Cine este Nagy, concurent la Insula Iubirii. S-a despărțit de mai multe ori de partenera lui

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Nagy, concurent la Insula Iubirii. Insula Iubirii este una dintre cele îndrăgite emisiuni de la Antena 1. Sezonul 6 este așteptat de mii de români din întreaga țară, dar și de peste hotare. Anul acesta, în cadrul show-ului participă noi ispite și noi concurenți. Din a doua categorie face parte și Nagy. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Nagy, concurent la Insula Iubirii. Nagy, pe numele lui complet Nagy Reymond Szabolcs, este unul dintre concurenții de la Insula Iubirii, sezonul 6. El și alți patru colegi își vor testa relația la Temptation Island, conviețuind alături de 10 ispite feminine provocatoare. În cele 21 de zile, el și restul participanților vor trebui să aleagă între relație și tentație.

nagy-insula-iubirii-9nagy-insula-iubirii-9

Cine este Nagy, concurent la Insula Iubirii. Nagy s-a înscris în noul sezon Insula Iubirii alături de iubita lui, Lavinia. Concurentul are 26 de ani, iar partenera lui e cu un an mai mare decât el. Sunt împreună de aproape cinci ani, iar pe durata relației s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori.

Citește și: Cine este Bianca Patrichi, ispita de la Insula Iubirii.E nepoata regretatului coregraf Cornel Patrichi

Citește și: Cine este Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii.S-a schimbat radical după despărțirea de Hannelore

Citește și: Mesajul emoționant transmis de Olena Zelenski, la o lună de la începerea războiului Rusia -Ucraina:„Au venit pe lume peste 4.000 de copii. S-au născut în subsoluri, în metrou, în adăposturi anti-bombe…'

Citește și: Ambasadorul Rusiei la București, despre negocierile de pace dintre statul rus și Ucraina:”Zelenski este un actor de comedie. Nu știți ce se întâmplă acolo”

Cine este Nagy, concurent la Insula Iubirii

Cine este Nagy, concurent la Insula Iubirii. În comunicatul de presă transmis de Antena 1, Nagy apare trecut ca Reymond, acesta fiind celălalt prenume al său. Concurentul de la Insula Iubirii și partenera lui au venit tocmai din Irlanda pentru a participa la Insula Iubirii. După o cerere în căsătorie „atipică' și o dragoste cu năbădăi, ei au ajuns la concluzia că emisiunea este testul lor suprem. Dacă-l vor trece, se vor căsători.

„Lavinia (27 de ani) şi Reymond (26 de ani) sunt împreună de mai bine de 4 ani. Ei au venit tocmai din Irlanda pentru a da cel mai dur test al relaţiei lor. După o cerere în căsătorie atipică, în două etape şi mai multe despărţiri şi împăcări, cei doi au decis că Insula este testul suprem.

Participarea la emisiune le va răspunde la întrebarea care îi macină cel mai des – În ce direcţie se îndreaptă relaţia noastră?’. Dacă vor pleca împreună de pe Insulă, vor încununa relaţia lor tumultuoasă cu o mult-aşteptată căsătorie', se arată în comunicat.

Nagy de la Insula Iubirii, despre relația cu iubita lui: „Este presărată cu de toate'

Cine este Nagy, concurent la Insula Iubirii. În filmulețul de prezentare, atât Nagy, cât și iubita lui, Lavinia, s-au arătat siguri pe relația lor. Concurentul de la Insula Iubirii e de părere că emisiunea le va arăta cât de potriviți sunt unul pentru celălalt.

„Relația noastră este presărată cu de toate: iubire, pasiune, nebunie, câte un pic din toate. Cred că este oportunitatea perfectă să ne arătăm unul celuilalt că ne potrivim', au declarat Nagy și Lavinia, în filmulețul de prezentare pentru Insula Iubirii.

Nagy, concurentul de la Insula Iubirii, locuiește în Dublin

Cine este Nagy, concurent la Insula Iubirii. Din descrierea lui Nagy de pe rețelele de socializare aflăm că tânărul e pasionat de călătorii și că adoptă un stil de viață sănătos. Concurentul de la Insula Iubirii e vlogger și se descrie și drept speaker motivațional. În multe imagini, el apare la sala de forță, semn că e preocupat de aspectul lui fizic.

Pe Facebook, Nagy spune despre el că e peisagist. Tânărul s-a stabilit în Dublin, Irlanda, de mai mulți ani. Deseori, acesta apare cu zâmbetul pe buze în fotografiile postate, semn că e o fire veselă și optimistă.

Cine sunt ispitele de la Insula Iubirii, sezonul 6

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii, sezonul 6, sunt: Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruț, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii, sezonul 6, sunt: Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Sursă foto: Facebook, Comunicat de presă Antena 1, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton