Cine este noua iubită a lui Lino Golden. Primele imagini cu cei doi

 Iacob Antonia
.

Cine este noua iubită a lui Lino Golden! Celebrul trapper nu a suferit prea mult după despărțirea de Andra Ghinea și s-a refugiat în brațele altei tinere. Artistul s-a afișat deja cu noua parteneră pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lino Golden iubește din nou! Solistul și noua lui iubită nu se mai ascund. Cei doi au publicat mai multe story-uri împreună, însă identitatea tinerei a fost ascunsă mereu în pozele respective. Până în prezent, Lino Golden nu a dat foarte multe detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu bruneta.

lino-6lino-6

Lino Golden s-a iubit mult timp cu Andra Ghinea, o tânără designer de la noi din țară. În timpul relației, solistul și-a tatuat chipul Andrei, în semn de iubire. Din nefericire, cei doi au decis să se despartă definitiv.

Cine este noua iubită a lui Lino Golden

„Prima întâlnire a fost când am scos-o în parc. Eram conștient de cine sunt… probabil femeile se așteaptă la vreo ceva… film, te iau cu limuzina te duc… te iau cu Panamera, te duc în lume… Era prima întâlnire. Eu am avut chestia asta pe vechi. Sunt realitate, sunt mai altfel. Am ieșit la plimbare în Herăstrău.

Eram fix la început, nu mă gândeam că sunt Lino… era vara, eram în pantaloni scurți și în maieu, în Herăstrău și o așteptam pe Andra să vină să ne vedem. În ianuarie ne-am despărțit.. Aproape trei ani (împreună)', a povestit Lino Golden, într-un podcast.

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh s-au împăcat! Imaginile publicate de Lino Golden i-au dat de gol

Citește și: Antonia, despre Lino Golden și Mario Fresh: „Și-au arătat fețele lor adevărate'

Citește și: Claudia Ghițulescu a cunoscut-o pe amanta soțului. Cum a reacționat: „Am îmbrățișat-o…”

Citește și: Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, despre ultimele ore din viața artistului: „Era intubat. Apoi s-a stins”

Ce spunea Lino Golden despre fosta iubită

Înainte de relația cu Andra Ghinea, Lino Golden s-a iubit timp de 3 ani cu Lorena Vișan.

„Am mai fost cu o fată înainte să fiu Lino. Ne-am cunoscut la școală. O relație de copii, nu știa cine sunt, nu știam cine e, ne-am cunoscut în curtea școlii. Ne-am cunoscut și după ore ne-am pupat. Apoi ne-am dus de mână până la metrou. Ea spre Berceni, eu spre Nordului. Iertați-o..a fost complicat pentru că eu neavând experiență într-o relație serioasă, ea având n-ai cum să te înțelegi.

Femeile văd altfel relațiile. Eram implicat în fosta relație, dar eram copil..e greu să ai relație serioasă ca un copil..poate acum mă văd în stare, că m-am maturizat', a mai mărturisit artistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton