Cine este Nadin Gherman, ciobanul care face senzație pe TikTok. A fost abandonat de tată la orfelinat, când avea 3 ani: "L-am găsit legat de pat"

 Dumba Gabriela
.

Cine este Nadin Gherman, ciobanul care face senzație pe TikTok. Nadin Gherman, ciobanul care face senzație pe TikTok are o poveste tristă de viață. La doar trei ani a fost abandonat de tatăl său la orfelinat, în timp ce mama era plecată la muncă, în Italia. Nadin Gherman a strans peste 400 de mii de fani pe TikTok, care sunt interesați de viața lui de cioban și diverse activități zilnic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Nadin Gherman, ciobanul care face senzație pe TikTok. Nadin Gherman, o nouă stea în devenire pe TikTok, a trecut de la clipurile scurte prin care arăta momente din activitatea lui de cioban la live-uri urmărite de mii de oameni. La un moment dat, Nadin Gherman a fost urmărit de peste 66.000 de oameni într-un live, spărgând astfel recordurile. Puțini știu însă ce poveste tristă de viață ascunde Nadin Gherman, tânărul de 19 ani din Constanța.

1-nadin-ciobanasul-din-botosani-care-a-devenit-noua-senzatie-de-pe-tiktok-face-bani-pentru-a-si-cumpara-capre-foto1-nadin-ciobanasul-din-botosani-care-a-devenit-noua-senzatie-de-pe-tiktok-face-bani-pentru-a-si-cumpara-capre-foto

Cine este Nadin Gherman, ciobanul care face senzație pe TikTok

Nadin Gherman a început activitatea pe TikTok în urmă cu puțin timp și a postat diferite filmulețe cu el în care le prezenta oamenilor viața lui simplă de cioban, dar și activitățile pe care le face tot timpul. În prezent tânărul este urmărit de aproape 420.000 de persoane, iar postările lui au strâns milioane de like-uri, dar și comentarii.

Viața lui se împarte între cei nouă frați și turma de peste 100 de capre. Nadin Gherman speră ca din banii câștigați din TikTok să aibă propria bucățică de pământ pe care să-și poată crește animalele.

Cancan.ro a stat de vorbă cu mama lui Nadin Gherman, care a dezvăluit că tânărul a fost abandonat de tatăl său la orfelinat, când avea doar trei ani și a rămas acolo până la opt ani.

Cu tatăl natural al lui Nadin am trăit 20 de ani. M-a bătut, m-a fugărit, m-a chinuit. Și am plecat în Italia. Atunci el l-a dat la stat.

Am primit un telefon să mă prezint acasă, în Botoșani, pentru că cei mici erau la stat. Dacă nu, mă scot din drepturile părintești. Am lăsat locul de muncă din Italia și m-am întors în Botoșani. Când am plecat, copilul meu avea trei anișori. Deja avea vreo două, trei luni de când stătea în orfelinat. M-am dus, m-au primit, m-au întrebat cine sunt, eu le-am zis că sunt mama lui adevărată, m-au întrebat de ce l-am lăsat, m-au luat să semnez, am semnat.

Citește și:Sonia Trifan și Andrei Neagoe au divorțat după cinci ani de căsnicie. Există zvonuri de infidelitate

Citește și:„O psihoză de femeie, nu am iubit-o’. Fulgy continuă scandalul cu Bia Khalifa, după ce ea a cerut ordin de protecție împotriva lui. Fiul Clejanilor a scăpat de brățara de monitorizare

Citește și:Cristian Boureanu a fost prins băut la volan. S-a ales cu permisul suspendat și cu amendă

Am plecat din nou în Italia, am primit iar telefon că a înnebunit copilul meu și l-au închis la spitalul de nebuni, la Botoșani. Am lăsat, din nou, locul de muncă din Italia și, când m-am întors la Botoșani, l-am găsit pe copilul meu legat de pat. Am făcut cerere și l-am scos de acolo. Cu ajutorul lui Dumnezeu și cu al celor de acolo, uite unde a ajuns copilul meu„, a povestit mama lui Nadin Gherman pentru cancan.ro.

Nadin Gherman a stat de vorbă cu Oana Zăvoranu pe TikTok

Zilele trecute, Oana Zăvoranu și Nadin Gherman au purtat un dialog savuros pe TikTok. Nadin a avut câteva curiozități, iar Oana i-a răspuns sincer tânărului cioban.

Nadin Gherman: De ce sunteți așa slabă, doamnă?

Oana Zăvoranu: Sunt omul afurisit, nu se lipește mâncarea de mine. Pentru că nu mă rănești, Nadin. Să îmi dai slană d-aia, că ăștia de la București…

Nadin Gherman: La televiziune nu vă mai dă slană?

Oana Zăvoranu: Nu ne dă, Nadine, la televiziune slană. Aici ne dau numai creveți, caracatițe și salată multă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton