Cine este Nea Mărin. Coregraful și-a pierdut unicul fiu

 Dumitrache Laura
.

Cine este Nea Mărin. În urmă cu puțin timp, organizatorii emisiunii Splash! Vedete la apă au anunțat cine va sta la masa juraților în noul sezon. Așadar, Nea Mărin se numără printre jurații reality show-ului, unde telespectatorii îl vor putea urmări și în altă ipostază. Iată care este povestea de viață a celebrului dansator!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Nea Mărin, juratul de la Splash! Vedete la apă. Dansatorul se numără printre jurații noului sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă. Nea Mărin nu este străin de lumea televiziunii, ba din contră. De de ani de zile a moderat numeroase emisiuni unde a interacționat cu celebrități din România. Telespectatorii au început să îl îndrăgească încă de la primele apariții. Nea Mărin, pe numele său real, Marin Barbu este absolventul Școlii Populare de Arte, secția coregrafie.

Nea MarinNea Marin

Cine este Nea Mărin, juratul de la Splash! Vedete la apă. Marin Barbu s-a născut pe 5 aprilie 1958, în Teleorman. În prezent, are 64 de ani și este căsătorit cu Maria Barbu, femeia care i-a dăruit două fete. Coregraful a trăit o dramă în trecut, după ce și-a pierdut unicul fiu. A devenit cunoscut după ce a prezentat emiisunea „Poftiți pe la noi”, difuzată pe Antena 1.

Citește și:Cum și-a descoperit Nea Mărin pasiunea pentru dans și ce greutăți a întâmpinat în carieră:„Am făcut foarte multe compromisuri' / EXCLUSIV

Citește și:Cum arată casa lui Nea Marin. Liviu Vârciu a filmat interiorul:„Dar ce ești tu, director?'

Citește și:Incendiu puternic în insula Thassos. MAE:”Recomandă cetățenilor români să evite deplasările”

Citește și: Fiul Larisei Udilă a împlinit un an și va fi botezat azi:”A venit toată familia să îi cânte la mulți ani!”

Cine este Nea Mărin, juratul de la Splash! Vedete la apă

Cine este Nea Mărin, juratul de la Splash! Vedete la apă. Nea Mărin, pe numele său din buletin Marin Barbu a absolvit Școala Populară de Arte, secția coregrafie, fiind, în prezent, unul dintre cei mai apreciați coregrafi din România. Nea Mărin s-a nîscut într-un sat cu tradiție călușărească, Contești, din județul Teleorman. De mic copil a urmărit jocul călușarilor de Rusalii și a vrut cu orice preț să devină dansator. A fost numit coregraful Ansamblului Faur din București, iar a făcut parte din grupul „Călușarii din Costești'. Astăzi, nea Mărin organizează spectacole și oferă consultanță ansamblurilor din România, în calitate de coregraf.

De-a lungul anilor, Nea Mărin a lucrat cu zeci de vedete de televiziune, cucerind telespectatorii prin replicile sale pline de umor și stilul său inconfundabil de a-i pune la muncă pe invitații săi. O bună bucată de vreme, Nea Mărin a făcut parte din echipa PRO TV, iar acum poate fi urmărit la Antena 1, la „Poftiți pe la noi!' și în curând la Splash! Vedete la apă.

Nea Mărin și-a pierdut unicul fiu

Nea Mărin este cunoscut și apreciat de multă lume. Talentul său la dans și emisiunile pe care le-a moderat l-au făcut să fie foarte îndrăgit de telespectatorii din România. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că dansatorul a trecut printr-o dramă în urmă cu mulți ani.

La mai putin timp de când a devenit tată de băiat, Marin Barbu a fost nevoit să își ia rămas bun de la el. Singurul său băiat s-a stins din viață, lăsând în urmă o mare durere fără margini. „Am avut un băiat, dar a plecat… repede. Am crezut că s-a terminat lumea', a mărturisit Nea Marin, în cadrul unei emisiuni TV. Chiar și așa, Nea Mărin a trebuit să fie în continuare un soț bun și un tată pentru cele două fiice ale sale.

Nea Mărin și Mărioara au o căsnicie de peste patru decenii

Nea Mărin are o familie numeroasă și este căsătorit de mai bine de 40 de ani cu Mărioara, femeia care i-a fost întotdeauna alături. Cei doi s-au cununat civil fiind însoțiți de 4 invitați,iar la nuntă au participat peste 400 de persoane. Nea Mărin are două fete, de care este extrem de mândru. Dana și Larisa, sunt comorile coregrafului. Larisa i-a călcat pe urme tatălui ei, fiind profesoară de dansuri populare, dar și absolventă a Academiei de Studii Economice din București. Fiica cea mare i-a dăruit doi nepoți, Darius Andrei și Ana Maria.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton