Cine este Otilia Bilionera de la Splash! Vedete la apă. S-a căsătorit în secret

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Otilia Bilionera de la Splash! Vedete la apă. Otilia Bilionera este una dintre concurentele de la Splash! Vedete la apă din acest an. Artista s-a apucat de cântat de la trei ani, fiind îndrăgostită de muzică. De asemenea, puțină lume știe că Otilia Bilionera s-a căsătorit în secret cu partenerul ei, în 2019.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Otilia Bilionera de la Splash! Vedete la apă. Otilia Bilionera, alături de ceilalți concurenți de la Splash Vedete la apă, au început pregătirile pentru experiența vieții lor. Ea și colegii săi se antrenează de zor la bazinul olimpic din Bacău, pentru ca să poată face față provocării.

o1o1

Așadar, printre concurenții din acest sezon de la Splash! Vedete la apă se numără și Otilia Bilionera. Tânăra are 29 de ani, iar până la această vârstă se laudă atât cu o frumusețe ieșită din comun, cât și cu o carieră de vis. De profesie cântăreață, ea a cunoscut pasiunea pentru muzică încă de la trei anișori.

Citește și: Cine este Cristi Pulhac de la Splash! Vedete la apă.La ce emisiune a mai participat

Citește și: Jador este concurent la Splash! Vedete la apă.Ce necaz a avut înainte

Citește și: Cine este pălărierul Radu Itu de la Splash! Vedete la apă.A locuit în Bali

Citește și: Cine este Fachirul din Periș de la Splash! Vedete la apă.A mestecat lamă de ras

Cine este Otilia Bilionera de la Splash! Vedete la apă

Cine este Otilia Bilionera de la Splash! Vedete la apă. Vocea ei inconfundabilă a condus-o pe Otilia Bilionera pe culmile succesului. Aceasta a devenit cunoscută chiar la nivel internauților, având milioane de vizualizări pe YouTube. De departe, cea mai cunoscută piesă a sa este intitulată „Bilionera', de unde și numele său de scenă.

Surprinzător este faptul că studiile Otiliei Bilionera de la Splash! Vedete la apă nu au nicio legătură cu meseria ei. Cântăreața a absolvit Facultatea de Științe Politice în București, dar și-a dat seama că muzica este, de fapt, marea ei dragoste.

S-a căsătorit în secret, în Turcia

Cine este Otilia Bilionera de la Splash Vedete la apă. Și dacă tot am adus aminte de dragoste, ei bine, vă informăm că Otilia Bilionera, pe numele ei real Otilia Brumă, este luată. Otilia Bilionera de la Splash! Vedete la apă se iubește de mai mulți ani cu partenerul ei de origine arabă, ce i-a devenit și logodnic. Cei doi s-au căsătorit în anul 2019, în mare secret, într-o moschee din Turcia. Despre nuntă, vedeta a declarat că nu s-ar vedea neapărat în rochie de mireasă.

„Logodnicul meu e arab. Am făcut o cununie religioasă în tradiția lui. Mama și tata mă susțin în tot ce fac. Sunt îndrăgostiți de logonicul meu, pentru că mă susține în tot ce fac, nu e gelos, e un bărbat descurcăreț. Am avut probleme cu bunicii, pentru că sunt de modă veche. Insistă foarte mult să fac nuntă. Vor să facă măcar o masă pentru mine. Nu mă văd mireasă, nu țin foarte mult', a spus Otilia Bilionera la Acces Direct, în urmă cu ceva timp.

Cine este Otilia Bilionera de la Splash! Vedete la apă. La aceeași emisiune, Otilia Bilionera declara că își dorește copii, dar acum are un program mult prea încărcat pentru a-și asuma acest rol. Ea a lăsat de înțeles că orice este posibil, pentru că nu știe ce îi poate oferi viitorul.

„O să lăsăm să vedem cum decurge totul. Îmi doresc copii, dar să fac acum un copil, nu aș avea încredere să-l las pe mâna bonei. (…) Am avut multe exeperiențe negative și profesional, și cu sănătatea, dar consider că m-au făcut mai puternică, mai stăpână pe mine', mai spunea Otilia Bilionera.

Care sunt concurenții de la Splash Vedete la apă

Pe lângă Otilia Bilionera, la Splash Vedete la apă, mai praticipă și alte nume celebre: Cristi Pulhac, Alina Pușcaș, Margherita de la Clejani, Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică.

Jurații emisiunii sunt Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova. Fanii concursului îi vor putea vedea atât pe ei, cât și pe concurenți în fiecare vineri, de la ora 20.30, și sâmbătă, de la 20.00, începând cu data de 13 și, respectiv, 14 august, la Antena 1. Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor vor fi și ei în centrul atenției, ei fiind prezentatorii concursului. Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea și ei un rol important, acela de a de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul show-ului.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton