Zidaru de la „Femeia Alege', de la Pro 2. Este antreprenoare

Citește și: Cine este Carmen Alexandrescu de la Femeia Alege. A fost căsătorită 15 ani

Citește și: Ale de la Mireasa este însărcinată. Cum și-a anunțat iubitul: „Am făcut 7 teste”

Citește și: Ruxi și Tibi Clenci, replici acide la Bravo, ai stil! Celebrities: „Am luat-o personal”

Cine este Ruxandra Barău de la Femeia Alege

Cine este Ruxandra Barău de la Femeia Alege. Cea de-a patra concurentă care a mers până în Turcia să-și găsească marea iubire este Ruxandra Barău. Este o femeie extrem de puternică și a fost mai tot timpul atrasă de artă.

De la vârsta de patru ani, Ruxandra Barău pictează și reușete să transpună pe o pânză realitatea. Concurenta de la emisiunea Femeia Alege își dorește ca bărbatul de lângă ea să îi aducă zâmbetul pe buze și să o iubească necondiționat.

'O relație de vis este o relație în care ne ajutăm reciproc să creștem și să evoluăm', declară noua concurentă de la Femeia Alege.

Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă unul dintre băieți va reuși să o cucerească pe Ruxandra Barău.

'Toate au un scop, și se întâmplă exact așa cum a fost lăsat să se întâmple. Chiar sufletele noastre, pentru a evolua, aleg întâmplările prin care vor să treacă în viața asta', spune Ruxandra înainte de a porni în această nouă călătorie a vieții ei.

Program emisiune Femeia Alege

Emisiunea Femeia Alege este cel mai nou show de la Pro TV. Filmările au luat în Turcia, iar gazda emisiunii este Majda, fosta concurentă la Survivor România.

Cinci femei au pășit în casă pentru a-și găsi sufletul pereche. Concurentele vor alege la final care este alesul.

Femeia Alege se difuzează în fiecare zi de luni până duminică, de la orele 13:00, 19:00 și 22:30 pe PRO 2 într-o emisiune ce nu trebuie ratată!

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton