Cine este Roxana Lite, ispita de la Insula Iubirii. Are afaceri

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Roxana Lite, ispita de la Insula Iubirii. Filmările pentru Insula Iubirii 2022 s-au încheiat, iar fanii așteaptă cu nerăbdare ca sezonul 6 să apară la televizor. Fanii emisiunii de la Antena 1 vor cunoaște noi cupluri curajoase, dar și noi ispite, gata să-i pună pe concurenți la încercare. Printre ispitele feminine se numără și Roxana Lite, o tânără antreprenoare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Roxana Lite, ispita de la Insula Iubirii. Anul 2022 le aduce telespectatorilor Antena 1 o surpriză. În curând, pe micile ecrane va fi difuzat unul dintre cele mai apreciate show-uri: Insula Iubirii. La fel ca în edițiile anterioare, cuplurile vor trece prin cel mai dur test al fidelității. Cele cinci perechi vor petrece 21 de zile „de foc' alături de cele mai provocatoare ispite.

roxana-lite-1roxana-lite-1

Cine este Roxana Lite, ispita de la Insula Iubirii. Anul acesta, la Insula Iubirii 6 vor fi 10 ispite masculine și 10 ispite masculine. În prima categorie o găsim și pe Roxana Lite, o tânără antreprenoare. Blondina are 28 de ani și se poate considera deja o femeie împlinită, cel puțin pe plan profesional. Aceasta deține propria afacere, în Râmnicu Vâlcea.

Citește și: Cine este Karina Fetica, ispita de la Insula Iubirii.Fosta concurentă de la Survivor s-a iubit cu un Războinic

Citește și: Cine este Anamaria Vaida, ispita de la Insula Iubirii.A fost dansatoare în club

Citește și: Cum se simte Adda, după ce a fost diagnosticată cu borelioză:”Iau 26 de pastile pe zi”

Citește și: Fosta soție a lui Marian Drăgulescu de la Survivor, despre bătăile încasate de la sportiv:„Am fost desfigurată!'

Cine este Roxana Lite, ispita de la Insula Iubirii

Roxana Lite este născută pe data de 25 august 1993 și este zodia Leu. Ispita de la Insula Iubirii e licenţiată în Turism, după ce a studiat Economia Comerțului, Turismului și Servciilor la Universitatea Constantin Brâncoveanu. Înainte de asta, ea a absolvit și Colegiul Național de Informatică Matei Basarab din Râmnicu Vâlcea.

Cu toate că e licențiată în Turism, Roxana Lite a ales să profeseze în zona de beauty. Ispita feminină de la Insula Iubirii deţine propriul salon de înfrumuseţare. Fire ludică şi vulcanică deopotrivă, Roxana vine pe Insula Iubirii pentru a-i ajuta pe concurenţi să găsească răspunsuri la întrebări pe care nu avuseseră curajul să şi le pună până acum, se arată într-un comunicat de presă de la Antena 1.

Roxana Lite, ispita de la Insula Iubirii, e antreprenoare

Cine este Roxana Lite, ispita de la Insula Iubirii. După cum se poate vedea pe conturile ei de socializare, Roxana Lite e foarte pasionată de munca ei. Aceasta postează frecventă poze cu diferite cliente fericite.

Cât despre Insula Iubirii, Roxana Lite a mărturisit încă de la început să nu și-a propus să-și pună nicio limită. E de părere că tentația există oriunde, iar concurenții o vor simți cel mai bine pe pielea lor în show-ul de la Antena 1.

„Nu mi-am propus să-mi pun limite. Eu cred că tentația nu există doar aici, deși aici cred că este cel mai favorabil mediu posibil. Tentația există și o vor simți pe pielea lor', a spus Roxana Lite de la Insula Iubirii în filmulețul de prezentare.

Cine sunt ispitele masculine de la Insula Iubirii, sezonul 6

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii, sezonul 6, sunt: Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Sursă foto: Instagram, Comunicat de presă Antena 1, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton