Cine este Nadine Pimanov, artista din România care a impresionat la Vocea Germaniei. A rămas fără mamă la 18 ani

 Dumitrache Laura
.

Cine este Nadine Pimanov, artista din România care a impresionat la Vocea Germaniei. În vârstă de 25 de ani, tânăra a interpretat piesa „Dragostei din tei' de la O-zone, o melodie care are succes pe plan internațional. Nadine trăiește în Germania și are origini românești. Aceasta a reușit să întoarcă toate scaunele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Nadine Pimanov, artista cu origini românești care a impresionat la Vocea Germaniei. Tânăra i-a surprins pe jurații de la Vocea Germaniei și are o poveste de viață foarte tristă. Cu toate acestea, suferința a făcut-o mai puternică, iar refugiul ei a fost întotdeauna muzica.

Nadine PimanovNadine Pimanov

Nadine a avut parte de multe greutăți de-a lungul anilor, dar a luptat întotdeauna și s-a ridicat mereu. Tânăra a participat la show-ul Vocea Germaniei, iar jurații au fost impresionați de talentul artistic al acesteia. Vedetele s-au declarat încântate de vocea româncei.

Citește și: Victor Slav, primele declarații după ce a fost acuzat că a consumat substanțe interzise, la volan:„În secunda aceea eu nu mi-am dat seama ce înseamnă canabis'

Citește și: Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav a fost internată în spital. Ce s-a întâmplat cu Sofia:„A luat o bacterie'

Citește și: Mihai Costea, alături de fiul lui la tăierea moțului.Ce au decis judecătorii în cazul de custodiei: „Sper să…”

Citește și:Ana Geoană și iubitul american se căsătoresc la Veneția, anul viitor. Unde vor locui după nuntă:”România este mai mult decât o destinație de vacanță”

Cine este Nadine Pimanov, artista cu origini românești care a impresionat la Vocea Germaniei

Nadine Pimanov, în vârstă de 25 de ani i-a impresionat pe jurații de la Vocea Germaniei cu talentul ei. Nadine a interpretat piesa „Dragostei din tei' de la O-zone, iar vedetele au rămas surprinse. Tânăra are o poveste de viață dramatică, întâmpinând multe greutăți. Chiar și așa, Nadine și-a urmat marea pasiun, și anume muzica.

„Nu aveam nicio perspectivă, nu știam ce să fac cu viitorul meu. Eram fără speranță. Înseamnă incredibil de mult pentru mine faptul că am propriul meu regat pentru că știu că am lucrat singură la fiecare detaliu.Acest lucru este valoros pentru mine pentru că nu mi-a fost întotdeauna atât de bine', a declarat Nadine în audițiile pe nevăzute de la Vocea României, potrivit stiridiaspora.ro.

Nadine a fost apreciată de jurații de la Vocea României

Nadine Pimanov este o femeie puternică și își urmează pasiunea pentru muzică. A luptat întotdeauna și mereu a luat-o de la zero. Stefanie Koln a fost impresionată de prestația tinerei românce, iar Rea Garvey a declarat că a emoționant-o talentul ei.

„Nebunie! Nebunie pentru noi de fiecare dată. Este o sonerie de patru. Felicitări, ești în spectacol! Pentru 25 de ani pari deja incredibil de experimentată', a declarat Stefanie Koln.

Nadine a rămas orfană la 18 ani

Nadine nu a avut o viață ușoară. Și-a pierdut mama când avea doar 18 ani, apoi a rămas pe drumuri. Tânăra a fost nevoită să locuiască mult timp la prietenii ei, dar cu timpul a reușit să răzbească.

Așadar, la 25 de ani și-a prezentat cu mândrie propriul loc de cazare în clipul de prezentare pentru Vocea Germaniei.  „Poți să jelești atunci când trebuie să jelești. Dar ar trebui să te ridici din nou după aceea, să continui și să nu renunți niciodată”, spune Nadine.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton