Cine este Raluca Podea de la Splash! Vedete la apă. A avut scandaluri uriașe cu soții Pastramă

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Raluca Podea de la Splash! Vedete la apă. Raluca Podea este una dintre concurentele de la Splash Vedete la apă. Blondina este cunoscută în lumea mondenă atât pentru formele sale voluptoase, cât și pentru aparițiile controversate. Raluca Podea a avut scandaluri uriașe cu Brigitte și Florin Pastramă, aruncându-și vorbe grele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Raluca Podea de la Splash! Vedete la apă. Raluca Podea a acceptat fără ezitare când i s-a propus să participe la Splash! Vedete la apă. Entuziasmată să ia parte la experiența vieții sale, ea, alături de colegii ei, au început să se antreze împreună la bazinul olimpic din Bacău. Cu toții sunt pregătiți să dea tot ce pot, pentru a nu-și dezamăgi fanii.

r2-5r2-5

Astfel, anul acesta, o veți vedea și pe Raluca Podea la Splash Vedete la apă. Blondina este fostă asistentă TV și în trecut a participat și la MasterChef. Ea a trecut printr-un divorț și este mama unui băiat. Deși este mamă singură, face orice pentru ca fiului ei, David, să nu-i lipsească nimic.

Citește și: Cine este Giani Kiriță de la Splash! Vedete la apă.Iubita lui e de vârsta fiicei sale

Citește și: Cine este Cătălin Cazacu de la Splash! Vedete la apă.Are un trecut amoros controversat

Citește și: Cine este Otilia Bilionera de la Splash! Vedete la apă.S-a căsătorit în secret

Citește și: Andreea Antonescu e concurentă la Splash! Vedete la apă.S-a accidentat în timpul unei sărituri

Cine este Raluca Podea de la Splash! Vedete la apă

Cine este Raluca Podea de la Splash! Vedete la apă. Iar dacă tot am amintit despre fiul ei, vă informăm că vedete a trecut prin clipe grele din cauza problemelor lui de sănătate. Ea a povestit mai demult că David ar fi fost la un pas de moarte din cauza unei operații de apendicită.

„Acum câteva luni, David a făcut apendicită. L-am dus la un spital privat, dat fiind faptul că eram în plină pandemie. În urma primei intervenții laparoscopice au intervenit complicații, așa că a trebuit să mai fie operat încă o dată. A făcut două operații ca să fie salvat. Copilul era să moară de la o banală operație de apendicită', spunea Raluca Podea pentru Click!.

Raluca Podea de la Splash Vedete la apă e divorțată și are un băiat

Pentru intervențiile fiului ei, Raluca Podea ar fi fost nevoită să scoată din buzunare suma uriașă de 10.000 de euro. Vedeta ar fi avut acești bani din vânzarea mașinii și o parte din premiul de la MasterChef.

„Mi-am vândut mașina și, cu ce mai aveam de la MasterChef, aștia au fost banii!', mai adăuga ea.

Blondina a avut scandaluri uriașe cu soții Pastramă

Cine este Raluca Podea de la Splash Vedete la apă. În ceea ce-i privește viața amoroasă, Raluca Podea s-a iubit în trecut cu nimeni altul decât Florin Pastramă. Blondina a avut de-a lungul timpului nenumărate scandaluri atât cu el, cât și cu Brigitte Pastramă. La un moment dat, ea îl acuza pe soțul afaceristei de infidelitate, spunând că ar suna-o când e plecat de acasă.

Situația a ajuns atât de tensionată între Raluca Podea și soții Pastramă, încât, în urmă cu câteva luni, blondina spunea că se vor vedea în judecată. Tot atunci, aceasta spunea că le-ar fi cerut daune de o sută de mii de euro și că vrea să îi vadă muncind în folosul comunității.

„Eu am relația mea de prietenie cu fratele și cu cumnata lui, înainte să îl cunosc pe acest domn. Nu vreau să vorbesc de câte ori încearcă să mă sune Florin când pleacă de acasă. Nu știu de ce încearcă să mă sune. Nu vreau să le vorbesc rău pentru că aș putea.

Eu sunt un om credincios și vreau să ies din acest scandal. Ne vedem în judecată. Nu am ce să discut cu ei. Le-am cerut daune de o sută de mii de euro. Aș vrea să îi văd muncind în folosul comunității. Le-am facut plângere, pentru amenințare, pentru mai multe capete de acuzare. Așa că să plătească!', declara Raluca Podea de la Splash! Vedete la apă, la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Care sunt concurenții de la Splash Vedete la apă

Cine este Raluca Podea de la Splash! Vedete la apă. Pe lângă Raluca Podea, la Splash Vedete la apă, mai praticipă și alte nume celebre, cum ar fi: Alina Pușcaș, Cristi Pulhac, Otilia Bilionera, Margherita de la Clejani, Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică.

Jurații concursului de pe Antena 1 sunt Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova. Emisiunea va fi prezentată de Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor. Totodată, Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul show-ului.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton