Cine este Oana Radu. Artista este noua concurentă Bravo, ai stil! Celebrities

 Lupescu Anca
.

Oana Radu devenea cunoscută în 2012, odată cu apariția pe scena show-ului Vocea României. Cântăreața a interpretat o piesă celebră de-a lui Adele și a făcut senzație.

17498943_842461452559031_2147002810930501316_n-117498943_842461452559031_2147002810930501316_n-1
Citește și: Oana Radu a slăbit enom, după ce ajunsese, din nou, la 104 kilograme! Cântăreața a ținut, în ultimele 50 de zile, o dietă specială: „Am decis să fac ceva cu viața mea!'

După ce a devenit cunoscută datorită acestei apariții, Oana a reușit să slăbească spectaculos, aproape 60 de kilograme. Vedeta a declarat că a avut 121 de kilograme și a reușit să ajungă la aproximativ 62 de kilograme.

„Am slăbit relativ rapid, clar nesănătos, dar Dumnezeu m-a ajutat și analizele mele arată foarte bine, cel puțin momentan. Am ales Dieta Dukan, fiindcă tot auzisem că da rezultate rapide, și fiindcă toate celelalte 46465 de diete pe care le ținusem eșuaseră, sau, poate eu eșuam', spunea, în acea vreme, Oana Radu.



Pentru Oana Radu, odată cu participarea la 'Bravo ai Stil! Celebrities' începe o nouă etapă, noua concurentă a emisiunii de la Kanal D urmând să defileze astăzi pentru prima dată pe podium, în fața juraților. Cântăreața a dus o luptă cruntă cu kilogramele în ultima vreme, reușind să slăbească peste 30 de kilograme, în mai puțin de 3 luni.

Am slăbit de două ori, pentru mine toată treaba asta cu greutatea a rămas un complex și va mai rămâne până în momentul în care mă voi stabiliza la o anumită greutate. Acum am 70 de kilograme, dar în urmă cu trei luni aveam 104 kilograme', spune Oana Radu.

Citește și: Coșmarul continuă pentru Oana Radu și iubitul ei aflat în stare gravă: 'Ne rugăm ca organismul lui să reziste'

S-a apucat serios de cântat și de compus și a reușit să își croiască o carieră frumoasă în industria muzicii românești.

După apariția la Vocea României, Oana a lansat mai multe piese dintre care „Tu” a devenit hit.

Citește și: Ce sacrificii face Oana Radu ca să slăbească. După ce s-a îngrășat din nou vrea să aibă trup de zeiță: 'Limitele sunt doar în capul nostru'


A ajuns rapid pe primele pagini ale tabloidelor, după drama prin care a trecut în 2019. Iubitul Oanei Radu a murit, după ce a fost incendiat în scara unui bloc din Craiova. Cântăreața era împreună cu Alin de trei ani.


După ce s-a scris mult pe această temă, vedeta a decis să iasă public și să lămurească lucrurile. În cadrul unei emisiuni, artista a spus că relația lor nu era tocmai perfectă.

Citește și: Diagnostic sumbru pentru iubitul artistei Oana Radu, aflat în stare gravă la spital: 'Se pare că îi vor amputa un membru inferior'


„Nu vreau să vorbesc despre un om mort care nu se poate apăra ca să-mi iau eu mie apărarea.[…] Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde. Nu mi-a fost atât de fidel cum mi-aș fi dorit să cred', a spus Oana.

Artista a povestit că a stat tot timpul la spital cu fostul său iubit și, deși nu regretă nimic, Oana spune că lucrurile între ei deveniseră mult mai complicate decât păreau.

Citește și: Oana Radu este nouă concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities'. „Nu cred în alianțe'


„Alin m-a făcut foarte fericită la început. Relația noastră a fost foarte frumoasă la început, s-a transformat apoi. N-a fost un om rău, n-a fost un tiran, dar au fost multe lucruri care pe mine m-au rănit', a mai spus aceasta în emisiunea TV.


Vedeta a recunoscut că Alin a înșelat-o de mai multe ori pe Oana, iar după moarte a lăsat-o cu datorii imense.


Oana Radu a recunoscut relația cu noul ei iubit, Cătălin, antrenorul ei personal. Deși o bună perioadă de timp a negat apropierea de acesta, în prima zi din anul 2020 a recunoscut relația. Pentru acest fapt, cântăreața este blamată de cei care i-au fost admiratori pentru decizia de a-și reface viața la numai 4 luni de la moartea tragică a fostului iubit.

Citește și: Oana Radu aruncă bomba. Ce spune despre iubitul mort. „Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde. Nu mi-a fost atât de fidel'


Însă Oana și-a găsit liniștea în brațele antrenorului personal, care de altfel a și susținut-o în această perioadă grea.


După ce a fost dur criticată de anumite persoane, că și-a refăcut mult prea repede viața, Oana a apărut la o emisiune tv alături de noua sa jumătate.


Artista urmează să intre în competiția Bravo, ai stil! Celebrities, începând cu 12 februarie, unde urmează să concureze cu alte vedete pentru titlul de cea mai stilată vedetă.

Citește și: Oana Radu își revine după moartea iubitului. Mesajul emoționant pentru noul partener: „Mi-a schimbat de două ori viața!”

Cele nouă concurente, Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Călina Dumitrescu, Raluca Tănase, Bianca Rus și, mai nou, Oana Radu se vor lupta pentru un premiu în valoare de 100.000 lei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton