Cine este Raluka. A câștigat sezonul 1 Asia Express, însă puțini oameni cunosc un detaliu despre ea

 Lupescu Anca
.

Raluka, pe numele ei adevărat Alexandra Raluca Nistor, are aproape 31 de ani și este o cântăreață cunoscută pe scena muzicală din România. 

images-8-2images-8-2

A făcut parte din formația Pepper Girls și a devenit cunoscută în 2009, când a lansat melodia „I Like(The Trumpet)', alături de DJ Sava. 

Citește și: Raluka și Ana Baniciu câștigat Asia Express sezonul 1. Au împărțit premiul de 30.000 de euro. Cum și-au cheltuit banii

S-a născut la Deva și a absolvit Liceul de Muzică și Arte Plastice Sigismund Toduță, obținând locul doi la Festivalul Mamaia 2008. 

În același an, Raluka s-a înscris la emisiunea Megastar, de la Prima TV. A obținut locul 2, alături de formația Pepper Girls. 

Deși a studiat jurnalismul, Raluka a decis să rămână la cariera în muzică, iar vocea ei este o confirmare că a ales drumul cel bun. 

Raluka a participat la Asia Express sezonul 1 și a câștigat emisiunea, alături de prietena ei Ana Baniciu. 

Deși au intrat în show după ce o altă echipă s-a retras, cele 2 cântărețe au parcurs drumul Dragonului și au reușit să câștige primul loc și marele premiu. 

Citește și: Asia Express sezonul 1. Cine sunt concurenții care vor porni pe Drumul Dragonului

Parcursul nu a fost deloc unul ușor, Raluka și Ana Baniciu au luptat din greu pentru fiecare probă care le-a adus și mai aproape de marele premiu. 

Banii obținuți au fost cheltuiți la un an de la primirea premiului. De altfel, Raluka a și mărturisit. „Cum era să mai avem după un an de zile banii din Asia Express? Păi ce fel de femei suntem noi? Ce crezi? Noi mai facem bani şi din alte lucruri, cum ar fi… din muzică!’, a mărturisit Raluka la Antena Stars.

‘Noi în mare ne-am gândit să ne luăm apartament în același bloc, vom fi vecine, practic! Eu cu o parte din bani vreau să renovez și casa părinților mei, pentru că i-am mutat de curând lângă București. Noi suntem din Deva’, a mai spus Raluka.

Din păcate, parcursul Asia Express a fost dificil pentru Raluka.

Cântăreața a avut complicaţii la rinichi, dar a reușit să le stăpânească. Se pare că această problemă o are de mai mult timp și nu a reușit să o vindece în totalitate.

„Nici nu s-a spus la televizor despre asta, eu eram fericită că nu s-a aflat. Ideea este că eu am avut probleme cu rinichii de mai mult timp. În fine…o să o rezolv la un moment dat. Am făcut un tratament, am avut nişte probleme destul de grave. Acolo din când în când mă mai blocam. Simţeam că mi se blochează rinichiul şi nu puteam să mă mai mişc. Era o durere d-asta…aveai o gheară care se prindea acolo. (…) De fiecare dată când aveam un moment d-asta, eu mă ascundeam de ea”, a declarat Raluka pentru revista Viva!. 

Citește și: Raluka și Ana Baniciu sunt mai ceva ca două surori: „N-am reușit încă să mă cert cu Ana’ / EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton