Cine este nașul Adrianei Bahmuțeanu. Afaceristul este prieten cu vedetele de la Hollywood: „S-a făcut o gașcă, ce să zic”

 Borcilă Andreea
.

Cine este nașul Adrianei Bahmuțeanu. Fosta soție a lui Prigoană este în culmea fericirii. Ea s-a logodit, după doar trei luni, cu iubitul ei George Steven, la biserică, urmând să se căsătorească și cu acte. Mai mult, vedeta este pregătită să devină, din nou, mamă. În cea mai importantă zi, le-a stat alături Adrian Ghilă, nașul său de logodnă și, mai târziu, de cununie. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este nașul Adrianei Bahmuțeanu. Fosta prezentatoare tv s-a logodit miercuri, 27 iulie 2022, cu George Steven, după doar câteva luni de relație. Se pare că și-a revenit după despărțirea de artistul grec Nikos Papadopoulos, iar acum Adriana Bahmuțeanu iubește din nou! 

adrian-ghila-2adrian-ghila-2

Cine este nașul Adrianei Bahmuțeanu. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a avut un eveniment restrâns miercuri, când s-a logodit cu actualul ei iubit, George Steven, în biserică. Cei doi urmează să se căsătorească oficial, cu acte, dar mai ales să devină părinți. 

Citește și: Cum a reacționat Silviu Prigoană, după ce Adriana Bahmuțeanu s-a logodit:„Asta și-a dorit, asta a găsit!'

Citește și: Cum s-au cunoscut Adriana Bahmuțeanu și viitorul ei soț:„Am stat de vorbă până la 5 dimineața, pe bordură'

Citește și: Cum arată Tiago, fiul Sandrei și al lui Adrian Mutu, la 5 ani.Băiețelul seamănă leit cu tatăl său

Citește și: Dani Mocanu a fost reținut pentru 24 de ore.Ce acuzații i s-au adus manelistului

Cine este nașul Adrianei Bahmuțeanu

Cine este nașul Adrianei Bahmuțeanu. Bruneta s-a cununat religios cu iubitul ei din SUA, George Steven, la care a primit și binecuvântarea adolescenților ei, Eduard și Maximus, băieții din fosta căsnicie cu Silviu Prigoană. La eveniment, a luat parte unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din America, Adrian Ghilă, care le-a devenit naș de logodnă și urmează să fie și de cununie. Potrivit Fanatik, el are afaceri de succes în domeniul imobiliarelor, spălătoriilor de mașini, rulotelor, dar și al altor activități care îi pot aduce venituri. Milionarul este vecin cu mai multe vedete de la Hollywood și locuiește în casa cumpărată de la actorul Will Smith. 

Nașul Adrianei Bahmuțeanu s-a născut în cartierul Drumul Taberei din București și, conform topului Forbes, a acumulat o avere de aproape 65 de milioane de dolari, fiind vorba nu despre bani lichizi, ci despre investiții, imobiliare și alte afaceri. În Capitală, dezvoltă un proiect imobiliar, având totodată și un magazin cu băuturi și țigări de lux. Adrian Ghilă este căsătorit și tocmai ce i s-a născut a treia fetiță. 

Când discutăm despre „cash', nu ne gândim la „hârtii', ci la bani lichizi, pe care îi poți accesa. Există o regulă generală, potrivit căreia, dispui de zece procente, cash din averea ta estimată. Niciun om de afaceri din lume nu va avea prea mulți „bani lichizi'

Am strâns primul milion din imobiliare și dintr-o companie de construcții pe care am înființat-o în SUA. Dar acei bani s-au întors în investiții, a povestit el.

Adriana Bahmuțeanu: Avem o relație foarte bună

Am ținut logodna la secret, mai bine așa. A fost mai bine așa… O să facem și nuntă, dar nu se poate pe repede înainte. Cu Adrian Ghilă, nașul meu, mă știu de ceva vreme, avem o relație foarte bună. El e tot american din România, s-a făcut o gașcă, ce să zic?

Și el s-a luat cu nevasta lui pe repede înainte, ca noi, i-a plăcut cum am făcut-o și noi…. Am fost și la medic, totul este în perfectă ordine. Trebuie acum doar procesul tehnologic și vine și copilul, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru sursa citată anterior.

Cum s-au cunoscut Adriana Bahmuțeanu și George Steven 

Actualul logodnic şi viitor soţ al Adrianei Bahmuţeanu trăieşte în Statele Unite din 1999, lucrează în imobiliare şi are un băiat dintr-o relaţie anterioară. Ea a povestit, la România TV, că s-au cunoscut în urmă cu două – trei luni prin intermediul unui prieten comun, Carmen Harra.

„M-a sunat să ne vedem la o terasă, la un restaurant. Eu nu aveam niciun chef, eram obosită. Asistentul doamnei Carmen Harra tot insista să ma duc, și până la urmă m-am dus. Am stat de vorbă până la 5 dimineața în noaptea aia, mi-a trecut oboseala. Am stat pe bordură. Oricum, noi avem așa, ca la 15 ani, niște chestii. Nu știu dacă m-am îndrăgostit, dar îmi plăcea să vorbesc cu el’, a spus Adriana Bahmuțeanu, potrivit spynews.ro.

La rândul său, fostul soț al vedetei tv, Silviu Prigoană, i-a transmis un mesaj cu ocazia celui mai fericit eveniment din viața brunetei. Fostul politician recunoaște că nu l-a întâlnit niciodată pe actualul logodnic al fostei sale soții.

„Îi urez Casă de piatră! Să fie sănătoasă și să se bucure de viață. Asta și-a dorit, asta a găsit! Sper ca de data asta a și nimerit! Personal, îmi doresc ca toată lumea să fie fericită. Mi se pare că logodna aceasta e un lucru minunat. Și spun asta din toată inima!’, a spus Silviu Prigoană, pentru Impact.

Sursă foto: arhivă, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton