Cine este Robi din „Las Fierbinți”. Actorul Leonid Doni are gemeni

 Dumitrache Medeea
.

Cine este Robi din Las Fierbinți. Leonid Doni a devenit cunoscut odată cu rolul pe care îl interpretează în serialul „Las Fierbinți'. Actorul a dat viață personajului Robi și joacă rolul unui polițist. Leonid nu a vorbit foarte mult de-a lungul timpului despre viața sa personală, însă, în urmă cu ceva timp, a dat câteva detalii neștiute.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Robi din Las Fierbinți. Leonid Doni a cunoscut celebritatea prin intermediul lui Robi, polițistul pe care îl interpretează în „Las Fierbinți'. Mulți nici nu știu care este numele real al actorului. Pentru fanii serialului, Leonid rămâne Robi chiar și când nu se află pe platourile de filmare.

leonid1leonid1

Două persoane mi-au spus Leonid şi m-am blocat. Şi m-au felicitat pentru serial. În rest, sunt strigat Robi, m-am obișnuit. Sau Robi, gabore', a spus el într-un interviu, acum ceva vreme, pentru click.ro.

Cine este Robi din „Las Fierbinți'

Cine este Robi din Las Fierbinți. De-a lungul vremii a fost discret cu privire la viața sa personală, însă Leonid Doni a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre viața de familie.

Citește și: Cu câți bani vindeau Brigitte și Florin Pastramă măștile contrafăcute.

Citește și: Cum a fost cerută Ilinca Vandici în căsătorie:

Citește și: Cum se înțelege Narcisa Birjaru cu soțul, după 10 ani de căsnicie:

Citește și: Andreea Antonescu și Traian Spak au vorbit despre împăcare:

În viața reală, Robi din Las Fierbinți are o iubită în vârstă de 42 de ani și băieți gemeni de aproape cinci ani. Leonid Doni și-a ținut familia departe de ochii publicului.

Robi din „Las Fierbinți' are iubită și este tată

El a mărturisit că iubita sa nu este actriță, ci este bugetară. Fiind o fire discretă, aceasta nu își dorește să apară în fotografiile postate de actor sau la evenimente.

Sunt mai timid, nu-mi place să dau interviuri. Am o iubită, doi băieţi gemeni, de două luni jumătate. Am 37 de ani, iubita e româncă, nu e actriţă, e bugetară şi nu vrea să se expună şi să dau poze cu ea. Îmi văd de viaţa mea, nu-mi place să fac baie de mulţime prin mall-uri. Şi îmi plac pastele', a spus Leonid Doni.

Robi din „Las Fierbinți' a făcut liceul de muzică

Leonid Doni nu este originar din România, ci din Republica Moldova. Actorul a venit în București în 1996, unde a făcut liceul de muzică.

„Am venit în Bucureşti în 1996 şi am făcut liceul de muzica. Dar nu am voce, doar am încercat. Am jucat în serialul «Vine Poliţia» şi filmul «Naşa»'.

Iar când vine vorba de hobby-uri, Leonid Doni spune că nu are vreo activitate specială, ci doar îi place să profite de timpul liber. Robi din Las Fierbinți se declară o persoană căreia nu îi place sportul.

Nu fac nimic, profit de timpul liber. Nu prea sunt sportiv de felul meu', a mai spus Leonid Doni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton