Cine este Naomi Hedman. Cu ce se ocupă iubita lui Florin Ristei

 Laciu Andreea
.

Cine este Naomi Hedman. Formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz împreună cu Florin Ristei, dar puțini știu detalii despre viața personală a iubitei acestuia. A apărut la X Factor și l-a cucerit, dar povestea lor de dragoste a fost una cel puțin atipică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Naomi Hedman a atras toate privirile atunci când a apărut pe scena X Factor de la Antena 1. A avut emoții și nu a reușit să impresioneze din prima și cu vocea ei. Însă, nimeni nu avea habar de surpriza pe care urma să i-o ofere viața, în legătură cu Florin Ristei, aflat la masa juriului. El a rămas atunci fără glas, iar mai târziu și fără inel, căci acum sunt logodiți.

cine-este-naomi-hedman-1cine-este-naomi-hedman-1

Cine este Naomi Hedman

Naomi Hedman s-a născut în data de 23 martie 1993, în Marea Britanie. Iubita lui Florin Ristei are 29 de ani și a devenit faimoasă în țara natală după ce a apărut într-un reality show numit „Ex on the Beach”. Participarea ei în sezonul 4 al acestei emisiuni a fost anunțată în data de 15 decembrie 2015 și prima apariție a fost chiar în episodul 1 al acelui sezon, conform All Famous Birthday.

Cine este Naomi Hedman. Este în zodia Berbec, iar averea ei este aproximată la 1,5 milioane de dolari, susține aceeași sursă. Pe lângă aparițiile în acel show, dar și prestația de la X Factor România, frumoasa mulatră face bani frumoși și din alte proiecte, precum este Splash! Vedete la apă, de la Antena 1.

Citește și: Florin Ristei și iubita lui, Naomi Hedman, vacanță romantică în Grecia. Imagini de senzație din resortul de lux

Citește și: Unde și-a dus Silviu Prigoană copiii, în vacanță, după ce Bahmu s-a logodit: „Am reușit să ne strecurăm și să ajungem…'

Citește și: Florin Ristei, despre logodnica lui, Naomi Hedman: „Viața mi s-a schimbat în bine pe toate planurile' 

Citește și: Motivul pentru care Pepe și Yasmine au făcut nunta în mare secret: „Eram fericiți și înainte”

Cu ce se ocupă Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei

Naomi are o voce superbă, dar a lucrat și ca model. Conform spuselor iubitului ei, se descurcă foarte bine din punct de vedere financiar mai mult decât onorabil. Florin Ristei a menționat chiar că frumoasa mulatră poate câștiga în doar două zile cât face el într-o lună întreagă.

Cine este Naomi Hedman. „Da, ea s-a mutat aici. Are adresă la mine. Permis de ședere românește și citește românește. A început să înțeleagă românește. Prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat. Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut. A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce„, a dezvăluit Florin Ristei.

Cine este Naomi Hedman. „Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata. Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri. Facă una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12. Aia e’, a mai spus cântărețul.

Cine este fostul iubit al lui Naomi Hedman

Cine este Naomi Hedman. Atunci când a participat în show-ul „Ex on the Beach” pe postul MTV UK, ca ispită, l-a cunoscut pe Alex Kippen. Acesta este un faimos hairstylist din Londra și a câștigat o mulțime de concursuri internaționale din acest domeniu. În timpul liber, fostul iubit al lui Naomi este pasionat de culturism, așa că merge des la sală.

Cine este Naomi Hedman. În emisiunea britanică, amândoi erau pe post de ispite. Însă, în afara emisiunii, cei doi au fost prinși în timp ce se sărutau în fața unui restaurant londonez. Vestea că formează un cuplu a ținut prima pagină a tabloidelor britanice de la acel moment. În prezent însă, iubita lui Florin Ristei a acceptat cererea lui în căsătorie și a decis să rămână în România.

Sursă foto: Facebook, Revista Viva

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton