Cine este noua iubită a lui Elon Musk. Au fost surprinși în Saint Tropez

 Raiciu Adriana
.

Cine este noua iubita a lui Elon Musk. Elon Musk și Natasha Bassett s-au bucurat de o escapadă romantică în St. Tropez, în weekend, cu ocazia sărbătoririi Zilei Memoriale. Iată cum a fost surprins miliardarul cu noua sa cucerire!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Elon Musk este unul dintre cei mai bogați oameni de pe întreg blogul. Deține multe companii de succes, iar una dintre acestea este firmea Tesla. Chiar dacă pe plan profesional lucrurile arată destul de bine, nu putem spune că o duce atât de bine pe plan sentimental. S-a despărțit de  Grimes, chiar dacă au doi copii împreună.

elon-muskelon-musk

Însă, se pare că miliardarul a trecut destul de repede peste relația cu îndrăgita artistă de peste ocean și iubește din nou. Elon Musk și Natasha Bassett au fost fotografiați luând un prânz pe îndelete la luxosul hotel Cheval Blanc, duminică după-amiază.

Citește și: Elon Musk a devenit cel mai bogat om din lume.Averea sa a crescut, într-un an, cu peste 150 de miliarde de dolari!

Citește și: De ce s-au despărțit miliardarul Elon Musk şi cântăreața Grimes:'Încă ne iubim!'

Citește și: Primele imagini de la nunta lui Florin Salam.Cum arată rochia de mireasă a Roxanei Dobre

Citește și: Iubitul Ioanei Ginghină și Alexandru Papadopol se înțeleg foarte bine:„Nu se pune problema să nu fim toți, împreună

Cine este noua iubită a lui Elon Musk

Cel mai bogat om din lume, în vârstă de 50 de ani, și actrița australiană, în vârstă de 27 de ani, au fost fotografiați luând un prânz pe îndelete la luxosul hotel Cheval Blanc duminică după-amiază.

Musk și Bassett s-au așezat unul lângă celălalt și s-au angajat într-o conversație animată pe tot parcursul mesei, notează Pagesix.com.

Pentru seara în aer liber, CEO-ul Tesla, mereu casual, a optat pentru un tricou gri închis, blugi negri și cizme asortate. Iubita acestuia a purtat o rochie  fără bretele cu model într-o nuanță de verde închis, pe care a combinat-o cu sandale cu bretele. După ce s-au ridicat de la masă, cei doi s-au ținut de mână în timp ce ieșiră din localul scump și pe plaja plină.

Cu o zi înainte, Musk și Bassett au participat la nunta plină de vedete a lui Ari Emanuel – despre care se spune că l-a inspirat pe agentul fictiv de la Hollywood din „Entourage' – și a creatorului de modă Sarah Staudinger.

Musk și Bassett au stârnit zvonuri de dragoste de ceva vreme. O sursă a declarat pentru HollywoodLife în februarie, cei doi se întâlneau de „câteva luni' și că „au fost deja într-o relație monogamă'.

Înainte de Bassett, Musk se întâlnea cu Grimes. Fostul cuplu împarte doi copii: X Æ A-Xii și Exa Dark Sideræl.

sursă foto- Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton