Cine este noua iubită a lui Florin Stamin, fostul soț al Ralucăi Bădulescu. Și-a refăcut viața cu o tânără afaceristă

 Laciu Andreea
.

Cine este noua iubită a lui Florin Stamin. Multă lume s-a întrebat cine este, de fapt, noua iubită a lui Florin Stamin. Fostul soț al Ralucăi Bădulescu a surprins pe toată lumea după ce s-a aflat că și-a refăcut viața cu o tânără afaceristă. Mai mult decât atât, cei doi se distrează acum chiar la Ibiza, locul de suflet al lui Stamin și al fostei sale soții.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este noua iubită a lui Florin Stamin. Păreau să aibă una dintre cele mai fericite căsnicii din showbiz. Și-au fost alături la bine și la greu, iar Florin Stamin l-a crescut pe fiul Ralucăi Bădulescu din mariajul anterior de parcă este fiul său biologic. Tocmai de aceea, fanii au fost șocați când s-a aflat că divorțează. Mai mult decât atât, acum se pare că ambii și-au refăcut deja viața cu niște parteneri mai tineri decât ei.

raluca-badulescu-1-1raluca-badulescu-1-1

Cine este noua iubită a lui Florin Stamin

Fostul soț al Ralucăi Bădulescu s-a decis să își asume public noua relație. A postat mai multe imagini pe contul lui personal de Instagram, în care apare cu zâmbetul până la urechi și deosebit de drăgăstos față de actuala lui parteneră de viață.

Tânăra afaceristă se numește Irina Irimia și deține un magazin care se ocupă cu vânzarea de șosete premium, de damă. Magazinul s-ar afla într-o zonă extrem de bună a Capitalei, mai precis pe Strada Aviator Radu Beller, conform Cancan.ro. Conform sediului social al companiei deținută de noua iubită a lui Florin Stamin, adică Irimia V. Ana-Irina Întreprindere Individuală, ea este originară dintr-un sat din județul Bacău.

Citește și: Primele imagini cu Raluca Bădulescu și noul ei iubit.Este un medic mai tânăr decât ea

Citește și: Dieta care a adus-o pe Raluca Bădulescu la 47 de kilograme. Ce alimente consumă:„Nu am renunțat la…'

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, vacanță romantică într-o destinație de vis.Imagini fabuloase cu prezentatorul TV și soția lui

Citește și: Cum a început relația dintre Alex Bobicioiu și Simina Loica:”Când am sărutat-o prima dată…”

Cine este noul iubit al Ralucăi Bădulescu

Nici fosta soție a lui Florin Stamin nu a ezitat și și-a refăcut și ea viața. Raluca Bădulescu se iubește cu un tânăr medic, pe numele său Rareș Gabriel Grigore. Cu toate că a rămas destul de discretă când vine vorba despre noua ei relație, jurata de la Bravo, ai stil! Celebrities a recunoscut totuși că iubește din nou, la fel cum s-a întâmplat și în cazul fostului ei soț.

„Nu vreau să comentez acum, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea. N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți, indiferent cât de mult doare sau cât de mult poate durea în viitor.’, a declarat Raluca Bădulescu la o emisiune TV.

Ce spunea Raluca Bădulescu după divorț

La începutul lunii iunie, Raluca Bădulescu anunța cu tristețe divorțul de Florin Stamin, într-un podcast. Fanii lor au sperat până în ultima clipă că se vor împăca, dar acum este clar că lucrurile vor rămâne așa. Deși, vorba aceea, s-au mai văzut împăcări de genul în showbiz. La momentul acela, vedeta dezvăluia că încă îl iubește pe fostul ei soț și că va păstra o strânsă relație de prietenie cu acesta.

Îl iubesc mai mult decât orice pe lumea asta. Indiferent de orice, rămâne inima, dragostea și sufletul meu. Ne-am fost alături ani de zile la bine și la greu (…) însă, uneori viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare', a declarat Raluca Bădulescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton