Cine este Roxana Crudu de la Chefi la Cuțite. Oxi a fost abandonată în gară, când avea doi ani

 Laciu Andreea
.

Cine este Roxana Crudu de la Chefi la Cuțite. Oxi are o poveste de viață impresionantă, fiind o adevărată supraviețuitoare. A fost abandonată de părinții ei naturali într-o gară, atunci când avea doar doi ani. A fost adoptată, iar mama care a crescut-o i-a oferit toată iubirea de care a fost capabilă, dar nu a fost de ajuns. Tânăra a suferit enorm în copilărie, deoarece alții copii se fereau de ea fiindcă era adoptată. Așa a ajuns pe căi greșite, dar iubirea pentru arta culinară a salvat-o, în cele din urmă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pare un adevărat spiriduș când fuge prin bucătărie. Mâncarea a fost pentru ea și o șansă să se salveze, după ce a luat-o pe căi greșite. A ajuns în cele din urmă în Germania, acolo unde a descoperit gastronomia. A făcut o rețetă proprie la preselecții, cu care i-a cucerit pe cei trei jurați. A ajuns, în cele din urmă, în echipa lui Chef Florin Dumitrescu.

cine-este-roxana-crudu-oxi-1cine-este-roxana-crudu-oxi-1

Cine este Roxana Crudu de la Chefi la Cuțite

A fost abandonată de părinții biologici, apoi a ajuns să fie adoptată. Dar suferința ei nu s-a oprit aici. A fost chinuită de alți copii, la îndemnul părinților acestora, tocmai din această cauză

„Eu de mică nu am avut o copilărie wow. Am fost adoptată la vârsta de 2 ani. La vârsta de 2 ani, părinții mei biologici m-au părăsit în pasajul gării din Constanța. Acolo am fost găsită de poliție, am fost dusă la spital, m-au preluat asistentele, infirmierele și mai târziu părinții mei adoptivi, pe care îmi place să-i numesc părinți biologici. Mama mea și-a dat atât de mult sufletul pentru mine”, a povestit Oxi, conform Spynews.

Citește și: Cine este Andrei Mihalcea de la Chefi la cuțite. Este consultant în turism

Citește și: Robert Mihăilescu este primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite: „Dumitrescu și-a luat o mare țeapă”

Citește și: Nosfe și soția sa, la Chefi la cuțite sezonul 10. Ce au gătit cei doi în show-ul culinar

Citește și: Cine este Lucian Ioan, românul care a gătit pentru Regina Elisabeta a II-a. Participă la Chefi la Cuțite, sezonul 10

A ajuns în Germania, după ce o luase pe căi greșite

Cine este Roxana Crudu. A ajuns în străinătate, iar aici a ajuns să lucreze într-un restaurant. A prins drag de bucătărie și apoi și-a dorit să evolueze cât mai mult.

„Mai departe am avut probleme cu lumea: bullying, faptul că eram adoptată. Am avut parte de un tratament diferit pentru că eram adoptată. Nu știu de unde vine chestia asta, să spui copilului să nu umble cu un copil, ci cu altul. Vedeam că se purtau altfel cu mine și nu înțelegeam niciodată de ce. Nu știam că sunt adoptată, îmi spuneau de fiecare dată vecinii.

Eu nu înțelegeam… Apoi am ajuns la școală, am aflat acolo că sunt adoptată, am luat-o pe un drum greșit: festivaluri, cluburi, fumat, tot ce făceau copiii de vârsta mea. Am încercat apoi să ajung pe o cale mai dreaptă cumva. Zic că mi-a ieșit. Am ajuns în Germania acum 8 ani. Am ajuns la un restaurant cu 2 stele Michelin. Am plecat pe alt post, ca să pot evolua, să pot avansa', a dezvăluit Oxi.

Cine este Roxana Crudu. „Cum am ajuns în Germania? Voiam să plec departe de prietenii mei, pentru că am luat-o pe căi greșite: ieșit în cluburi în Mamaia, la terase, muzică electronică, festivaluri, anumite substanțe pe care le consumam. Adică fumam, nu foloseam altceva. La 17 ani am început acest drum, dar a durat ceva ani, până să-mi dau seama că nu mă simt bine cu ceea ce fac.

Așa am ajuns în Brașov. Acolo am întâlnit o prietenă foarte bună, care m-a întrebat dacă vreau să merg cu ea în Germania, să lucrăm. Lucram într-un magazin de decorațiuni, dar lucram foarte mult și am decis să fac altceva. Așa am ajuns să lucrez la burgerie, așa am învățat ce înseamnă responsabilitatea la muncă, ce înseamnă să fac un burger, ce înseamnă un gust de burger”, completat concurenta.

Cine este Roxana Crudu. Obișnuia să își facă rău și se tăia din cauza depresiei și a traumelor, dar apoi a realizat că vrea să transforme semnele respective în ceva pozitiv. Și-a luat un aparat de făcut tatuaje și a început să își acopere corpul cu desene.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton