Cine este Oana, fosta soție a lui Kamara. A renunțat la videochat și visează să devină actriță

 Dumitrache Laura
.

Cine este Oana, fosta soție a lui Kamara de la Survivor România 2023. Kamara a intrat în echipa Faimoșilor, la Survivor România, în urmă cu aproape trei luni. Artistul a fost căsătorit cu Oana, femeia care i-a dăruit un băiețel, pe Leon. Cei doi au divorțat în anul 2018, dar au rămas în relații bune de dragul fiului lor. Iată cum arată și cu ce se ocupă fosta soție a lui Kamara!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Oana, fosta soție a lui Kamara de la Survivor România 2023. Kamara este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Faimosul din emisiunea Survivor România 2023 s-a lansat alături de trupa Alb/Negru, alături de Andrei Ștefănescu. În urmă cu câțiva ani, artistul a trecut printr-un divorț. Kamara s-a despărțit de Oana, mama lui Leon.

kamara si oanakamara si oana

Cine este Oana, fosta soție a lui Kamara de la Survivor România 2023. Oana și Kamara s-a căsătorit în mare secret în anul 2012 cu Oana, femeia care i-a dăruit un băiețel. În 2018, cei doi au decis să se despartă, dar separarea a avut loc cu mare scandal. Ulterior, Kamara și Oana au decis să aibă o relație decentă, de dragul fiului lor, în vârstă de șapte ani.

Citește și:Carmen Grebenișan a răbufnit la adresa lui Kamara, la Survivor 2023: „Vine el și fură show-ul”

Citește și:Fosta soție a lui Kamara, după ce artistul și DOC au fost la un pas de bătaie, la Survivor 2023: „Este ca un leu pentru copilul lui. Se luptă pentru…'

Citește și:Kamara și Doc, la un pas de bătaie la Survivor 2023: 'Nu pomenești de copilul meu, bă! Eu am venit aici pentru el. Ca de obicei, apare câte un demon…'

Citește și:Alina Radi de la Survivor îl numește pe Kamara „caz social” și îl acuză că profită de boala fiului său: „Vine pe la toate emisiunile și se milogește”

Cine este Oana, fosta soție a lui Kamara de la Survivor România 2023

Oana și Kamara s-au căsătorit în anul 2012, iar împreună au un băiețel, pe Leon, Divorțul celor doi a avut loc cu mare scandal, dar în cele din urmă, Kamara și Oana au decis să aibă o relație decentă, de dragul fiului lor. Leon, fiul celor doi suferă de paralizie cerebrală, micuțul suferind mai multe intervenții chirurgicale.

În trecut, Oana declara public că lucrează într-un studio de videochat pentru a putea să facă rost de banii pentru fiul ei. Kamara declara la acea vreme că nu a condamnat-o pe fosta lui soție pentru această decizie. 'Eu i-am respectat decizia și la fel de bine s-a întâmplat și acum aproape doi ani când a renunțat să mai lucreze, deși câștiga bine în domeniul respectiv încât să ajute la tot ce avea nevoie Leon, dar s-a hotărât să renunțe că nu mai voia, nu mai putea. Eu nu am condamnat-o nicio secundă, fiecare om e stăpân pe propriile decizii', declara Kamar anul trecut.

Motivul pentru care Kamara și Oana au divorțat

Deși Kamara și Oana au trăit o poveste de dragoste frumoasă, relația lor a luat sfârșit în anul 2018. La acea vreme, între cei doi a izbucnit un scandal de proporții, iar artistul a dezvăluit că a încercat să își salveze relație. Concurentul de la Survivor România 2023 a declarat că lipsa de comunicare a fost motivul divorțului de Oana.

„Nu am anticipat, nu am vazut-o.Eu am crezut ca este cea mai buna relatie a mea, a si fost. Cand a inceput sa se strice lucrurile am crezut ca se vor repara, nu-mi venea sa cred ca se intampla asta. Ce credeam ca o sa ne lege mai tare, ne-a despartit. Noi nu am avut pe nimeni langa noi atunci cand Leon o venit pe lume. Ne-am trezit noi doi cu un copil.

Cred ca si din cauza asta. Leon s-a nascut mai devreme, nasterea lui si toate problemele, probabil i-au creat ei o stare. De aici au inceput oarecum problemele. Eu a trebuit sa alerg, sunt cantaret, sa fac rost de bani. Ea era de multe ori singura, mi-a reprosat asta. Eu nu i-am reprosat ei nimic. Cred ca de aici s-a produs ruptura. Cred ca a intrat intr-o usoara depresie. Ea nu mai vorbea cu mine”, declarat artistul în urmă cu câțiva ani.

Oana, fosta soție a lui Kamara, a renunțat la videochat și vrea să devină actriță

Oana, fosta soție a lui Kamara de la Survivor România 2023, a făcut videochat după ce s-a despărțit de celebrul artist. Ulterior, Oana a renunțat la videochat și a devenit studentă la academia de actorie a lui Dragoș Bucur.

„M-am orientat mai mult către actorie. Am urmat cursurile școlii ActoriedeFilm, a lui Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol și am jucat într-un film de scurtmetraj în rol principal, alături de Kamara și Leon, realizat de un regizor francez care a fost impresionat de povestea noastră, a lui Leon', a povestit Oana pentru ciao.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton