Cine este prima soție a lui Romică Țociu. Actorul a vorbit foarte rar despre fosta sa căsnicie: "Sunt prieten cu ea și acum"

 Dumitrache Laura
.

Cine este prima soție a lui Romică Țociu. Se numără printre cei mai apreciați actori de comedie din România, Romică Țociu este îndrăgit pentru talentul său uriaș. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că Romică Țociu a mai fost căsătorit în tinerețe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Romică Țociu a muncit mult pentru a ajunge unul dintre cei mai apreciați actori de comedie din România. Acestea este căsătorit de 27 de ani cu Nicoleta și au împreună doi copii, o fată și un băiat. Actorul se declară un familist convins, chiar dacă, de-a lungul anilor, acesta a apărut în diverse ipostaze alături de alte femei.

romicaromica

Puțină lume știe că actorul Romică Țociu a mai fost căsătorit în tinerețe. În momentul în care s-a mutat în București, Romică era însurat cu Liana, prima lui soție. Recent, actorul a vorbit de cea care i-a devenit soție în urmă cu mulți ani.

Citește și: Ce spune Romică Țociu despre relația cu Alexandru Arșinel și momentul când a fost concediat de la teatru:„Mi-aș fi dorit să fie un pic mai…'

Citește și:Câți bani cer Romică Țociu și Cornel Palade pentru o oră de spectacol.Suma e impresionantă

Citește și: A murit Franco Gatti de la formația Ricchi e Poveri:”A plecat o parte din viaţa noastră”

Citește și: Ce a pățit Adela Popescu în Republica Dominicană, după ce Radu Vâlcan a lăsat-o singură:”Mi-am luat niște cuțite și dormeam cu ele”

Cine este prima soție a lui Romică Țociu

Romică Țociu se numără printre cei mai apreciați artiști din România. Acesta trăiește o poveste de dragoste alături de Nicoleta, iar împreună au doi copii. Actorul a declarat în nenumărate rânduri că este un familist convins și este împlinit pe plan personal. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că înainte de se căsători cu actuala soție, Romică Țociu a fost căsătorit cu Liana. Invitat în emisiunea În oglindă, moderată de Mihai Ghiță, actorul a povestit despre prima lui soție.

Romică mărturisește că mariajul cu Liana a fost mai mult o prietenie, iar în prezent, cei doi se înțeleg foarte bine.

„Eram căsătorit! Prima căsătorie! A fost mai mult o prietenie! Noi am stat mai mult la distanță! Liana, o față extraordinară, care la un moment dat a înțeles ceea ce vreau să fac și mi-a zis… Sunt prieten cu ea și acum! Ne scriem pe Facebook! Mă bucur de ea, se bucură de copii de nepoți! Și după aia în 1993 am cunoscut-o pe Nicoleta! Și mi-a zis să merg! Mi-a zis: «Du-te» A avut încredere mare! De fapt ea a avut încredere de la Craiova în mine! Mi-a zis «Tu ai să faci lucruri extraordinare» Ea și grupul satiric!', a spus Romică Țociu. 

Romică Țociu este căsătorit de 27 cu Nicoleta

În prezent, Romică Țociu are un mariaj cu Nicoleta. Cei doi sunt căsătoriți de 27 de ani și au împreună doi copii, un băiat și o fată. Romică a cunoscut-o pe soția sa atunci când avea 21 de ani, iar frumusețea ei l-a cucerit imediat. Actorul are numai cuvinte de laudă la adresa partenerei lui, care este cu 10 mai tânără decât el.

'Nicoleta este o femeie foarte frumoasă și acum. Ea este cu 10 ani mai tânără ca mine, iar atunci când am luat-o, pe la 21-22 de ani, era foarte frumoasă. Avea picioare lungi, avea un zâmbet frumos, iar frumusețea ei se vede și la copiii mei. Am niște copii foarte frumoși, pe care îi iubesc foarte mult şi de care sunt foarte mândru. Sigur că mă mai gândeam când plecam în turneu „cum las eu femeia asta singură acasă?, dar nu mi-a dat niciodată motive să mă îngrijorez pe tema asta. Gelozia, în cantităţi industriale, poate să distrugă căsnicii', ne-a declarat Romică într-un interviu.

Romică, surprins în ipostaze compromițătoare alături de alte domnișoare

De-a lungul anilor, Romică Țociu a fost surprins în diverse ipostaze compromitătoare alături de alte domnișoare. Cu toate astea, mariajul acestuia nu a întâmpinat probleme. Nicoleta l-a apărat întotdeauna și a declarat răspicat că nu divorțează atunci când a fost întrebată ce părere are despre ipostazele în care a fost surprins soțul ei.

De-a lungul anilor, Romică Țociu a fost surprins în diverse ipostaze compromitătoare alături de alte domnișoare. Cu toate astea, mariajul acestuia nu a întâmpinat probleme.

Nicoleta l-a apărat întotdeauna și a declarat răspicat că nu divorțează atunci când a fost întrebată ce părere are despre ipostazele în care a fost surprins soțul ei. 'Eu n-am ce sa-i fac, este actor. Cand m-am casatorit cu el stiam ca este un om mai special. Noi nu divortam!',  a declarat soția lui Romică Țociu. 

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton