Cine este Romanița Iovan. Totul despre viața personală și carieră

 Laciu Andreea
.

Cine este Romanița Iovan. Celebra creatoare de modă și femeie de afaceri din România este una dintre cele mai apreciate vedete din țara noastră. Are o carieră impresionantă în spate și a reușit să ajungă în topurile designerilor din țara noastră, după ce s-a lansat ca manechin și fotomodel la centrul de creație UCECOM. A fost căsătorită cu Adrian Iovan, iar cei doi și-au unit în mod oficial destinele în anul 2003. După ce au divorțat, doar cinci ani mai târziu, au rămas în relații bune, de dragul fiului lor, Albert.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

A avut și o relație intens mediatizată cu Irinel Columbeanu, dar în prezent este fericită alături de iubitul ei, avocatul Iulian Gogan, cu care formează un cuplu de mai bine de 14 ani. Anul trecut, creatoarea de modă a dezvăluit că sunt oficial și logodiți.

Cine este Romanița Iovan. „Da, ne-am logodit înainte să cununăm primul cuplu de fini. Duhovnicul meu a fost o măicuță – Lavrenția – de la Mănăstirea Ghighiu. Înainte să plece spre ceruri, ne-a dat binecuvântarea, în felul ei', a declarat Romanița Iovan, în exclusivitate pentru Revista VIVA.

romanita-iovan-1-1romanita-iovan-1-1

Cine este Romanița Iovan – viața personală

Cine este Romanița Iovan. Romanița Ciolcan, devenită ulterior Romanița Iovan, s-a născut în data de 3 octombrie 1964, la București. Are 58 de ani și este zodia Balanță. Pe site-ul ei propriu, și-a făcut un autoportret în cuvinte, povestind și despre modul în care a ajuns să fie atrasă de modă.

„De designul vestimentar am fost atrasa din adolescenta, o atractie aparent datorata conjuncturii, avand in vedere ca am lucrat in moda ca manechin. Am avut marea sansa a vietii de a intra in aceasta lume fascinanta, total deosebita, plina de culoare si frumos, si in care pot spune ca m-am educat ca om.

Citește și: Ce relație există în prezent între Romanița Iovan și Irinel Columbeanu: „Mi-a cerut ajutorul și…”

Citește și: De ce a divorțat Carmen Tănase după doar trei ani: „În clipa în care am început să ne râcâim…”

Citește și: Cine este Andrei Ivan, iubitul actriței Ana Bodea din serialul 'Lia': 'Eu iubesc la fel ca…'

Citește și: Romanița Iovan și fiul ei au urcat în Munții Apuseni, pentru a-l comemora pe Adrian Iovan, la 9 ani de la moartea pilotului: „Preoții vin și slujesc. Noi mergem cu…' / FOTO EXCLUSIV

A contat si faptul ca am trait de mica inconjurata de arta: tata scria poezii, bunicul picta, iar genele mostenite de la ei s­-au intersectat cu cele ale mamei, femeie hotarata, sigura pe ea si dinamica.

Fiecare creatie imi reflecta personalitatea, este legata de feminitate, eleganta si romantism si are ca punct de plecare femeia senzuala si sensibila dar si cadrul ei: urban, modern, functional. Respect si doresc sa imbin in fiecare linie si taietura notele clasice cu cele moderne, in dorinta permanenta de a atinge echilibrul dintre puritate, prospetime si extravaganta”, a dezvăluit Romanița Iovan, pe blogul personal.

Cariera Romaniței Iovan

Cine este Romanița Iovan. De-a lungul carierei sale, a avut o mulțime de prezentări de modă, care s-au bucurat de un succes fenomenal. A fost prezentă cu creațiile ei vestimentare și la Festivalul Internațional de Modă de la Iași, la Bucharest Fashion Week în București, la New York Fashion Week, la deschiderea Desmond Tutu Center din New York și la Clubul Diplomatic din București, printre multe altele.

Cine este Romanița Iovan. A primit și numeroase premii pentru activitatea ei de-a lungul timpului, atât în modă, cât și în domeniul afacerilor, precum: „Premiul pentru distanțarea de colecția de serie”, Festivalul Național de Modă de la București, în anul 1994, Locul 2 în Topul Firmelor pe sector 1, Locul 3 în Topul Firmelor din București, Locul 10 în Topul Firmelor pe țară, Camera de Comerț și Industrie, în anul 2000, „Cea mai cunoscută femeie de afaceri”, Premiile Studențești, ASE, în anul 2005, dar și „Cea mai bună colecție de modă”, în cadrul Bucharest Fashion Week, în anul 2006.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton