Cine este noul iubit al Mariei Lungu, după despărțirea de Cristian Marinescu: „Este un cântăreț din România” 

 Borcilă Andreea
.

Cine este noul iubit al Mariei Lungu, după despărțirea de Cristian Marinescu. Cei doi au făcut parte din reality show-ul matrimonial „Puterea Dragostei', de la Kanal D, în sezonul trei. Au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă relația lor nu a rezistat timpului. Acum, frumoasa blondină, originară din Republica Moldova, se simte fericită alături de un alt bărbat misterios, despre care nu se știe multe lucruri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Maria Lungu a devenit cunoscută după ce a participat în sezonul trei al emisiunii matrimoniale „Puterea Dragostei', de la Kanal D. Blondina și-a dorit să-și întâlnească jumătatea și a crezut, inițial, că și-a găsit sufletul pereche. Maria Lungu și Cristian Marinescu, colegul de pe platourile de filmare, s-au îndrăgostit și au început o relație. După ce concursul s-a încheiat, și drumurile celor doi s-au separat. Acum, vedeta se simte fericită alături de noul ei iubit, despre care a spus doar că este o persoană publică din România, fără să dea însă numele. 

cristian-marinescu-si-maria-s-au-impacat-1cristian-marinescu-si-maria-s-au-impacat-1

Puțini fani știu despre Maria Lungu că, înainte de Cristian Marinescu, a avut o relație de lungă durată, în urma căreia s-a și logodit. Din nefericire, totul a fost doar o poveste, iar asta pentru că Maria Lungu a fost înșelată de viitorul soț chiar înainte de marele eveniment. Blondina a suferit foarte mult, dar se pare că timpul le-a vindecat pe toate. 

Citește și: Maria Lungu de la Puterea Dragostei a fost înșelată înainte de nuntă:”Alături de cinci femei…”

Citește și: De ce s-au despărțit Maria și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei:„Nu mă ascund cu absolut nimic'

Citește și: Ce făcea Alina Sorescu în timp ce Alexandru Ciucu se afla la tribunal.Artista a lipsit

Citește și: Cum arată vila fetelor de la Insula Iubirii, sezonul 6.Băieții dorm cu ispitele

Cine este noul iubit al Mariei Lungu, după despărțirea de Cristian Marinescu

Invitată în cadrul emisiunii „Bărbați vs Femei”, moderată de Bianca Comănici și Ștefan Ciuculescu și difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, Maria Lungu a povestit detalii din culisele fostei sale relații, dar și despre noul ei iubit. Ea a anunțat că este din nou îndrăgostită, după despărțirea de Cristian Marinescu. Vedeta nu a dat multe detalii despre bărbatul misterios cu care se iubește, ci doar că este o persoană publică din România, care a vizitat-o inclusiv la Chișinău, unde locuiește. 

„M-am îndrăgostit! Simt că îmi place de cineva. Nu fac comparație cu fosta relație. El este o persoană publică din România, dar nu vreau eu încă să vorbesc despre asta sau să venim să ne afișăm, pentru că nu se știe. De exemplu, vin aici cu cineva și mâine nu îmi mai convine mie ceva, ce vă zic? Îmi pare rău, dar nu s-a putut? (…).

E cântăreț și e puțin mai mare decât mine. Are în jur de 30 de ani. E frumușel, grijuliu, ochi albaștri, mai înalt decât mine. Mă simt bine momentan cu el. E o conexiune foarte strânsă, pentru că avem idei comune. Putem să stăm mult timp împreună fără să ne săturăm unul de altul. Chiar dacă nu avem contact sexual sau stăm bot în bot. A fost și la mine la Chișinău”, a spus ea. 

Maria Lungu, înșelată de iubit înainte de nuntă

Blondina a mai mărturisit că, înainte să participe la Puterea Dragostei, a avut o relație de lungă durată, din care a rezultat și o logodnă. Din nefericire, vedeta a fost înșelată de iubit chiar înainte de marele eveniment. Fosta concurentă a emisiunii de matrimoniale l-a iertat moral, dar nu și în sufletul ei. 

„Pe fostul meu iubit, cu care am fost înainte să intru în casă, l-am iertat moral, dar nu l-am iertat în sufletul meu. Mă trezeam și dacă muta sarea de pe masă sau făcea ceva, mă lua în brațe, mă irita. Nu cred că aș fi în stare de așa ceva.

Foarte multă lume încearcă să falsifice, pentru că cred că ar fi o variantă mai bună pentru a-și menține familia, în cazul cuplurilor căsătorite. Încearcă să forțeze, dar e decât o încercare periodică, pentru că până la urmă, omul nu poate să forțeze nelimitat, infinit. La un moment dat, oricum, răbufnești și asta este mult mai nașpa, pentru că atunci e la intensitate dublă, fiindcă ai adunat foarte multe”, a mai declarat Maria Lungu pentru sursa citată. 

Sursă foto: arhivă, captură YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton