Cine este Nicolai Tand de la Dancing on Ice: „Am dormit prin case părăsite”

 Martin Lorena
.

Cine este Nicolai Tand de la Dancing on Ice. Un nou show cu și despre dans a început deja pe Antena 1. În cadrul acestuia, pot fi urmărite nouă vedete, printre care și Nicolai Tand. Acesta este un chef celebru în lumea mondenă, datorită aparițiilor sale televizate pe care le-a avut de-a lungul timpului. Cu toate acestea, el are o poveste impresionată de viață!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Nicolai Tand de la Dancing on Ice. Show-ul Dancing on Ice aduce pe micile ecrane nouă vedete pregătite să își dovedească talentul în ceea ce privește patinajul artistic. Printre acestea se numără și Nicolai Tand, un chef cu o experiență de viață impresionantă. În acest moment, el face parte din echipa Neatza cu Răzvan și Dani, fiind cel care se ocupă de bucătăria platoului.

Nicolai-Tand-1Nicolai-Tand-1

Acesta și-a povestit viața și a explicat că trecutul său nu a fost deloc unul ușor. Iată cine este Nicolai Tand de la Dancing on Ice!

Citește și: Antena 1 lansează show-ul Dancing on Ice – Vis în doi.Ce presupune formatul emisiunii

Citește și: Ce vedete participă la Dancing on Ice – Vis în doi, de la Antena 1.Au început deja antrenamentele

Citește și: Kanal D a anulat emisiunea lui Denise Rifai cu Diana Şoşoacă.Politicianul a reacționat

Citește și: Prima Doamnă Olena Zelenski, după mesajul emoționant postat de președintele Ucrainei:’Noi suntem armata’

Cine este Nicolai Tand de la Dancing on Ice

Nicolai Tand este unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România. S-a născut anul 1974 în Rozavlea, Maramureș, urmând să se mute în București. Acesta a atras atenția publicului în momentul în care a pășit în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani', pentru a prepara cele mai bune rețete.

Cu toate că acum este un bărbat cu adevărat împlinit, în trecut, viața sa nu a fost deloc ușoară. El a fost nevoit să părăsească România pentru a-și ajuta mama.

„La 20 de ani am plecat din România ca să-mi ajut mama. Am dormit prin case părăsite, prin maşini şi am mâncat în biserici. Nimic nu m-a descurajat! Am ajuns, din Nicolai, românul bun la toate, în restaurantele din Franţa, director general, a spus el în urmă cu câteva luni, în cadrul unui interviu.

Parisul este orașul său de suflet

Nicolai Tand de la Dancing on Ice a petrecut 13 ani la Paris, unde și-a început cariera de bucătar. În acea perioadă, el s-a căsătorit cu o franțuzoaică, însă dragostea a durat doar 3 ani. În prezent, el este căsătorit cu fashion bloggerul Monica Tand, alături de care are și doi copii: Iancu și Ilona.

„Nu ştiu de ce… În inima mea, în sufletul meu e Parisul. Îmi place Parisul. Am vrut să stau în Anglia, nu mi-a plăcut. Am plecat în America. După două săptămâni eram înapoi. Parisul mi-a intrat în suflet. La Paris e ca şi când plec în Maramureş, sincer. Eu aş trăi între Maramureş, Paris şi Bucureşti, a mai spus el.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton