Cine este Robert Tudor. Magicianul este căsătorit și are doi copii

 Laciu Andreea
.

Cine este Robert Tudor. Simpaticul magician reușește să surprindă publicul de mai bine de două decenii cu numerele sale de magie. Puțină lume știe că a renunțat la cariera sportivă, în box, ca să se dedice pasiunii din care și-a făcut o meserie de succes. A fost pasionat de sport, dar la bază are cu totul altă meserie față de ceea ce face în prezent. Și-a descoperit pasiunea pentru magie când era student și atunci a decis să își asculte inima și să urmeze calea pe care i-o arată aceasta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Robert Tudor. A pornit de jos, cu trucuri de magie la diverse evenimente pentru copii, în timpul petrecerilor private. Însă, după ce a muncit din greu timp de mai mulți ani, a ajuns să fie unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați magicieni din țara noastră. Este și singurul magician care a susținut un spectacol la Sala Palatului, în anul 2018.

robert-tudor-1robert-tudor-1

Robert Tudor – viață personală

Magicianul Robert Tudor s-a născut în data de 7 decembrie 1984. Are 38 de ani și este zodia Săgetător. Este, la bază, agronom și actor, iar în copilărie a fost pasionat de sport. Când era în școala generală, a practicat kaiac-canoe la un un club din București, iar în liceu a făcut box. De asemenea, este pasionat și de fotbal și este fanul echipei Barcelona, conform WOWbiz.

Când a ajuns la facultate, și-a descoperit pasiunea pentru magie. Chiar dacă el este foarte apreciat de public, preferă să își țină departe de ochii curioșilor viața de familie. Însă, spre bucuria fanilor săi, mai postează uneori fotografii cu soția lui și cu cei doi copii. Este căsătorit cu Elena Tudor, iar partenera lui de viață are propria ei afacere, cu vase pictate manual.

Citește și: Drama neștiută a magicianului Robert Tudor: „M-am născut cu gura strâmbă, e un miracol că sunt în viață”

Citește și: Delia, șocată de cazul Anei Oroș, femeia ucisă de câini pe lângă Lacul Morii, în București: „Nu există, bă, așa ceva! Refuz!”

Citește și: Motivul pentru care Oana Radu și-a dat tatăl în judecată. Artista a câștigat procesul: „Singura amintire frumoasă a fost că mi-a dat banii'

Citește și: Cum și-a descoperit „Magicianul' Marian Râlea pasiunea pentru actorie: „Cel care m-a influențat foarte mult în alegerea acestei cariere a fost…'/ EXCLUSIV

Cariera lui Robert Tudor

Îndrăgitul magician a reușit să obțină un certificat de pregătire de la Școala de Magie din Viena, Austria, în anul 2003. Ulterior, a investit zeci de mii de euro în numere de magie, ca să se perfecționeze. Preferatul lui din acest domeniu este David Copperfield, pe care a și avut ocazia să îl cunoască în anul 2014.

Din anul 2003, a început să fie invitat și la emisiuni TV, iar pe rețelele de socializare și-a strâns un număr mare de admiratori, combinând cu succes magia cu actoria.

Drama neștiută a magicianului

Mama lui Robert Tudor nu l-a dorit, așa că a încercat în toate felurile să scape de sarcină.

„Mama nu m-a vrut. Nu m-a dorit mama și eu de aia am gura strâmbă. Bunica îmi povestea că voia să mă dea. Cică a fost o întâmplare că eu am ieșit. Că sunt în viață acum, că stau de vorbă de cu tine… e un miracol că sunt eu aici.

A încercat prin diferite metode. Bine, așa se făcea atunci și eu n-am cum s-o condamn pe mama. Prima dată cu lingura, să bage lingura ca să avorteze. A sărit și cu sacul de ciment în brațe de la etajul 1. (…)

Trebuia să plece cu tata cu mașina și apoi a început să plouă afară și nu mai pornea mașina. Voia să meargă să mă avorteze la o femeie care făcea chestii din astea. Așa se făcea atunci în 84′, a spus Robert Tudor în podcastul „Acasă la Măruță’.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton