Cine este noul iubit al Andreei Pirui de la Puterea Dragostei: "Mi-am găsit sufletul pereche"

 Raiciu Adriana
.

Cine este noul iubit al Andreei Piriu de la Puterea dragostei. Andreea Pirui de la Puterea dragostei trăiește o perioadă extrem de frumoasă. Iubește din nou și a decis să se afișeze pentru prima dată cu actualul partener de viață. Iată cine este bărbatul, dar și ce spune vedeta despre relația ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Pirui a făcut parte din proiectul de la Kanal D, Puterea dragostei. Vedeta s-a despărțit de fostul ei iubit și și-a găsit fericirea alături de un alt bărbat, pe care se pare că îl cunoștea încă de când era în fosta relație. Însă, frumoasa blondină a recunoscut că timp de două luni de zile nu a vorbit deloc și au reluat legătura abia după despărțire.

andreea-piruiandreea-pirui

Invitată la botezul fiicei Manuelei Oprișiu, Andreea Pirui a venit alături de noul partener și a oferit detalii despre relația sa. Iată declarațiile făcute de fosta concurentă de la Puterea dragostei!

Citește și: Andreea Pirui, de la Puterea Dragostei, primele declarații despre noul iubit:„El este cântăreț, e cunoscut'

Citește și: Andreea Pirui de la Puterea Dragostei are un nou iubit!Primele imagini

Citește și: Cine este David Popovici, campion mondial la înot. Ce sacrificii a făcut pentru a ajunge aici:'Am ajuns la piscină să-mi tratez scolioza'

Citește și: Pepe și Yasmine Ody, prima vacanță împreună cu fiul lor. Ce destinație au ales:„Inima mea’

Cine este noul iubit al Andreei Pirui de la Puterea dragostei

Andreea Pirui are un nou iubit, după despărțirea de Marius Bogdan de la Puterea Dragostei, iar blondina pare mai fericită ca niciodată. Recent, blondina a fost prezentă la botezul fiicei Manuelei Oprișiu și a surprins pe toată lumea când a pășit alături de noul partener.

Cei doi amorezi s-au cunoscut prin intermediul unei cunoștințe, însă la vremea respectivă nu au vorbit, întrucât Andreea era într-o relație. După două luni, vedeta s-a despărțit de fostul ei iubit și a început să vorbească cu cel alături de care se vede toată viața.

L-am văzut în urmă cu 4 luni, am terminat-o cu fostul și am început relația cu el.L-am văzut într-un restaurant din Cluj, ne-am cunoscut prin cineva. La început nu mi-a plăcut de el, poate doar l-am simpatizat. Și el la fel pe mine. Nu am mai vorbit două luni, pentru că eu eram într-o relație. După ce am încheiat-o cu fostul, mi-a scris el iar și am ajuns să fim împreună.”, a declarat Andreea Pirui.

Despre iubitul ei, Andreea Pirui spune că este extrem de calm, un bărbat misterios, care o face fericită în fiecare zi. Ba chiar mai mult, aceasta susține că și-a găsit, după mult timp, sufletul pereche.

„Eu sunt foarte vulcanică și mie mi-a trebuit un băiat liniștit și care să mă înțeleagă, să mă completeze. Ne înțelegem bine deocamdată, îmi place că mă ascultă, că se dă după mine. Nu e pămpălău, e foarte precis, misterios, mă ascultă, face după mine, dar nu trebuie să îi greșesc. E zodia fecioară și cu asta am spus tot. Vreau să zic că mi-am găsit sufletul pereche și cu asta mi-am zis tot. El știe că e aici, în inimioara mea.”, a mărturisit Andreea Pirui, în emisiunea Online Story.

sursă foto- Captură de ecran, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton